ЖК OK`LAND (Окленд) просп. Воздухофлотский, 56

Ваше мнение о Новостройке?

  • Отлично

    Голосов: 0 0.0%
  • Хорошо

    Голосов: 1 100.0%
  • Нормально

    Голосов: 0 0.0%
  • Плохо

    Голосов: 0 0.0%
  • Ужасно

    Голосов: 0 0.0%

  • Всего проголосовало
    1

Nelli

Новостройки Украины
#1
28952.jpg 29091.jpg
Объект: ЖК OK`LAND (Окленд)

Адрес: г. Киев, Соломенский р-н просп. Воздухофлотский, 56
Ссылки:

::: Официальный сайт проекта ЖК OK`LAND (Окленд)

::: Информация про комплекс и покупку квартиры в ЖК OK`LAND (Окленд) на портале

О комплексе:

Застройщик: RIEL.UA

Дата сдачи: 3 кв. 2021

Характеристики ЖК

Класс комфорт

Домов 3

Этажность 12, 24-26

Технология строительства монолитно-каркасная

Стены газоблок

Утепление минеральная вата

Отопление централизованное

Высота потолков 2.7 м

Количество квартир 1703

Паркинг подземный (750 паркомест, с лифтом)

Состояние квартиры без отделки

Закрытая территория от автомобилей

ЖК «OK`LAND» — это жильё для счастливых людей. Здесь есть всё для комфортной жизни взрослых и детей. Расположен рядом с важными транспортными развязками Киева.
Жилой комплекс OK`LAND предоставляет своим жителям концепцию здорового образа жизни и детского счастья. Благодаря 4 спортивным площадкам и 3 детским игровым зонам. В уюте и красоте, благодаря большой озелененной территории, вы можете не беспокоиться о безопасности. В комплексе будет реализована концепция “двор без машин”.
Благодаря Воздухофлотскому проспекту вы сможете сохранить себе нервные клетки и быть на работе вовремя.
Проблема с очередями в супермаркете решена! У вас будет возможность выбора:
Магазина Billa до которого вы можете прогуляться — 2 минуты пешком. Фуршет — 5 минут, «Реал Маркет» и «Сильпо» — 11 минут, «Новус» и «АТБ» — 13 минут
Экономьте время в поисках образования для вашего чада. До детского садика с яслями №146 и детского садика «Славяночка» - 8 минут пешком, до детского садика «Изюминка» — 10 минут пешком, а до детских садиков №191 и №376 можно дойти за 15 минут.
Добавить знаний и подписчиков, ваши киндеры смогут в близлежащих школах №64, №376, №69, гимназии №144 и частной школе «Жемчужина» и не забываем про изучение языков до них тоже рукой подать. А первый шаг юного Винника они смогут сделать в музыкальной школе №33, №7.
Для удобства в организации вашей спортивной жизни, в жк предоставлены: тренажерные залы, пилатес, боевые искусства, а также йога и релакс после проделанной работы в виде массажа. И для фанатов эмоционального вида спорта, в 10 минутах езды крытое и открытое футбольное поле.
Особенный десерт:
Избавление от лишних телодвижений благодаря системе умный дом с индивидуальными настройками. За покоем следит круглосуточная охрана и видеонаблюдение. Теслу и другие электрокары вы сможете подзарядить в подземном паркинге. 3 лифта в каждом подъезде. “Доброе утро” и” Добрый вечер” обеспечен благодаря консьерж –сервису.
 
Последнее редактирование модератором:
#2
Мы были в поисках хорошей квартиры, выбирали очень придирчиво. Нам очень важно расположение, планировка квартиры и ее состояние. Бывает продают голые стены за энную сумму, а бывает за такую же уже с полным фаршем. Вот нам бы среднее что-то. Но очень важна система управления умный дом. На это мы обращаем внимание в первую очередь. Если кто видел - напишите.
 
Последнее редактирование модератором:

Nelli

Новостройки Украины
#3
Ход строительства Жилого Комплекса
15.08.2019
У будинку №3 проводяться наступні види робіт:
1. Триває влаштування вертикальних конструкцій цокольного поверху (1 секція);
2. Виконані роботи з бетонування фундаментної плити (2 секція);
3. Завершене влаштування пальового поля (3 секція);
4. Розпочаті роботи з влаштування ростверку (3 секція);
5. Встановлений другий баштовий кран (3 секція).

У будинку №2 проводяться наступні види робіт:
1. Завершується демонтаж існуючих будівель;
2. Проведена передислокація бурової установки на місце будівництва другої черги;
3. Триває підготовка до влаштування випробувальних паль.
 

Nelli

Новостройки Украины
#4
Ход строительства Жилого Комплекса
12.09.2019
У 1 черзі:
Секція 1 – виконується заливання плити перекриття 2-го поверху;
Секція 2 – виконується заливання плити перекриття 1-го поверху;
Секція 3 – виконується влаштування стін підвалу.
У 2 черзі:
Виконані пробні кущі паль;
Розпочинаємо випробування паль;
Розпочинаємо фундаментні роботи.
У 3 черзі:
Виконуються підготовчі роботи для демонтажу конструкцій.
 

Nelli

Новостройки Украины
#5
Ход строительства Жилого Комплекса
04.10.2019
Корпорація нерухомості РІЕЛ повідомляє, що будівельники розпочали земляні роботи на плямі забудови будинку другої черги Жилого Комплекса Ok’land. Про це повідомили у сервісному відділі.
Паралельно триває процес влаштування стіни в ґрунті першої секції. Додатково повідомляється, що фахівці проводять випробування контрольних паль статичним навантаженням.
 

Nelli

Новостройки Украины
#6
Ход строительства Жилого Комплекса
07.10.2019
Корпорація нерухомості РІЕЛ повідомляє, що тривають роботи з влаштування вертикальних конструкцій другого поверху першої секції будинку №3 житлового комплексу Ok’land. Про це повідомили у сервісному відділі.
Водночас, за словами будівельників, у другій секції завершено роботи з влаштування монолітного перекриття першого поверху, а у третій секції фахівці працюють над монолітним перекриттям цокольного поверху. Також, повідомляється, що у четвертій секції розпочаті роботи з влаштування контрольних паль.
 

Nelli

Новостройки Украины
#7
Ход строительства Жилого Комплекса
14.11.2019
1. Виконуємо вертикал 5-го поверху у 1-й секції першої черги.
2. Виконуємо вертикал 4-го поверху у 2-й секції першої черги.
3. Виконуємо виконуємо плиту перекриття 2-го поверху у 3-й секції першої черги.
 

Nelli

Новостройки Украины
#8
Ход строительства Жилого Комплекса
06.12.2019
Корпорація нерухомості РІЕЛ повідомляє, що будівельники продовжують влаштування пальового поля під четверту секцію будинку другої черги ЖК Ok’land. Наразі виконали 95 паль.
Про це повідомили у сервісному відділі. Паралельно триває процес спорудження стіни в ґрунті та роботи з влаштування котловану.
 

Nelli

Новостройки Украины
#9
Ход строительства Жилого Комплекса
09.12.2019
Корпорація нерухомості РІЕЛ повідомляє, що будівельники завершують роботи з влаштування вертикалу шостого поверху другої секції будинку №3 житлового комплексу Ok’land. Про це повідомили у сервісному відділі.
Додатково повідомляється, що тривають роботи з влаштування вертикальних конструкцій сьомого поверху першої секції.
Водночас, за словами будівельників, у третій секції вони закінчують влаштування вертикальних конструкцій п'ятого поверху.
 

Nelli

Новостройки Украины
#11
Ход строительства Жилого Комплекса
03.01.2020
Корпорація нерухомості РІЕЛ повідомляє, що моноліт першої черги житлового комплексу Ok’land виконується на восьмому поверсі. Зокрема, у першій секції розпочали виконання плити перекриття восьмого поверху, у другій – вертикал восьмого поверху.
Водночас у третій секції першої черги тривать роботи з перекриття сьмого поверху.
 

Nelli

Новостройки Украины
#12
Ход строительства Жилого Комплекса
10.01.2020
Корпорація нерухомості РІЕЛ повідомляє, що будівельники завершили влаштування пальового поля під третю секцію будинку другої черги ЖК Ok’land. Про це повідомили у сервісному відділі.
Додатково повідомляється, що майстри закінчили ростверк у четвертій секції та приступають до влаштування пальового поля у другій секції. Паралельно триває процес спорудження стіни в ґрунті та роботи з влаштування котловану.
 

Nelli

Новостройки Украины
#13
Ход строительства Жилого Комплекса
13.01.2020
Корпорація нерухомості РІЕЛ повідомляє, що будівельники розпочали роботи з влаштування вертикалу дев’ятого поверху першої секції будинку №3 житлового комплексу Ok’land. Про це повідомили у сервісному відділі.
Водночас, за словами будівельників, у другій секції вони завершують влаштування вертикальних конструкцій восьмого поверху. Додатково повідомляється, що тривають роботи з улаштування вертикальних конструкцій сьомого поверху третьої секції.
 

Nelli

Новостройки Украины
#14
Ход строительства Жилого Комплекса
03.02.2020
Квартира в Жилом Комплексе Ok’land із знижкою до 75 000 грн
Корпорація нерухомості РІЕЛ оголошує акцію на придбання квартир у житловому комплексі Ok’land. Сплати 100% вартості квартири та отримай фіксовану знижку 25 тис. грн за 1-кімнатну, 50 тис. грн за 2-кімнатну та 75 тис. грн за 3-кімнатну.
Житловий комплекс Ok’land – це три черги будівництва у Солом’янському районі Києва. Комплекс має розвинену зовнішню інфраструктуру - поруч ринки, магазини, кафе та ресторани, зручна транспортна розв’язка. Крім того, лише у 7 хвилинах від ЖК розташований Міжнародний аеропорт ім. І. Сікорського «Київ», а у 15 хвилинах Центральний залізничний вокзал столиці. Комплекс також має комфортабельну внутрішню інфраструктуру: кілька дитячих та спортивних майданчиків, підземний паркінг та декілька зелених зон для відпочинку.
Квартири в ЖК Ok’land оснащенні системою енергощадності, що дасть змогу контролювати тепловитрати у приміщенні та економити на комунальних платежах до 40%
 

Nelli

Новостройки Украины
#15
Ход строительства Жилого Комплекса
10.02.2020
Корпорація нерухомості РІЕЛ повідомляє, що будівельники продовжують роботи з влаштування плити перекриття дев’ятого поверху другої секції будинку №3 житлового комплексу Ok’land. Про це повідомили у сервісному відділі.
Паралельно тривають роботи з монтажу вертикальних конструкцій 11-го поверху першої секції.
Водночас, за словами будівельників, у третій секції триває заливання монолітного перекриття восьмого поверху.
 

Nelli

Новостройки Украины
#16
Ход строительства Жилого Комплекса
10.03.2020
Корпорація нерухомості РІЕЛ повідомляє, що будівельники продовжують роботи з влаштування монолітного перекриття 12 поверху першої секції будинку №3 житлового комплексу Ok’land. Про це повідомили у сервісному відділі.
Паралельно повідомляється, що у другій секції майстри завершили роботи з заливання монолітного перекриття 11 поверху. Водночас, за словами будівельників, у третій секції триває заливання вертикальних конструкцій 11-го поверху. Додатково повідомляється про завершення демонтажу існуючих будівель у плямі забудови четвертої секції.
 

Nelli

Новостройки Украины
#17
Ход строительства Жилого Комплекса
25.03.2020
Корпорація нерухомості РІЕЛ повідомляє, що будівельники завершили заливання плити перекриття першого поверху четвертої секції будинку №2 ЖК Оk’land. Про це повідомили у сервісному відділі.
Також повідомляється, що у третій секції триває зведення вертикальних елементів підвалу. Паралельно, майстри виконують відкопку стіни в ґрунті (очищення випусків під балку).
 

Nelli

Новостройки Украины
#18
Ход строительства Жилого Комплекса
01.05.2020
Секція 1 - залита плита перекриття 14 поверху, виконуємо вертикальні конструкції 15 поверху, кладка триває на 9 та 10 поверхах.
Секція 2 – виконуємо плиту перекриття 14 поверху, кладка триває на 9 та 10 поверхах.
Секція 3 – залили плиту перекриття 13 поверху, кладка на 9 поверсі.
Секція 4 – триває випробування паль.
95295641_1148857565455502_3480377755621654528_o.jpg 95410055_1148857548788837_7965893406012473344_o.jpg 95372123_1148857638788828_2664046528695369728_o.jpg 95387514_1148857555455503_4437793225087909888_o.jpg
 

Nelli

Новостройки Украины
#19
Ход строительства Жилого Комплекса
19.05.2020
Секція 1:
- Виконуємо армування плити перекриття 17 поверху, кладка триває на 13-14 поверхах.
Секція 2 :
- Виконуємо вертикал 17 поверху, кладка триває на 13 поверсі.
Секція 3:

- Виконуємо вертикал 16 поверху, кладка триває на 13 поверсі. поверсі.
Секція 4:
Виконали забурення 80 паль із 103.
 

Nelli

Новостройки Украины
#20
Ход строительства Жилого Комплекса
26.05.2020
Корпорація нерухомості РІЕЛ повідомляє, що у четвертій секції будинку №3 ЖК Оk’land закінчили роботи з влаштування пальового поля - виконали всі 103 палі. Про це повідомили у сервісному відділі компанії.
Водночас у четвертій секції триває бетонна підготовка. Також, за словами працівників РІЕЛ, будівельники розпочали виконання плити перекриття 16 поверху у третій секції та 17 поверху у другій секції. Крім того, виконуються вертикальні елементи 18 поверху у першій секції.
102949078_1176547986019793_1015352211762315264_o.jpg
 
Сверху