Жилой комплекс "Паркова Вежа"

Ваше мнение о Новостройке?

  • Отлично

    Голосов: 0 0.0%
  • Хорошо

    Голосов: 0 0.0%
  • Нормально

    Голосов: 0 0.0%
  • Плохо

    Голосов: 0 0.0%
  • Отвратительно

    Голосов: 0 0.0%

  • Всего проголосовало
    0

Timofey

Познавший Дзен новостроек
#1
1.jpg

Объект: Житловий комплекс «Паркова вежа»

Адрес: Киев, улица Краснопольская, 2г

Застройщик: Компания «Ковальская»

Дата сдачи: 3 кв.2015

Этажность: 27

Сайт проекта

Описание:

Парк відомий своєю унікальною флорою і фауною. А його окрасою є природні джерельні озера та різноманітність декоративних елементів ландшафту.
На території парку мешкають прекрасні лебеді та неймовірна кількість диких качок, росте 25 видів рослин, багато 150-літніх каштанів та величний 400-літній красень-дуб.
Сусідство з парком – це прекрасна можливість у будь-яку пору року відпочити від буденних справ, насолодитися чистим повітрям та гармонією природи, або просто весело й цікаво провести час з рідними та друзями.


Месторасположение:

Власне помешкання поруч із парком «Крістерова гірка» - ідеальний варіант для тих, хто піклується про власне здоров’я, здоров’я близьких та прагне відволіктися від суєти міста.



Технические характеристики:

У ЖК «Паркова вежа» ви не будете хвилюватися за себе та своїх рідних. Огородження комплексу, цілодобова охорона при в’їзді, система цілодобового відеоспостереження та контролю доступу на територію, сучасна система протипожежної безпеки - про ваш спокій ми потурбувалися.
Де б ви не знаходились – у затишній квартирі чи на території, «Паркова вежа» буде завжди, мов надійна фортеця, на варті вашої безпеки. Мешканці комплексу можуть не хвилюватися про збереження свого автотранспорту. Просторий дворівневий підземний паркінг, зручний для в'їзду і виїзду дозволить захистити автомобілі від негоди і зловмисників та забезпечити жителів кожної квартири місцем для парковки. Окрім того, на території комплексу заплановано гостьові наземні парковки.




1.jpg
2.jpg 4.jpg
 
Последнее редактирование модератором:

Timofey

Познавший Дзен новостроек
#2
КУПУЙ КВАРТИРУ У ЖК «ПАРКОВА ВЕЖА» – ПЛАТИ ПІСЛЯ ЗАСЕЛЕННЯ

У Вас не вистачає повної суми на омріяне житло? Родина потребує комфортних умов? Ціни на оренду зростають щодня і Ви не знаєте, що робити?
Сьогодні це вже не проблема! Саме зараз ПБГ «Ковальська» пропонує для своїх покупців найвигідніші умови придбання достойного житла від надійного забудовника.
З 20 квітня по 30 травня 2015 року, купуючи квартиру в житловому комплексі комфорт-класу «Паркова вежа», Ви маєте можливість здійснити перший внесок у розмірі 50% від вартості житла, а інші 50% – сплатити після заселення.
І все це за фіксованою ціною у гривні! До того ж, наш правильний індивідуальний підхід до кожного дозволить розрахувати оптимальний варіант знижки або скласти такий графік розстрочки, який буде вигідним та зручним для Вас.
Вартість квадратного метра гарантовано фіксується на момент укладання договору, а прив'язка до курсових коливань абсолютно відсутня.
Спеціальна пропозиція розповсюджується на всі вільні однокімнатні квартири площею від 56 кв. м до 58 кв. м і діє за умови 50% оплати протягом трьох робочих днів. Пропозиція не поєднується зі знижкою при 100% оплаті та із Сертифікатом на знижку.
Придбайте сьогодні квартиру від ПБГ «Ковальська» і вже завтра якісне та сучасне житло стане Вашим – без зайвих витрат!

Про детальні умови пропозиції Ви можете дізнатися по телефону у наших менеджерів з продажу або завітати до офісів:
Центральний офіс продажу, вул. Панаса Мирного, 4
тел.: (044) 591-77-99, (050) 413-07-20, (050) 381-21-66
Офіс продажу «Паркова вежа», вул. Червонопільська, 2г
тел.: (050) 417-71-88, (050) 332-36-11
Офіс продажу «Зелений острів», вул. Сікорського, 1
тел.: (050) 413-07-55, (050) 413-49-97
 

Niki-Ta

Эксперт недвижимости
#4
Всем у кого окна с ЖК «ПАРКОВА ВЕЖА», выходят в парк на озера, крупно повезло, вечером начинается громкий концерт всех птичек и жаб, звуки живой природы, шикарны
 

Timofey

Познавший Дзен новостроек
#5
Акции от ЖК «ПАРКОВА ВЕЖА»!!!

Ви маєте реальну можливість придбати квартиру комфорт-класу в готовому житловому комплексі, розташованому у затишному мікрорайоні з розстрочкою 0% на цілий рік та фіксованою ціною квадратного метру.
Це справжній подарунок від забудовника!
З 19 травня ПБГ «Ковальська» пропонує усім взяти участь у вигідній акції на покупку квартир в заселеному ЖК «Зелений острів-2».

Оберіть власний варіант покупки:
– при першому внеску 50% від вартості квартири на момент укладання договору фіксується ціна квадратного метру. При цьому прив’язка до курсової різниці відсутня за умови не перевищення офіційного курсу НБУ в 30 грн/$;
– при першому внеску 70% від вартості квартири на момент укладання договору фіксується ціна квадратного метру і є незмінною незалежно від курсової різниці.
Повний розрахунок в обох варіантах необхідно провести до 20 травня 2016 року.
Спеціальна пропозиція розповсюджується на всі вільні квартири та поєднується із Сертифікатом на знижку при повторній покупці!
 

Timofey

Познавший Дзен новостроек
#6
Акции от ЖК «ПАРКОВА ВЕЖА»!!!

Всім відома проблема, коли нікуди подіти безліч речей, що займають кожен куточок нашої оселі: дитячі іграшки, спортивне спорядження, коробки від побутової техніки, які змушені зберігати, застарілі речі, які шкода викинути.
Варіант рішення цієї проблеми досить простий, практичний і, головне, вигідний – Промислово-будівельна група «Ковальська» пропонує в комплекті з квартирою індивідуальну площу для зберігання ваших речей.
Більше того, можна обрати варіанти таких площ: 3 м2, 5 м2 або 9 м2.
Це реальна можливість зробити життя більш комфортнішим, і при цьому гарантовано отримати якісне житло від надійного забудовника.
Пропозиція діє з 19 травня по 20 червня 2015 року, не поєднується із Сертифікатом та іншими знижками. Кількість квартир, на які розповсюджується пропозиція – обмежена.

Детальну консультацію про умови акції можна дізнатися в офісах продажу об’єктів нерухомості ПБГ «Ковальська»:
Центральний офіс продажу, вул. Панаса Мирного, 4
тел.: (044) 591-77-99, (050) 413-07-20, (050) 381-21-66, (095) 281-11-27
Офіс продажу «Паркова вежа», вул. Червонопільська, 2г
тел.: (050) 413-07-55, (050) 413-49-97
 

Tanya_Volk

Инвестор
#7
ЖК «ПАРКОВА ВЕЖА» - идеальное место, чтобы жить и детей растить. Единственное, что смущает, что к метро далеко. Но красивый парк, закрытая территория и отличный вид должны это компенсировать.
 

Timofey

Познавший Дзен новостроек
#8
АКЦІЯ ВІД ЖК «ПАРКОВА ВЕЖА»: ЕКОНОМ НА КОЖНОМУ МЕТРІ

1.jpg

Купуючи квартиру в ЖК «Паркова вежа» з 1 по 31 липня 2015 року, ви отримуєте знижку на кожен квадратний метр у розмірі до 3 000 грн. Акційна ціна квадратного метру становить від 16 500 грн.*
Житловий комплекс «Паркова вежа» планується до здачі вже у серпні, а у вересні цього року – розпочнеться заселення. Станом на червень будівельні роботи завершено на 90%.
Гарантія ваших вкладів – це наш пріоритет. ПБГ «Ковальська» дбає про репутацію надійного забудовника. Скористайтеся можливістю вигідно інвестувати у якісне і комфортне житло – зараз це доступно.
 

Timofey

Познавший Дзен новостроек
#9
ПРОГРАМА ЛОЯЛЬНОСТІ при купівлі квартири в ЖК «ПАРКОВА ВЕЖА»

Промислово-будівельна група «Ковальська» цінує своїх клієнтів і турбується про те, щоб вони отримували не тільки якісне і комфортне житло, сучасний рівень сервісу та зручні умови покупки, але і мали можливість заощадити в майбутньому.



КиевКлимат
Компанія КиевКлимат є офіційним дистриб'ютором обладнання кліматичних систем Mitsubishi Electric і Gree - знижка 15% на продукцію Gree і 30% на Mitsubishi Electric.

Marco Trevi
Німецька сантехніка Marco Trevi – знижка від 20% до 30% (залежно від вартості замовлення). Детальніше


СЕРГО
Сантехніка, плитка, меблі для ванних кімнат, шпалери, портьєрні тканини, двері, паркет і килими - знижки 30% на всі перераховані товари. Детальніше


Izum Design
Дизайн проект, авторський нагляд, ремонт, ремонт під ключ - знижка 8% на послуги студії Izum Design. Детальніше


Solgroup
Solgroup - професійне прибирання будь-якої складності - знижка в середньому 8% (залежно від вартості замовлення). Детальніше


Porte`s
Вхідні та міжкімнатні двері, покриття для підлоги - знижка 7% на вхідні двері і 10% на міжкімнатні двері і покриття для підлоги. Детальніше


SILTEK
Сучасні будівельні суміші від SILTEK (ПБГ «Ковальська») - знижка на всі види продукції від 5% до 10% (залежно від вартості замовлення). Детальніше

Бюро ремонтів
Бюро ремонтів – якісно новий рівень виконання ремонтних робіт
 
#12
05.10.2015
2 жовтня відбулося урочисте відкриття житлового комплексу «Паркова вежа», який став 23-м житловим об’єктом під брендом «Нерухомість від Ковальської», переданий місту на баланс в чітко заявлені строки, із 100% готовністю до експлуатації, і вже традиційно – із виконанням робіт на найвищому рівні.
Привітальним словом зустрів гостей свята Президент ПБГ «Ковальська» Олександр Пилипенко, який висловив подяку кожному, хто став причетним до зведення нового комплексу, а також розповів про передові технології, застосовані у будівництві ЖК «Паркова вежа»:
«Компанія несе відповідальність за довговічність комплексу та комфорт проживання його мешканців. Ми застосували фасадні системи власної технології, які дозволяють зменшувати тепловтрати до 30%. Пишаємося і автономною газовою котельнею, яка дозволяє ефективно регулювати тепловий режим у квартирах в залежності від температурних погодних коливань. А це, в свою чергу дозволяє раціонально підходити до витрат на обігрів будинку».
 
#13
ЖК "Дом на правды" - "Синеозерный"

Шановні інвестори, повідомляємо, що із 16 листопада ціни у житловому будинку, який зводиться за адресою вул. Вірменська, 6а зростуть до 10%.
Придбати житло у новому будинку по вул. Вірменська, 6а – значить зробити поміркований крок до вигідної перспективи. Адже Ви отримуєте не лише привабливі панорами, практичні планування, зручні умови придбання, а й гарантію Ваших капіталовкладень.
ПБГ «Ковальська» помітно випереджає заявлені терміни, про це свідчить швидкий темп будівництва, за яким можна спостерігати у режимі онлайн.
Будинок по вул. Вірменська – вдалий час для розумних рішень.

До відома існуючих інвесторів:
Для договорів, укладених раніше, умовами яких передбачена зміна поточної вартості квадратного метра, ціна не змінюється.

За детальнішою інформацією звертайтеся до офісів продажу:
Офіс продажу на об’єкті по вул. Вірменська, 6а
тел.: (095) 281-61-42, (050) 417-71-91
Центральний офіс продажу, вул. Панаса Мирного, 4
тел.: (044) 591-77-99, (095) 281-11-27, (050) 413-07-20, (050) 417-71-88
 
#14
Повідомляємо власників та майбутніх покупців квартир житлового комплексу «Паркова вежа», що згідно із розпорядженням Подільської райдержадміністрації у м. Києві, введений в експлуатацію 31.08.2015 року житловий комплекс, отримав поштову адресу: вул. Червонопільська, 2-г.

ЖК «Паркова вежа» – новобудова, що увібрала в себе європейські стандарти сучасного житла. Нові квартири, офісні приміщення та творчі майстерні спроектовані у відповідності до останніх тенденцій у сфері житлового будівництва. Раціональні планування і просторі кімнати – це життя власників в своє задоволення.

Будинок за адресою вул. Червонопільська, 2-г розташований в екологічному, зеленому районі м. Києва, що дозволить Вам насолоджуватися комфортним проживанням.

Щоб придбати готові квартири, звертайтеся до офісів продажу.
Офіс продажу на об’єкті:
вул. Червонопільська, 2г, 1 поверх, тел.: (050) 417-71-91, (050) 332-36-11
Центральний офіс продажу:
вул. Панаса Мирного, 4, тел.: (044) 591-77-99, (095) 281-11-27, (050) 413-07-20
 
#15
Готове житло у сучасному житловому комплексі «Зелений острів-2» пропонує «Нерухомість від Ковальської» зі знижкою до 20%.

Кожен має можливість стати власником житла комфорт-класу. Пропозиція діє тільки у грудні 2015 року.
У житловому комплексі «Зелений острів-2» втілено новітні будівельні розробки, провідні енергоефективні технології та якісні матеріали виробництва Групи «Ковальська».
Надійні і швидкісні ліфти, практичні планування, неймовірні панорамні пейзажі з вікон, власна житлово-експлуатаційна дільниця «Ковальська-Житлосервіс», підземний паркінг, а також охорона закритої території і вихід у рекреаційний парк «Нивки» – це справді комфортне, тихе та гармонійне життя.
Останні найкращі квартири можна придбати завітавши або зателефонувавши до нас.
Будемо Вам раді!

Про детальні умови покупки ви можете дізнатися у менеджерів офісів продажу:
Офіс продажу «Зелений острів», вул. Сікорського, 1
тел.: (050) 413-49-97
Центральний офіс продажу, вул. Панаса Мирного, 4
тел.: (044) 591-77-99, (050) 413-07-20, (095) 281-11-27
 

Sheriff

Познавший Дзен новостроек
#16
Неймовірно яскраве шоу та масу позитивних емоцій подарувала своїм покупцям Промислово-будівельна група «Ковальська» цього уік-енду.
Дисконтні сертифікати номіналом 500 тис. грн. і два по 100 тис. грн., що дають відповідні знижки при купівлі квартир ТМ «Нерухомість від Ковальської», нарешті знайшли своїх власників.
Безпрецедентна акційна пропозиція була приурочена до новорічних свят і тривала з 1 грудня 2015 року по 31 січня 2016 року, та передбачала розіграш однієї знижки у розмірі 500 тис. грн. та двох знижок по 100 тис. грн. серед тих, хто придбав житло в будинку на вулиці Вірменській, 6а у Дарницькому районі Києва.

«Такі знижки складають 30-40% від вартості об'єкта інвестування», – пояснив генеральний директор Промислово-будівельної групи «Ковальська» Сергій Пилипенко. Завершення будівництва, за його словами, заплановано на кінець поточного року.

«Я радий бачити таку велику кількість гостей у цій святковій залі. Мені приємно, що ви нам довіряєте. Обіцяю, що зі свого боку ми робимо усе можливе, аби ваші інвестиції були виправданими», – додав Сергій Пилипенко під час розіграшу у столичному концерт-холі Bel Étage.
Переможцем головного призу – знижки у півмільйона гривень – став 72-річний киянин Володимир Цимбаліст. Навіть заповнюючи документи з нотаріусом після закінчення розіграшу, переможець не міг повірити в свою удачу. За його словами, квартиру в будинку на Вірменській від «Ковальської» він купив для внука, а вибрав тому, що «це найкраще місце для життя».

Ще для двох переможців – чарівних жінок, власниць комфортного житла «від Ковальської», Валентини Паламарчук та Олени Молчанової, на передодні дня закоханих, приємною несподіванкою стали виграші двох призів по 100 тис. грн.


Інші гості заходу також не були обділени увагою, адже спеціально для них було передбачено розіграш цінних подарунків. Це дисконтні сертифікати на купівлю об’єктів нерухомості ПБГ «Ковальська» та сертифікати на побутову техніку.



Музичним подарунком для усіх став відомий колектив «Авіатор», який розважав гостей заходу протягом святкового вечора.

На завершення Сергій Пилипенко зазначив, що задоволений проведенням цієї акції: «За результатами акції і кількості людей, які взяли в ній участь, я впевнено можу сказати – це успішна і вдала ідея, і ми будемо продовжувати подібні активності надалі».

pollimona_3.jpg pollimona_18.jpg
 
#17
На днях коллектива собственной эксплуатационной организации жилых домов ПСГ «Ковальская» - ООО «Ковальская-Жилсервис» представили нового руководителя - Дмитрия Пикулина.
По словам нового директора, приоритетными задачами он видит воплощение современной системы управления предприятием.
«Для команды нашей организации главным является создание комфортных условий проживания жителей, улучшение жилищно-коммунальных услуг и соблюдение принципов социальной защиты их интересов», - отмечает Дмитрий Пикулин.
Он также заверил, что приложит максимум усилий, чтобы содержать в надлежащем состоянии придомовые территории и дома, построенные группой «Ковальская».

Справка
ООО «Ковальская-Жилсервис» функционирует с 2004 Сегодня предприятие обслуживает 46 объектов общей площадью 838 000 кв. м, среди которых 9100 квартир, 570 офисных помещений, подземные паркинги на 870 машиномест.
 

Sheriff

Познавший Дзен новостроек
#18
Новости жилого комплекса "Паркова Вежа" от 31.08.2016

Будівельні суміші ТМ Siltek, що виготовляються на одному з провідних підприємств ПБГ «Ковальська» та використовуються Групою у зведенні власних житлових комплексів сертифіковані за стандартом «еко».
Висновки, надані центром екологічної сертифікації і маркування Всеукраїнської громадської організації «Жива планета», підтверджують відповідність продукції ТМ Siltek вимогам «СОУ ОЕМ 08.002.16.019 Лакофарбові матеріали. Екологічні критерії оцінки життєвого циклу».
Будівельні матеріали оцінювали за міжнародними та європейськими органічними стандартами, а тому результати досліджень свідчать про високий рівень якості, безпечності та ефективності будівельних сумішей.

terminal-m_eco_sertif_siltek_2016.jpg

Відтепер екологічне маркування у вигляді журавля буде розміщуватися на всіх упаковках лакофарбових матеріалів Siltek.
«Продукція ТМ Siltek виготовляється на інноваційному обладнанні за найкращими рецептурами. Ми постійно розвиваємося та наочно демонструємо можливість поєднання сучасних технологій і строгих систем контролю якості продукції. Наші клієнти можуть бути впевнені, що роблять правильний вибір, застосовуючи у будівництві суміші Siltek», - коментує Василь Немикін, директор ПрАТ «Термінал-М», ПБГ «Ковальська».
 

Nelli

Новостройки Украины
#19
Новости Жилого комплекс "Паркова Вежа" 17.12.2016

«Ковальська Нерухомість» вже традиційно для своїх інвесторів робить приємні сюрпризи.
Цього разу, з наближенням новорічних свят, для мешканців Жилого Комплексу «Паркова вежа» приготували особливі подарунки.
Лише до 31 грудня 2016 року кожен покупець індивідуальної колясочної отримує можливість безоплатної оренди паркомісця упродовж шести місяців.



А до 31 січня 2017 року, для усіх бажаючих оренда вільного паркомісця на 1-му рівні паркінгу становитиме всього 1 300 грн., враховуючи комунальні послуги та 1 000 грн. на паркомісце у паркінгу на 2-му рівні.
 
Сверху