Слава Україні! Здравія всім, панам та панянкам, та вельми "шановним" ліжковим заробітчанам! Спостерігаю с початку усього цього вертепу... живу по сусідству... як то кажуть виріс я тут... знаю всіх як облуплених, хто чим дихає, як живе, чого бажає...бо то є село... Київ- большая деревня...спостерігаю як за будівництвом, так і за писаниною геть не опізнанних та не нічого не розуміючих в тому, що відбувається насправді... Без питань - кожен заробляє так - на що вчився , та на що мізків хватає. Розумію сусідів. Одну, саму кіпишливу, то знають усі, до чарочки щоденно прикладається, за рахунок будівництва вирішила поліпшии свої житлові умови, бо живуть один у одного на головах, як у бараку. Обмальовує як усе у них в дворі чудово, а по за очі змішують одне одного з усім непотрібом. По першому стільниковому дзвінку всі летять до будівництва та влаштовують кіпіші. Але то було на початку... один, два - на три та так далі то вже всім не до ладу. Сусіди почали себе відчувати вівцями, а то є в основному наші любі дружини, яким то вже є в напряг, та які насправді міркували , що то все за ідею, поки не дізнались що то не є ідея, а гарний спосіб отримати бажаного не тернистим щляхом, при цьму не вкладаючи кошти поводирки-сусідки.
Як була закинута будівля, теж всіх влаштовувало, бо обрізали землю приєднуючи її до свого помешкання, та що під сьогоденну забудову, як тільки змогли приєднавши собі ласі шматки, тепер розуміють, що потрібно повернути загарбане, та переставляти паркани, бо то є не їх земля. А віддавати не своє, яке вже давно вважали своїм - тяжко, теж розумію. Забудова погано... А норкомани та їх малина на протязі багатьох років - то є круто. Ось яка реалія наших мешканців. Мотив один - заздрість та жадоба. Ми всі, при сьогоденних реаліях, стали рабами матеріального і те що відбувається за парканом у кожного з сусідів межуючих з будівництвом свої, власні інтереси, а вівці вже і раді б розбігтися... З приводу будівництва - краще будинок, хай навіть баготоповерховий, байдуже, чим притулок наркоманів, як було раніше... А те що пишуть ліжкові заробітчани - хай піднімуть свій задок, та докорінно розберуться в документах на дане будівництво, їх мені надали з першого запиту, в тому числі і дозвіл на будівництво... Героям Слава!