Жилой Комплекс по ул. Майорова, 6

Ваше мнение о Новостройке?

  • Отлично

    Голосов: 1 100.0%
  • Хорошо

    Голосов: 0 0.0%
  • Нормально

    Голосов: 0 0.0%
  • Плохо

    Голосов: 0 0.0%
  • Ужасно

    Голосов: 0 0.0%

  • Всего проголосовало
    1
#1
Screen Shot 2016-02-22 at 9.17.16 PM.jpg Screen Shot 2016-02-22 at 9.17.07 PM.jpg

Объект: ЖК по ул. Майорова, 6

Адрес: г.Киев, Оболонский р-н, ул. Майорова,

Дата сдачи: Сдача — 4 кв. 2016

Застройщик: Фундамент

Ссылки: http://fundament.ua/ua/projects/list/1152/

Описание:

Месторасположение:

Дом расположен в непосредственной близости от станции метро "Героев Днепра" и "Минской". До центра города можно доехать за 20 мин. общественным транспортом.

Инфраструктура:

Пешком можно дойти до супермаркетов «Амстор», «Фора», «Сільпо», «ЭкоМаркет», ТЦ «Полярный».
На расстоянии 400 метров от комплекса находятся 2 школы.

Технические характеристики:

Секций 2
Металлические усиленные двери
2-х камерные энергосберегающие окна и балконные двери
Балконы застеклены от пола до потолка
Межквартирные перегородки = 160 мм
Межкомнатные гипсокартонные перегородки = 75 мм
Перегородки санузлов с / б = 80 мм
Счетчики тепла холодной и горячей воды , стальные радиаторы с регулирующей арматурой
 
#3
В ДОМЕ ПО Межевая, 23-Б ОСТАЛАСЬ ВСЕГО ОДНА КВАРТИРА!


Сообщаем, что в доме по улице Межевой, 23-Б осталась всего одна квартира.


На сегодняшний день, дом введен в эксплуатацию, завершены все монтажные работы, вставлены все окна, представленные документы на присвоение почтового адреса.


Со 2 марта были продлены фасадные работы, а с приходом тепла будут возобновлены работы над благоустройством придомовой территории.

03.06.2015.jpg mej_2-25_3a_flat.jpg mej_2-25_3a_floor.jpg
 

Nelli

Новостройки Украины
#8
Новости жилого комплексу по ул. Майорова, 6 на 06.10.2016

Шановні інвестори!

На сьогоднішній день проведено такі роботи:

Перша секція: завершуються роботи по утепленню і штукатуренні стін, встановлюються кронштейни під кодиціонери.

Друга секція: Утеплення і фарбування фасадів, встановлення внутрішньої вентиляції в квартирах, Сантехніка - до 12-го поверху, електрика - до 9 поверху.
 

Nelli

Новостройки Украины
#9
Ход строительства Жилого комплексу по ул. Майорова, 6 на 13.10.2016

Перша секція:

Фасадні роботи: 70% готовності
Монтаж міжкімнатних перегородок: 12 поверх
Внутрішні сантехнічні роботи в квартирах: 12 поверх


Друга секція:

Фасадні роботи: 30% готовності
Малярні роботи в місцях загального користування в під'їздах будинку
Йде укладка плитки в коридорах: 4 поверх


 

Nelli

Новостройки Украины
#10
Ход строительства Жилого комплексу по ул. Майорова, 6 21.10.2016

На сьогодні, на будівельному майданчику проводяться такі роботи:

Друга секція:
Ідуть роботи по утепленню фасаду;
Монтуються вікна в ліфтовому холлі;
Встановлення дверей в місцях загального користування;
Шпаклівка стін в місцях загального користування - 5 поверх;
Облицювання плиткою місць загального користування: - 6 поверх;

Перша секція:
Розводка електричних мереж - 11 поверх;
Сантехніка і опалення: 22-23 поверх;
Монтаж системи вентиляції - 27 поверх;
Підготовка приміщень для теплового пункту та водонасосної установки;

Трансформаторна підстанція - встановлення обладнання;
 
Последнее редактирование:

Nelli

Новостройки Украины
#11
Ход строительства Жилого комплексу по ул. Майорова, 6 04.11.2016

Будівництво 2-х секційного житлового будинку наближається до завершення. Конструкцію будівлі повністю змонтовано. На фінальній стадії скління і утеплення фасадів. У будинку добудовують приміщення для консьєржів. У підземному поверсі облаштовують приміщення під насосну станцію.
Секція 1
Зовнішні оздоблювальні роботи:
Утеплення зовнішніх стін виконано на 90%. Секція засклена двокамерними енергозберігаючими вікнами. Балкони засклені вітражними пакетами. На 95% зашпакльовані зовнішні стіни. Зафарбований один торцевий фасад.
Внутрішні роботи:
Розводка горизонтального опалення по квартирах зроблена на 90%. Двотрубна система такого типу дозволяє розрахувати споживання тепла для кожної окремої квартири, відключати і регулювати режим теплоподачі на розсуд мешканців. Естетичні переваги системи в тому, що немає видимих труб як у вертикальних стояках.
Вентиляційні роботи в секції повністю завершені. Розводка електрики виконана до 15 поверху.
Секція 2
Зовнішні оздоблювальні роботи:
Утеплення фасадів наближається до завершення (зроблено до 23 поверху). Виконується шпаклівка, підготовка зовнішніх стін до фарбування. Секція повністю засклена надійними металопластиковими пакетами з енергозберігаючим покриттям.
Внутрішні опоряджувальні роботи:
Виконано розводку електрики, а також змонтовані щитки для лічильників води і електрики. Активно ведеться вирівнювання стін і стель в квартирах і місцях загального користування до 10 поверху включно.
 

Nelli

Новостройки Украины
#12
Ход строительства Жилого комплексу по ул. Майорова, 6 14.11.2016

Наближається до завершення будівництво 27-и поверхового житлового будинку. Повністю змонтована підземна і наземна частини обох секцій будівлі. Налаштовуються встановлені ліфти. Закінчено зведення трансформаторного пункту , на фінальній стадії покрівельні роботи дому.Секція 1
Зовнішні оздоблювальні роботи:
Завершено скління, встановлені двокамерні, а також вітражні енергозберігаючі металопластикові склопакети. Утеплення і шпаклівка фасаду зроблені на 90%. В процесі фарбування зовнішні стіни.


Внутрішні оздоблювальні роботи:
У секції активно ведуться сантехнічні роботи в місцях загального користування, виконано на 90%. Розводка електрики зроблена до 15 поверху секції (55%). У процесі вирівнювання стін і стель в квартирах, МЗК, готовність 45% (з 2-го по 10-й поверх включно).
Секція 2
Зовнішні оздоблювальні роботи:
Монтаж завершено, закінчуються покрівельні роботи(80% готовності). Скління на фінішній стадії (90%). Триває утеплення мінераловатними плитами і шпаклівка фасадів, готовність 70%.
Внутрішні оздоблювальні роботи:
До 23 поверху зроблена розводка електрики та сантехнічні роботи в секції. Розпочато вирівнювання стін і стель гіпсовою сумішшю (безпіщанка), виконано до 5 поверху включно. З 2-го по 9-й поверх в місцях загального користування вирівнюють підлогу, кладуть плитку.
 

Nelli

Новостройки Украины
#13
Ход строительства Жилого комплексу по ул. Майорова, 6 18.11.2016

Будівництво житлового комплексу по вул. Майорова, 6, в Оболонському районі Києва
Тривають роботи в будинку за адресою Майорова 6. Основні етапи, такі як монтаж наземної і підземної конструкції будівлі вже завершені.
Будинок практично засклений. Важливо відзначити, що ми використовуємо якісні енергозберігаючі склопакети надійного виробника Rehau. Цей бренд давно зарекомендував себе, і користується популярністю на українському і світовому будівельному ринку.

На території комплексу побудована трансформаторна станція. Наближаються до завершення роботи по встановленню та налагодженню щитків і обладнання. Трансформаторна станція виконує роль, так званого, щита між стрибками напруги в електромережах міста і вашою квартирою. Завдяки генераторам і системам автоматики, вона бере удар на себе, подає у ваше житло вітгенерований потік електрики. Тим самим зберігає проводку та побутові прилади в квартирах і місцях загального користування.
У підвалі будинку змонтований тепловий пункт. Його основне завдання - економити ваш бюджет. Завдяки наявності такого пункту в будівлі, ви не будете переплачувати за споживання гарячої води. Подача води на верхні поверхи буде здійснюватися за допомогою насосних станцій. Роботи в тепловому пункті будівлі завершені на 90%
Часто застрявали в ліфтах? Не хвилюйтеся, у новому будинку на Майорова ви не потрапите в таку халепу. У будівлі встановлені якісні та надійні ліфти "КАРАТ", безшумні, швидкі і головне довговічні.
У квартирах обох секцій будинку встановлюють вхідні металеві двері (готовність 90%), монтуються гіпсокартонні перегородки.

Секція 1:
Зовнішні оздоблювальні роботи:
Утеплення фасадів на фінальній стадії, виконується штукатурка зовнішніх стін. Вони утеплюються вогнестійкою мінераловатною плитою 150 мм, потім штукатуряться. До складу утеплювача входять мінеральна вата і синтетичні сполучні. Головною перевагою матеріалу є стійкість до впливу високих температур, а також агресивних хімікатів (розчинників, лугів і маслянистих сумішей).
Роботи по утепленню закінчені на 95%. Один з торцевих фасадів пофарбований, його прикрашає абстрактний геометричний малюнок у зелених, помаранчевих і білих кольорах.
Внутрішні оздоблювальні роботи:
Тривають сантехнічні роботи, прокладаються стояки, виконується розводка опалення в квартирах. Готовність 90%. Розводка електрики в секції зроблена до 15 поверху включно. У квартирах і МЗК робиться внутрішнє оздоблення стін, підлог і стель. Безпіщанка виконана на 55%.
Секція 2:
Зовнішні оздоблювальні роботи:
Кипить робота у другій секції будинку. Закінчується скління будівлі, енергозберігаючими склопакетами, готовність 95%. Утеплення зовнішніх фасадів також на стадії завершення (75%). Дах споруди зроблений на 85%, виконується утеплення технічного поверху.
 

Nelli

Новостройки Украины
#14
Ход строительства Жилого Комплексу по ул. Майорова, 6 на 11.01.2017

Секція 1:
Практично закінчено утеплення і штукатурка фасаду (99%). Секція повністю засклена, встановлені надійні енергозберігаючі склопакети.
Ведуться внутрішні оздоблювальні роботи. На 90% зроблена сантехніка (розводка труб горизонтального опалення, прокладені стояки). На 13 і 27 поверхах секції виконана закольцовку труб. Підходить до завершення монтаж надійних металевих вхідних дверей (90% готовності). На майданчиках і місцях загального користування також встановлюються металеві двері. Робиться безпіщанка, повністю закінчена шпаклівка з 2-го по 5-й поверх, в роботі з 6-го по 9-й поверх включно.
Вантажний і пасажирські ліфти секції в процесі настройки, встановлені двері в шахти.

Секція 2:
Фасад секції практично утеплений і заштукатурений (95%). Скління на етапі завершення (99%). Триває гідроізоляція даху.
У квартирах монтуються гіпсокартонні перегородки (готово до 22 поверху). Продовжується монтаж вхідних металевих дверей.
Розводка труб горизонтального опалення, також виконано по 22 поверх включно.
На підлозі до 14 поверху покладена плитка. Тривають внутрішнє оздоблення стін і стель, безпесчанка. На сьогодні повністю завершена штукатурка з 2 по 5 поверх, в роботі 8 поверх.
 

Nelli

Новостройки Украины
#15
Новости Жилого комплекса по ул. Майорова, 6 на 20.01.2017

У 2017 році відбулися зміни порядку визначення розмірів пайової участі забудовників (інвесторів) у створенні соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури міста м. Києва.
По житловому будинку по Майорова, 6 стало необхідним проходження державної будівельної експертизи загальної кошторисної вартості будівництва об'єкта.
Документи для проходження державної будівельної експертизи подані до ДП «Укрдержбудекспертиза» та будуть розглянуті протягом лютого 2017 року.
Після отримання звіту екпертизи до Департаменту економіки та інвестицій КМДА буде надано пакет документів на укладення Договору про сплату пайової участі та отриманя Довідки про її сплату. Орієнтовний термін цих процедур складає 2-3 тижні.Довідка Департаменту економіки та інвестицій про сплату пайової участі подається для оформлення забудовником документів для введення об’єкту в експлуатацію.
Тому пакет документів для введення об’єкту в експлуатацію та отримання сертифікату відповідності закінченого будівництвом об'єкта буде надано в ДАБІ України протягом тижня після отримання Довідки про сплату Пайової участі.
При цьому, процеси огляду квартир інвесторами та підписання актів-приймання передачі квартир, передача будинку експлуатуючій організації, а головне оформлення прав власності на квартири та видача ключів будуть проводитись у встановлений раніше термін та в рамках термінів обумовлених в Інвестиційних Договорах.
Початок нотаріальних оформлень прав власності на квартири розпочнеться у другій-третій декаді травня 2017 року.
Перепрошуємо за незручності та щиро просимо з розумінням віднестися до вищезазначеної інформації.
 

Nelli

Новостройки Украины
#16
Ход строительства Жилого комплекса по ул. Майорова, 6

04.04.2017
Оздоблювальні роботи по Майорова 6:
- фарбування фасаду;
- установка відливів на вікнах;
- укладання плитки на підлогу по обом секціям;
- штукатурні та малярні роботи тривають;
- утеплення місць загального користування (МЗК) мінераловатними плитами;
- по квартирне налагодження пожежної системи.

IMG_1607.jpg IMG_1627.jpg IMG_1714.jpg IMG_1715.jpg
 

Nelli

Новостройки Украины
#17
Новости Жилого комплексу по ул. Майорова, 6

30.05.2017
Шановні інвесторі Жилого Комплекса по Майорова, 6!


Будівельна Группа "Фундамент" с радістю оголошує про отримання Сертифікату Державної архітектурно-будівельної інспекції України, який засвідчує відповідність закінченого будівництвом об'єкта на ул. Михайла Майорова, 6 в Оболонському районі м. Києва!

sert_mayo_expl.jpg
 

Nelli

Новостройки Украины
#18
Новости Жилого Комплекса по ул. Майорова, 6

06.06.2017
МЕХАНІЗМ ОТРИМАННЯ АДРЕСИ Жилого Комплекса МАЙОРОВА


Шановні інвестори Жилого Комплекса по Майорова!


Будівельної Групою «Фундамент» був поданий пакет документів в Оболонську РДА на отримання поштової адреси для ЖК по Майорова!

Орієнтовні терміни отримання адреси - один календарний місяць, (в разі своєчасної обробки пакета документів Оболонською РДА).

Після винесення рішення про присвоєння поштової адреси, Забудовник передає копію даного рішення в БТІ, потім отримує технічні паспорти на квартири.
 

Nelli

Новостройки Украины
#19
Новости Жилого Комплекса по ул. Майорова, 6

26.06.2017
До уваги інвесторів будинку
!

Починаючи з 10 липня запрошуємо Вас на підписання Акту про засвідчення стану готовності та відсутності недоліків у квартирі.

Відвідання квартир відбувається за попереднім записом, який проводиться за номером 220-30-22 у відділі післяпродажного сервісу та за електронною адресою : info@fundament.ua.
Графік огляду: з 10.07.2017 з понеділка по суботу з 09-00 до 17 години. Приблизний час огляду однієї квартири становить 30 хвилин.
Прохання при собі мати паспорт і Договір
 

Nelli

Новостройки Украины
#20
Новости Жилого Комплекса по ул. Майорова, 6

10.07.2017
Шановні власники квартир в будинку на вулиці Майорова, 6!
Повідомляємо, що 7 липня будинку було присвоєно поштову адресу: вул. Петра Калнишевського, 14. Найближчим часом на будинку буде розміщено офіційну адресу.

Слідкуйте за новинами на сайті fundament.ua.
 
Сверху