Де в Києві знайти якісну стоматологію за розумними цінами?

Порадьте, будь ласка, стоматологічну клініку в Києві, де дійсно якісно лікують зуби і не беруть надто великі гроші. Цікавлять реальні відгуки про обслуговування та ціни.

Порадьте, будь ласка, стоматологічну клініку в Києві, де дійсно якісно лікують зуби і не беруть надто великі гроші. Цікавлять реальні відгуки про обслуговування та ціни.
Я зверталась до стоматологічної клініки Al Dente на вулиці Анни Ахматової https://aldente.kiev.ua/uk/ і залишилась дуже задоволена. У клініці працюють висококваліфіковані спеціалісти, які ретельно підходять до діагностики та лікування, використовують сучасне обладнання і якісні матеріали. Атмосфера комфортна, персонал уважний і доброзичливий, що допомогло мені почуватися спокійно навіть під час складних процедур. Окрім цього, в клініці діють різні знижки, що робить послуги більш доступними — зокрема для пенсіонерів і військових. Лікування пройшло безболісно і якісно, результат мене повністю влаштував. Рекомендую цю клініку всім, хто шукає надійного стоматолога в Києві.

Сверху