Гарний вибір тканини

Планую пошити декілька комплектів постільної білизни та домашнього одягу, але не знаю, де краще купувати тканину, щоб вона була приємна до тіла й не втрачала вигляд після кількох прань. У звичайних крамницях вибір обмежений, та й ціни не надто радують. Можливо, хтось уже знайшов надійний варіант із великим асортиментом і адекватними умовами доставки?

Свого часу теж стояла перед таким вибором і після кількох невдалих покупок вирішила перейти на перевірені онлайн-платформи, де можна детально вивчити характеристики матеріалів. Зараз замовляю через інтернет магазин Текстиль Контакт , бо там є величезний вибір тканин для постільної білизни, дитячого одягу та навіть декору. Мене привабило те, що в описі вказують склад, щільність і рекомендації по догляду, а це значно полегшує вибір. Після прання тканина не сідає і не линяє, що для мене було принципово. Оформлення замовлення просте, менеджери швидко відповідають на питання, а доставка приходить без затримок. Тепер не витрачаю час на походи по магазинах, бо знаю, що якість буде на рівні.

Сверху