Де можна замовити якісну стелю грильято?

Маю питання до тих, хто використовував Грильято в виробничих приміщеннях: як вона справляється з високою вологістю і наскільки зручна в обслуговуванні? Хочу дізнатися, чи це взагалі підходящий варіант для подібних умов, і як довго вона служить? Поділіться, як обирали і де замовляли, буду вдячний!

Для виробничих приміщень Грильято може бути варіантом, але варто враховувати вологість. Ми обирали покриття, яке стійке до води, і додатково захистили вентиляцію. Що приємно – легко мити й доступ до комунікацій простий.

У нас Грильято стоїть на виробництві, і це реально зручно. Обирали таку конструкцію через простоту обслуговування. Якщо місце з вологістю, тоді додайте покриття антикорозійне, і проблем не буде.

У нас Грильято стоїть на виробництві, і це реально зручно. Обирали таку конструкцію через простоту обслуговування. Якщо місце з вологістю, тоді додайте покриття антикорозійне, і проблем не буде.
Для мене компанія Укрстеля – це справжня знахідка, якщо вам потрібна підвісна стеля для офісу чи виробничого приміщення. У нас великий офіс, тому було важливо, щоб підвісна стеля грильято добре ізолювала звук і не потребувала частого догляду.
Все підібрали ідеально, менеджери відповідали на кожне запитання і пояснили, як доглядати за стелею. Вже понад рік стеля виглядає як нова, і жодних проблем із обслуговуванням не виникало. З таким сервісом можна тільки радити!

Сверху