ЖК Старт ул. Шолуденко, 30

Ваше мнение о Новостройке?

  • Отлично

    Голосов: 0 0.0%
  • Хорошо

    Голосов: 0 0.0%
  • Нормально

    Голосов: 0 0.0%
  • Плохо

    Голосов: 0 0.0%
  • Отвратительно

    Голосов: 0 0.0%

  • Всего проголосовало
    0

Nelli

Новостройки Украины
#21
Ход строительства Жилого Комплекса
31.08.2021
Point 1.1: виконуються роботи з утеплення та оздоблення фасаду, внутрішні оздоблювальні роботи в місцях загального користування, обладнання огороджень сходових клітин та холодних переходів, монтаж квартирних дверей. Продовжується прокладання внутрішніх інженерних мереж, встановлено шахту димовидалення.
Point 1.2, 1.3, 1.4: завершується оздоблення фасаду. Виконується оздоблення місць загального користування та улаштування цементно-піщаної стяжки в квартирах на останньому поверсі, монтаж ліфтового обладнання.
Point 2.1: продовжуються роботи з оздоблення фасаду. Завершено роботи з цегляної кладки. Виконуються роботи з прокладання внутрішніх інженерних мереж, огородження сходів та холодних переходів, монтаж вікон, оздоблення місць загального користування та квартир на останньому поверсі.
Point 2.2: виконуються роботи з оздоблення фасаду. Продовжуються роботи з прокладання внутрішніх інженерних мереж та ліфтового обладнання, оздоблення цокольного поверху, місць загального користування та квартир на останньому поверсі. Виконується монтаж вікон.
Point 2.3: виконується монтаж вікон. Продовжуються роботи з прокладання внутрішніх інженерних мереж та огородження сходів. Виконується улаштування цементно-піщаної стяжки на рівні 24-го поверху. Цегляна крадка на рівні 25-го поверху. Розпочато роботи з монтажу ліфтового обладнання.
Продовжуються роботи з улаштування паркінгу та ТРЦ.
 

Nelli

Новостройки Украины
#22
Ход строительства Жилого Комплекса
29.09.2021
Point 1.1, 1.2, 1.3, 1.4: завершуються роботи з оздоблення фасаду, внутрішні оздоблювальні роботи в місцях загального користування, обладнання огороджень сходових клітин, прокладання внутрішніх інженерних мереж. Завершено обладнання холодних переходів, монтаж технічних та квартирних дверей.
Point 2.1, Point 2.2, Point 2.3: виконуються роботи з оздоблення фасаду, прокладання внутрішніх інженерних мереж, огородження сходів та холодних переходів, монтаж вікон, монтаж ліфтового обладнання, оздоблення місць загального користування.
Продовжуються роботи з улаштування паркінгу та ТРЦ.
Виконуються роботи з улаштування вертикальних елементів 1-го поверху дитячого садка.
 

Nelli

Новостройки Украины
#23
Ход строительства Жилого Комплекса
29.10.2021
Point 1.1, 1.2, 1.3, 1.4: завершуються роботи з оздоблення фасаду, внутрішні оздоблювальні роботи в місцях загального користування, прокладання внутрішніх інженерних мереж. Завершено обладнання холодних переходів, монтаж технічних та квартирних дверей.


Point 2.1, 2.2:
завершуються роботи з оздоблення фасаду, прокладання внутрішніх інженерних мереж, огородження сходів та холодних переходів, монтаж вікон, монтаж ліфтового обладнання, оздоблення місць загального користування.

Point 2.3:
продовжуються роботи з оздоблення фасаду, прокладання інженерних мереж, внутрнішні оздоблювальні роботи в місцях загального користування, монтаж ліфтового обладнання, вікон, огородження сходів та холодних переходів. Цегляна кладка на рівні 25-го поверху.
Продовжуються роботи з улаштування паркінгу, ТРЦ та благоустрою.

Завершено роботи з улаштування вертикальних елементів 2-го поверху дитячого садка.
 

Nelli

Новостройки Украины
#25
Ход строительства Жилого Комплекса
Декабрь 2021
Point 1.1, 1.2, 1.3, 1.4: завершуються роботи з оздоблення фасаду, внутрішні оздоблювальні роботи в місцях загального користування (фарбування стін та влаштування плитки на підлозі), монтаж ліфтового обладнання, прокладання внутрішніх інженерних мереж. В Point 1.4 продовжуютсья роботи з монтажу обладнання індивідуальних теплових пунктів.
Point 2.1, 2.2, 2.3: завершуються роботи з оздоблення фасаду, прокладання внутрішніх інженерних мереж, огородження сходів та холодних переходів, монтаж вікон, монтаж ліфтового обладнання, оздоблення місць загального користування (фарбування стін та влаштування плитки на підлозі).
Продовжуються роботи з улаштування паркінгу, ТРЦ та благоустрою.
Завершується цегляна кладка дитячого садка.
 
Сверху