Для кого Вапорайзер The KindPen Deezy?

Він невеликий, але місткий і швидко нагрівається, так що ви можете насолоджуватися улюбленими травами в будь-який час і в будь-якому місці. Ніякого печіння – тільки чистий, свіжий смак та вдячні легені. Відмінний бюджетний варіант для початку.
Тип нагріву:

Конвекція. Керамічна камера нагрівання. Прямий повітряний потік.
Особливості:

• Ємність акумулятора 1100 мАг​
  • Скляний мундштук​
  • Функція тактильного зворотного зв'язку (пристрій вібрує, коли готовий)​
  • 0,3-грамова камера, яка рівномірно гріє ваші трави​
  • Ізольований потік повітря гарантує, що ви не вдихаєте мікростружку.​
  • 30-секундний час нагріву (готовий до використання)​
  • Показання температури за Фаренгейтом та Цельсієм.​
  • Повний діапазон температур від 150 до 225°С​
  • OLED-дисплей для зручнішого використання​
  • Однокнопкове керування​
  • Універсальний USB-порт для заряджання​
Що можна випаровувати?

Лише сухі трави.
Гарантія:

Всі вапорайзери, що продаються GoodMood Vaporizers, є справжніми і мають 1-річну гарантію на пристрій та 6-місячну гарантію на акумулятор. GoodMood Vaporizers – це український роздрібний продавець преміум-класу портативних випарників, домашніх випарників та витратних матеріалів для вапорайзерів. У нашому інтернет-магазині представлені найкращі бренди, такі як storz & bickel, pax, airistech, davinci, xmax, flowermate та інші. Ми постійно тестуємо нові моделі, щоб запропонувати вам найкраще зі світу вапорайзерів.
Що всередині коробки?

• Вапорайзер;​
  • Скляний мундштук;​
  • Щітка для чищення;​
  • Пристрій для набивання;​
  • USB кабель;​
  • Упаковка.​

Вложения

А мені, як новачку в питаннях вейпингу, порадили купити стартовий набір Др.Смок, ось такий drsmoke.org/ua/juul/ Це найкращий спосіб отримати нормальний досвід в цій справі та розібратися в тому, що ж це таке. Я раніше не палила, тому мені дали жижку без никотину. Просто ароматна пара. Дуже смачно та цікаво. Мені подобається. Може згодом рішуся на якусь більш крутуштуку для вейпингу.

Сверху