До якого стоматолога звернутися в Голосіївському районі Києва?

Всім привіт. Я дуже давно не відвідував стоматолога. Але останнім часом у мене почалась дуже сильна зубна біль, яка то вщухає, то знову стає сильнішою. Хочу звернутися зі скаргами на зубний біль до досвідченого стоматолога. Підкажіть, будь ласка, до кого зі спеціалістів краще звертатися в Голосіївському районі Києва?

А ви шукаєете платного приватного спеціаліста чи хочете відвідати безкоштовну державну стоматологію? Як на мене, то краще оплатити послуги стоматолога і бути впевненому у хорошому лікуванні зубів.

Я також не частий відвідувач стоматологій і весь час звертаюсь до стоматолога лише тоді, коли відчуваю зубну біль або коли бачу, що зуб дуже сильно вражений карієсом. Ось нещодавно я потрапив на прийом до дуже хорошого стоматолога, який працює в приватній клініці в районі Деміївка тут За кілька прийомів він мені всі зуби підлікував і поки що у мене більше немає проблем із зубами.

Можливо, це не дуже правильно, але я щоразу відвідую різних стоматологів. Чомусь ніяк не можу знайти "свого лікаря". Але, я також, відвідую лише приватні стоматології.

Сверху