Де роблять ремонт паливної системи у Дніпрі?

Привіт, мене цікавить досвід: де роблять ремонт паливної системи у Дніпрі? Машина стала тупити на розгоні, витрата зросла. Хочу, щоб перевірили і тиск, і форсунки, і бензонасос.

DJonn

Active member
У мене дизель, і схожі симптоми виявились через забиту зворотну лінію. Сервіс, який реально займається паливною, одразу підключив манометр і перевірив тиск у рейці. Замість міняти все підряд, спочатку подивились параметри — це рятує і час, і гаманець.

У бензиновому авто знайшли проблему в клапані регулятора тиску палива. Діагностика почалась зі сканера, а потім уже пішли по паливній магістралі. Попроси стендову перевірку форсунок — розпил, кількість і герметичність. Ідеально, коли дають фото чи відео з тесту.

DJonn

Active member
У бензиновому авто знайшли проблему в клапані регулятора тиску палива. Діагностика почалась зі сканера, а потім уже пішли по паливній магістралі. Попроси стендову перевірку форсунок — розпил, кількість і герметичність. Ідеально, коли дають фото чи відео з тесту.
Мав таку ж біду: підхоплення ніби хтось окропом заливає, жмеш газ — а воно «думає». За порадою друга-таксиста звернувся в Premium Avto. Там спершу підключили манометр, заміряли тиск на рампі — уже видно, що насос «мерцячий». Далі зняли форсунки, кинули їх на стенд і одразу видали графік розпилу: дві лили «фонтаном», інші сипали краплями. Почистили ультразвуком, замінили сітку бензонасоса, поставили новий фільтр тонкої очистки, прокачали систему.
Після тест-драйву розгін — як у спорткара, а витрата впала на літр. Плюс давали чек-лист, де й коли міняти фільтри далі. Раджу не експериментувати, якщо потрібен ремонт паливної системи авто дніпро https://premium-avto.com/remont-palyvnoi-systemy-avto-dnipro/ звертатися до них, — зекономите нерви й пальне.

Сверху