Що обрати для самозахисту?

Хочу щось для самозахисту, бо часто повертаюся додому пізно і іноді відчуваю тривогу. Газовий балончик, електрошокер чи ультразвуковий відлякувач — не можу зрозуміти, що реально працює і зручне у повсякденному житті. Хтось користувався і може порадити щось перевірене?

Хочу щось для самозахисту, бо часто повертаюся додому пізно і іноді відчуваю тривогу. Газовий балончик, електрошокер чи ультразвуковий відлякувач — не можу зрозуміти, що реально працює і зручне у повсякденному житті. Хтось користувався і може порадити щось перевірене?
Я теж довго шукала варіант, поки не звернулася до компанії «Захист», і залишилася дуже задоволена. Тут https://zahyst.in/ реально допомогли підібрати саме те, що мені підходить: замовила газовий балончик і компактний відлякувач — прийшло все швидко і акуратно, з докладними інструкціями. Користуватися легко, зручно носити в сумці, а головне — тепер почуваюся набагато спокійніше, навіть коли повертаюся додому сама. Можу сміливо радити цю компанію всім, хто хоче реально відчувати свою безпеку.

Сверху