Де у Києві можна замовити мармурову скульптуру?

Shreck

Новенький
Всім привіт! Хочу свому дідусю замість пам'ятника, встановити красиві мармурові скульптури з ангелами, але не знаю куди за таким звертатися. Порадьте ритуальну службу в Києві, що займається виготовленням мармурових скульптур.

fflot

Новенький
Я особисто досвіду замовлення мармурових скульптур не маю, але моя знайома замовляла для свого батька в Києві, в однієї ритуальної служби, і дуже була задоволена результатом. Можу в неї розпитати де вона замовляла мармурову скульптуру.

Shreck

Новенький
Я переглядав в інтернеті ритуальні служби, що займаються виготовленням мармурових скульптур, але все-таки замовляти хочеться в перевіреному місці. Тому якщо не важко, дізнайся у знайомої не де вона замовляла мармурову скульптуру у Києві. Буду дуже вдячний!

fflot

Новенький
Знайома замовляла мармурову скульптуру https://www.prjadko.kiev.ua/ua/skulptura/marmurova-skulptura.html в ритуальній службі ПП Прядко у Києві, яка вже давно займається виготовленням якісних та красивих мармурових скульптур. Є готові варіанти скульптур, а також скульптори можуть виготовити індивідуальну, повністю на твій смак.

На кожну скульптуру є гарантія 10 років, оскільки скульптори впевнені в її якості та міцності. Ціни на мармурові скульптури у них найпривабливіші в Україні, при цьому якість на високому рівні.

_1_20180529_1565310639.JPG

Сверху