Де агробізнесу найкраще розміщувати оголошення онлайн?

Хтось може поділитися досвідом щодо платформ для аграріїв? Мені потрібно знайти надійних постачальників і покупців сільгосппродукції, але я не хочу витрачати час на платформи, які не працюють або мають проблеми з якістю оголошень. Можливо, є такі, які перевірені та підходять для малого агробізнесу?

DJonn

Active member
Власне, я пробував кілька платформ, і скажу чесно, що не всі вони мене задовольнили. На одній платформі я шукав постачальників добрив, і хоча оголошення були розміщені, все ж відповідей майже не було. Тому довелося звертатися до знайомих. На іншій платформі була велика кількість оголошень, але через таку кількість було важко знайти щось дійсно корисне. Якщо чесно, я вирішив обирати менші платформи з перевіреними постачальниками, щоб не втрачати час на те, що не працює.

Я також мав досвід користування кількома платформами для аграріїв, і мушу сказати, що більшість з них мають однакові недоліки. Дуже часто постачальники не відповідають на запити або відповіді приходять через кілька днів. Тому мій вибір часто падає на платформи, які мають високі рейтинги користувачів або які спеціалізуються саме на аграрних товарах. Якщо потрібен швидкий і надійний результат, варто вибирати перевірені сайти.

DJonn

Active member
Я також мав досвід користування кількома платформами для аграріїв, і мушу сказати, що більшість з них мають однакові недоліки. Дуже часто постачальники не відповідають на запити або відповіді приходять через кілька днів. Тому мій вибір часто падає на платформи, які мають високі рейтинги користувачів або які спеціалізуються саме на аграрних товарах. Якщо потрібен швидкий і надійний результат, варто вибирати перевірені сайти.
Мені вдалося знайти ідеальну платформу для агробізнесу, тому ділюсь з вами посиланням https://agga.ua/ це одна з найбільших і найбільш зручних платформ для аграріїв.
Я давно працюю з цією платформою, і хочу сказати, що вона значно полегшує пошук надійних постачальників та покупців. Всі оголошення актуальні, система фільтрів дозволяє швидко знаходити потрібні товари або послуги, а також порівнювати ціни та умови. Для мене Agga стала ідеальним майданчиком для ведення бізнесу, тому раджу спробувати, якщо шукаєте надійних партнерів для агробізнесу.

Сверху