Шукаю хмарні сервіси для бізнесу!

Підкажіть, хмарні сервіси для бізнесу — які найкращі? Потрібен сервіс, який гарантує стабільність, безпеку та резервне копіювання даних. Хто вже працює з такими платформами? Як вони себе зарекомендували?

У нашій компанії хмарні сервіси використовуються для зберігання даних і комунікацій. Найкраще, коли сервіс надає гнучкі тарифи і автоматичне резервування. Особливо зручно, що можна працювати з будь-якого пристрою.

Користуємося платформою, яка спеціалізується на малих і середніх підприємствах. Це вигідно і стабільно, особливо для зберігання важливих файлів. Головне, щоб сервіс гарантував шифрування даних.

Користуємося платформою, яка спеціалізується на малих і середніх підприємствах. Це вигідно і стабільно, особливо для зберігання важливих файлів. Головне, щоб сервіс гарантував шифрування даних.
Колеги, я вирішив перевести свій бізнес на хмару, бо тримати все на локальних серверах уже не варіант. Звернувся до компанії «КУБ» — і це було найкраще рішення, замовив хмарний хостинг https://kub.ua/cloud-ua/ перенесли всі дані швидко, без втрат, налаштували збереження резервних копій і доступ з будь-якого пристрою.
Я навіть не думав, що це так зручно. Найбільше вразило, що вони підібрали індивідуальне рішення під мій бюджет і мої задачі. Тепер маю спокій: дані захищені, доступ завжди є, і навіть якщо техніка ляже, бізнес не зупиниться. Плюс, хлопці завжди на зв’язку, якщо треба щось підказати чи оновити.

Сверху