Допоможіть вибрати хороший смартфон!

Shreck

Новенький
Дуже давно вже хочу собі придбати новий смартфон зізнаюся чесно нехай слюні вже кілька місяців новий iphone 12 Про макс дуже круто і стильно виглядають плюс кажуть хороша начинка.

Я теж дуже хочу цей смартфон. У моєї сестри такий. Він мені неймовірно подобається. Тільки вона його купувала відразу ж як тільки він надійшов у продаж за величезні гроші. А ось я виходить, що заощаджу пристойну суму на покупці.

Заради інтересу пішов подивитися в магазинах на ціну на нові айфони так скажу там пристойна ціна не всі зможуть його дозволити навіть якщо взяти в кредит важкувато буде виплачувати!

fflot

Новенький
Заради інтересу пішов подивитися в магазинах на ціну на нові айфони так скажу там пристойна ціна не всі зможуть його дозволити навіть якщо взяти в кредит важкувато буде виплачувати!
Привіт всім, мені наприклад не подобаються ці китайські смартфони samsung щось у них дуже простого ти дизайн і самі вони якісь за характеристиками не дуже тому моя думка залишається незмінним краще купувати якісні товари від компанії apple iphone 12 pro max https://www.foxtrot.com.ua/uk/shop/mobilnye_telefony_apple-iphone-12.html вони роблять все найкраще, магазини фокстрот постійно є наявність товару і це дуже зручно.
Рекомендую всім, хто націлився на його покупку не відступати, а навпаки брати чим скоріше, щоб можна було кайфанути від такого гаджета.

Сверху