Економне освітлення

#1
Колеги, як ви вважаєте, як можна зробити еффективне та єкономне освітлнення у своїй оселі? У мене велика чотирикімнатна квартира, в котрій необхідно зробити ремонт.
 
#2
Обирайте все на світлодіодах і будете мати якісне та економне освітлення. Мною це перевірено особисто.
 
#3
Я за світлодіодне освітлення і не тільки про лампи мова. Шукав лампи на заміну, почитав на сайті компанії LED-STORY, що для підсвічування світлодіодні стрічки https://led-story.ua/svitlodiodni-strichki-ta-suputni/napruga-v_12/ можна використовувати. І тут є поради, які саме краще обирати в конкретному випадку. Така стрічка може застосовуватись у побуті для зручності та для створення світлового дизайну. Тож у мене вже є план заміни освітлення повністю на світлодіодне. Мета: зробити все гарно, економно та зручно.
 
#5
Я думаю, що перш за все треба практичне освітлення підбирати. Стильне та енергоефективне.
 
#6
Треба дійсно брати на світлодіодах все, зараз є дуже гарний вибір енергоощадних освітлювальних приладів. Ось магазин освітлення https://vamsvitlo.com.ua/ з відмінним асортиментом. Тут вдало все купити можна в одному місці. В Києві можна забрати особисто своє замовлення. По Україні є доставлення у всі регіони.
 
#9
А в складському приміщені можна зробити освітлення більш економним?
Звичайно що так! Для таких цілей ви можете ось такі купити промислові світильники https://ledster.com.ua/prom_sklad_osveschenie . Вони достатньо економні в плані живлення і точно підійдуть для використання у складському приміщенні різної площі. Із монтажем таких немає виникати жодних проблем.
 
Сверху