Верифікація акаунта: які документи готувати та як пришвидшити перевірку

Хто вже проходив повну верифікацію, розкажіть по-людськи, чого чекати 🙂 Я зареєструвався, трохи пограв, а коли подав першу заявку на вивід, одразу попросили підтвердити особу. На іншому сервісі я колись так намучився: то фото “недостатньо чітке”, то «не видно кутів документа», то просили перезалити по кілька разів. Тут не хочеться повторювати той самий цирк. Які саме документи ви готували (паспорт, ID-картка, селфі, квитанції) і як сфоткати, щоб не годувати себе зайвими надіями й не чекати перевірку по три дні?

У мене верифікація пройшла відносно спокійно саме тому, що я один раз нормально підготувався. Зробив кілька якісних фото ID-картки на рівній світлій поверхні, без тіней, плюс окремо селфі, де добре видно обличчя й документ. Для підтвердження адреси використав свіжу комуналку, де співпадають ПІБ і прописка. Перед тим, як все заливати, пробігся очима по підказках на https://mostbet.freeprogs.kiev.ua/
— там якраз наголошують, що дані в профілі мають збігатися з тим, що в документах, і краще не завантажувати розмиті фото «на швидку руку». У підсумку мені нічого не повертали на переробку, перевірка зайняла десь менше доби, і наступні виводи вже проходили без додаткових питань. Головне — один раз зробити все акуратно, а не намагатися “дотягнути” старі скани чи криві селфі.

Сверху