Очищення води в басейнах

fflot

Новенький
Доброго дня! Я хотів би дізнатися, які засоби хімії можна використовувати для очищення басейну та боротьби з водоростями, щоб зберегти прозорість води? Буду вдячний за допомогу в такому питанні.

Shreck

Новенький
Привіт! Для боротьби з водоростями в басейні можна використовувати альгіциди, наприклад. Для поліпшення прозорості води зазвичай купують та використовують флокулянти. Насправді є багато різних засобів для догляду за басейном.

fflot

Новенький
Привіт! Для боротьби з водоростями в басейні можна використовувати альгіциди, наприклад. Для поліпшення прозорості води зазвичай купують та використовують флокулянти. Насправді є багато різних засобів для догляду за басейном.
Дякую за відповідь. А де можна придбати ці засоби для догляду за басейном? Які краще вибирати? Яких виробників порадите розглядати? Буду вдячний за допомогу.

Shreck

Новенький
Я вам можу порекомендувати один онлайн магазин, де сам купую такі засоби. Вони мають великий вибір засобів для очищення басейнів, включаючи хімію проти водоростей і для поліпшення прозорості води.
Я замовляв у магазині Аквадоктор https://aquadoctor.ua/ua/ засіб, що поліпшує прозорість води і зменшує відкладення на стінках басейну. Також, я б порекомендував засіб проти водоростей "Аквадоктор Альгіцид", який допоможе уникнути розвитку водоростей у вашому басейні. А взагалі там досить широкий асортимент класних засобів для догляду за басейном. Раджу дивитись у них.

Сверху