Як лікувати застуду?

Shreck

Новенький
Привіт усім, хто зараз на форумі. У мене питання на медичну тему. Скажіть, що робити, коли захворів на застуду? Як вважаєте, може варто приймати антибиотики, щоб скоріше видужати?

Коли захворів на застуду - треба більше пити. Теплі чаї з калиною, малиною, ромашкою, морси, тепле молоко з медом. Іноді постільний режим багато пити - цього буває достатньо, щоб одужати.

Shreck

Новенький
Я й так багато пью, лежу у ліжку, роблю інгаляції, пью молоко з Боржомі. Але щось не дуже це метод дає результат. Ось я й думаю, може пора переходити до антибіотиків. Тому що надоїло вже дома сидіти.

fflot

Новенький
Привіт усім, хто зараз на форумі. У мене питання на медичну тему. Скажіть, що робити, коли захворів на застуду? Як вважаєте, може варто приймати антибиотики, щоб скоріше видужати?
Ви що, які антибіотики при застуді. Якщо ви собі не ворог- й не вздумайте. Зараз поясню.
Застуда, грип, коронавірус, герпес - це все вірусні захворювання. А антибиотики діють тільки проти бактерій. Проти вірусів вони не допомагають. Вірус набагато менше бактерій. Цікаво факт. А ви знали, що бактерії теж хворіють на віруси?
Віусні захворювання треба лікувати противірусними препаратами. Зайдіть на сайт аптеки D.S. https://apteka-ds.com.ua/ - там їх повно. Й Амізон, і Анафірон, й багато інших ще.

При застуді варто аналіз крові здати щоб розуміти як лікувати хворобу....
Ну так, є такий момент. Але це вже в тому випадку, коли симптоматика надто швидко розвивається і людині не стає краще, а навпаки ускладнення різні виникають на фоні хвороби (кашель, довго температура тримається і т.д.) . Тоді реально потрібно здавати аналізи і розбиратись що не так. Я взагалі був трішки шокований тоді, коли прочитав про які хвороби розповість загальний аналіз крові . Виявляється цей на перший погляд простий аналіз крові може розкрити дуже багато!

Сверху