Вибір компанії для монтажу кондиціонера

Привіт! Потрібна ваша порада. Хочу встановити кондиціонер в квартиру, але не знаю, яку компанію вибрати для монтажу. Багато відгуків, і всі вони різні. Хтось може поділитися реальним досвідом? Може, є перевірені компанії, які не тільки швидко і якісно роблять монтаж, а й дають хорошу гарантію?

Привіт! Потрібна ваша порада. Хочу встановити кондиціонер в квартиру, але не знаю, яку компанію вибрати для монтажу. Багато відгуків, і всі вони різні. Хтось може поділитися реальним досвідом? Може, є перевірені компанії, які не тільки швидко і якісно роблять монтаж, а й дають хорошу гарантію?
Я нещодавно замовляла монтаж кондиціонера в компанії «Кліматек» https://kondycionery.com.ua/ і можу поділитися враженнями. Вибір кондиціонера мені допомогли зробити без зайвих труднощів, підібрали модель під мої потреби. Всі роботи виконали швидко та акуратно — майстер приїхав вчасно, встановив кондиціонер без зайвих проблем, навіть заміри робили безкоштовно. Усі етапи монтажу були чітко виконані, включаючи прокладку магістралей і вакуумування системи. Задоволена результатом — кондиціонер працює чудово, і я знаю, що за ним є сервіс, на який можна покластися. Рекомендую!

Сверху