Дівчата, водолазка під піджак - який фасон краще?

Дівчата, щось моя жінка зовсім заплуталася з тими водолазками. Купила собі модний оверсайз жакет, хоче носити його з гольфом, як в Пінтересті. Але одягає свою звичайну теплу водолазку - і виглядаю як колобок, ледве руки згинає)) А бере тонку віскозну - так вона просвічує і всі складки на животі підкреслює. Який же фасон треба брати, щоб і тепло було, і під піджаком не "тиснуло", і виглядало стильно, а не як капуста?

Оверсайз піджак - це круто, але під нього дійсно треба правильну базу. Товсті в'язані светри під низ - це табу, бо будеш як культурист. Тобі треба шукати гольф-гумку або "локшину" з мікрофібри чи тонкої вовни мериноса. Вони досить теплі, але тонкі і еластичні, гарно облягають, але не передавлюють. І головне - вони гладенькі, тому піджак по них ковзає, а не застряє, коли рухаєшся.

"Локшина" - це в рубчик, я так розумію? Я таких трохи побоююсь, бо їй здається, що вони візуально додають об'єму. Та й з тканиною не хочеться прогадати, щоб не кусалася і не кошлатилася від тертя об підкладку піджака. Де ви знаходите такі ідеальні варіанти, щоб і ціна не кусалася? Бо брендові з мериноса коштують як сам піджак, а дешеві з базару після першого прання втрачають форму.

Рубчик навпаки витягує силует, якщо він дрібний, так що не бійся. Щодо тканини і ціни, я останнім часом знаходжу класні базові речі на Конфіскаті. Там великий вибір, є окремий розділ жіночих водолазок https://konfiskat.ua/catalog/woman/odezda/cat_vodolazki-i-longslivy-27 де можна знайти і гладкі, і в рубчик.
Я для жінки брав там гольф з ангори-софт - це штучна тканина, але на дотик як справжня ангора, дуже м'яка і тепла, але тонка. Вона ідеально лягає під будь-який піджак, не створює зайвого об'єму. І головне - не кошлатиться так швидко, як натуральна вовна. Ціни там смішні, можна взяти відразу кілька кольорів: чорну класику і щось яскраве для акценту. Раджу брати на розмір більшу, якщо не любиш, щоб сильно обтягувало шию, там горловини бувають різні, краще читати відгуки або дивитись заміри.

Сверху