Жилой Комплекс "Зеленый остров - 2"

Ваше мнение о Новостройке?

  • Отлично

    Голосов: 0 0.0%
  • Хорошо

    Голосов: 0 0.0%
  • Нормально

    Голосов: 0 0.0%
  • Плохо

    Голосов: 0 0.0%
  • Отвратительно

    Голосов: 0 0.0%

  • Всего проголосовало
    0

Новостройки

Эксперт недвижимости
#1
1363551278_1.jpg 1363551314_1.jpg

Объект: Жилой Комплекс "Зеленый остров"

Адрес: Киев, Шевченковский р-н, Сырец, ул. Танковая, 1

Застройщик: Промислово Будiвельна Група Ковальська

Завершение строительства: IV квартал 2014 года

Ссылки:

::: Сайт проекта

::: Сайт застройщика

::: Отзывы о застройщике

Описание :

Житловий комплекс нового стандарту «комфорт-клас», розробленого фахівцями «Нерухомості від Ковальської». За основу нового стандарту покладено вдале розташування, закриту прибудинкову територію, сучасні матеріали та технології будівництва, високий рівень сервісу і комфортні планування.
Обираючи «комфорт-клас» Ви отримаєте найкраще співвідношення якості, сервісу, ціни та комфорту.

Ми доклали максимум зусиль, щоб полегшити Ваш вибір, адже в «Зеленому острові-2» Ви знайдете втілення Ваших бажань. В рамках стандартів «комфорт-класу» ми передбачили просторі квартири, новітні технології, екологічні та естетично привабливі матеріали, індивідуальну архітектуру, повний спектр послуг та сучасний рівень сервісу.

Найближчими сусідами новобудови є посольства США та Казахстану, а також один із найбільших у Києві парків – парк «Нивки». Це гарантує безпеку і затишок мікрорайону та позитивно впливає на екологію порівняно із центром міста.

3 хвилини на авто відділяють комплекс від зручної транспортної розв’язки і лише 10 хвилин приємної пішої прогулянки парком «Нивки» знадобиться майбутнім мешканцям, щоб дістатися до станції метро.

«Зелений острів-2» – це закрита прибудинкова територія із охороною, відеоспостереженням і системою контролю доступу, на якій розміститься дитячий майданчик із ігровими комплексами для дітей різного віку та спортивний майданчик.

Поєднуючи комфорт та інновації, ЖК «Зелений острів-2» є оптимальним рішенням, якщо Ви бажає придбати якісне житло за прийнятною ціною.

«Нерухомість від Ковальської» планує завершити будівництво житлового комплексу у IV кварталі 2014 р.

Инфраструктура:

У житловому комплексі «Зелений острів-2» передбачений широкий спектр об’єктів внутрішньої інфраструктури та сервісних служб, який враховує усі потреби мешканців.

Комфорт та затишок. Комплекс обладнаний усім необхідним для проведення часу на свіжому повітрі: дитячий майданчик з ігровими комплексами для дітей різного віку, а також спортивний майданчик для тих, хто цінує здоровий спосіб життя і не може уявити себе без спорту. В свою чергу ігрова територія оточена зонами для відпочинку з клумбами, газонами і лавочками.

Власна експлуатаційна служба житлового комплексу "Зелений острів-2" забезпечуватиме сучасний рівень сервісу для мешканців та гостей, своєчасне обслуговування інженерних систем будинків та слідкуватиме за благоустроєм території комплексу.

Безпеку мешканців"Зеленого острова-2" за стандартами «комфорт-класу» забезпечують автоматичні шлагбауми і пост з охороною на в’їзді, система цілодобового відеоспостереження і контролю доступу пішоходів та автомобілів. Такий підхід дозволятиме почуватися в абсолютній безпеці і не хвилюватися з приводу дітей, які гратимуть на дитячому майданчику, до того ж доступ до мережі відеокамер можна здійснити безпосередньо із власної квартири.

Паркінг. Автовласники можуть скористатися послугами гостьової стоянки, або ж придбати машиномісце у дворівневому підземному паркінгу на 198 машиномісць.

Архитектурные особенности:

Досвід, отриманий за десять років успішної діяльності на ринку нерухомості, втілено у кожній деталі комплексу «Зелений острів-2».

Загальна кількість квартир: 944

Каркас: монолітно-каркасна система залізобетонних конструкцій і несучих елементів

Зовнішні та внутрішні стіни: бетонні блоки товщиною 250 мм і 115 мм

Фасад: комбінований, на основі мінерального утеплювача та декоративного оздоблення

Висота поверху: 3,00 м від рівня підлоги до рівня підлоги наступного поверху

Ліфтове оснащення: швидкісні ліфти фірми Otis, 2 пасажирських і 1 вантажно-пасажирський на кожну секцію

Підземний паркінг: дворівневий на 198 машиномісць

При опорядженні комплексу буде використано виключно якісні та естетично привабливі матеріали. Новинкою від «Ковальської» стали комбіновані фасади будинків, що забезпечують бездоганну шумо- і теплоізоляцію, ефективну вентиляцію стін, комфортний мікроклімат у квартирах.

Мостіння пішохідних доріжок, опорядження клумб та фасадів перших поверхів передбачено із елементів ландшафтного дизайну та фасадного каменю ТМ «Авеню Декор», що відтворює фактуру натурального каменю.

1363551324_1.jpg
 

Timofey

Познавший Дзен новостроек
#3
Промислово-будівельна група «Ковальська» дарує знижку 8% на паркомісця у сучасному дворівневому підземному паркінгу житлового комплексу «Зелений острів-2».
 
Сверху