Жилой дом "пр. Бажана - ул. Завальная"

Ваше мнение о Новостройке?

  • Отлично

    Голосов: 3 100.0%
  • Хорошо

    Голосов: 0 0.0%
  • Нормально

    Голосов: 0 0.0%
  • Плохо

    Голосов: 0 0.0%
  • Отвратительно

    Голосов: 0 0.0%

  • Всего проголосовало
    3

Новостройки и Застройщики

Познавший Дзен новостроек
#1
jybileinui1.jpg jybileinui2.jpg

Объект: Жилой дом "пр. Бажана - ул. Завальная"

Адрес: г. Киев, Дарницкий р-н, пересечение пр. Бажана - ул. Завальная

Застройщик: Компания «Ковальская»

Дата сдачи: III квартал 2013г.

Ссылки:

::: Сайт проекта

::: Сайт застройщика

::: Отзывы о застройщике

Описание :

В начале 2012 года в живописном уголке столичного микрорайона Осокорки-Северные Промышленно-строительная группа «Ковальская» начала строительство жилого комплекса. Символическое название новостройка получила в честь десятилетия девелоперского направления деятельности компании. К тому же, это уже двадцатый жилой дом в истории Группы.

Инфраструктура района:

Удобное расположение на транспортной развязке рядом с крупными торговыми и развлекательными центрами, захватывающие пейзажи и гарантии надежного жилья «от Ковальской» не оставляют сомнений, что данный жилой дом - лучший выбор!

Расположение:

Новостройка, что будет находиться на проспекте Бажана, воплощает богатый опыт компании и лучшие инновационные разработки, начиная от проектной документации, планировочных решений, внутренней инфраструктуры и заканчивая качественными работами и материалами «от Ковальской».

Технические характеристики:

Строительство дома осуществляется по одной из новейших технологий, технологии монолитно-каркасного домостроения.
Принцип застройки основывается на заливке нераздельного высококачественного каркаса из железобетона от фундаментной плиты до перекрытия последнего этажа.
Выбранная технология имеет целый ряд преимуществ, таких как высокая устойчивость к различным статическим и динамическим нагрузкам, а также долговечность.

Выбор именно этой технологии, объясняется ее гибкостью, возможностью реализовать самые сложные задачи по конфигурации, высотности, силуэту зданий, учитывать особенности рельефа площадки, требования заказчика.

Универсальность технологии позволила объединить в проекте жилые помещения, спортивные комплексы, рестораны и магазины, что соответствует потребностям современного жителя комплекса.

jybileinui3.JPG jybileinui4.jpg
 
Последнее редактирование модератором:

Дарья

Познавший Дзен новостроек
#2
ПБГ «КОВАЛЬСЬКА» ВРАЗИЛА МІЖНАРОДНИХ ТА ВІТЧИЗНЯНИХ ЕКСПЕРТІВ НА ВИСТАВЦІ INTERBUILDEXPO-2015

У Києві завершилася найбільша міжнародна будівельна виставка в Україні «InterBuildExpo-2015», що тривала протягом 4 днів з 25 березня у НВЦ «КиївЕкспоПлаза».

Промислово-будівельна група «Ковальська», яка вже традиційно є учасником найпрестижнішого будівельного форуму, здивувала відвідувачів сучасними та оригінальними стендами з власною продукцією торговельних марок Siltek – сухі будівельні суміші та Avenu Decor - елементи ландшафтного дизайну.

Так, на стенді будівельних сумішей, що розміщувався у першому павільйоні «BUILDING & ARCHITECTURE», фахівці ПрАТ «Термінал-М» провели майстер-класи з технології нанесення декоративних штукатурок і фарб ТМ Siltek, додатково продемонструвавши широкий спектр їх властивостей та переваг.

Усі бажаючі мали можливість спробувати власноруч нанести будівельні суміші на мольберт спеціальними інструментами, слідуючи інструкціям фахівців, завдяки чому гості виставки змогли ближче познайомитися з продукцією Siltek та сферою її застосування, переконатися в її високих експлуатаційних і якісних характеристиках.

Своєю унікальністю та вишуканістю вразив стенд ТМ Avenu Decor, представлений на 114 кв. м інноваційного майданчику «ENERGY & ECOTECHNOLOGY: енергозберігаючі та екологічні технології».

Подібна до натурального каменю бетонна бруківка, колоті стовпчики, блоки та сходи, втілені у сміливому дизайнерському задумі, створили атмосферу домашнього затишку. Експозиція відтворила подвір’я приватного будинку, де гармонійно поєднувалися сучасні елементи ландшафтного благоустрою та опорядження з деталями екстер’єрних рішень.

Обидві експозиції ПБГ «Ковальська» нагороджені дипломами «За краще представлення продукції» Олегом Ковалем (генеральним директором компанії-організатора «Київський Міжнародний Контрактовий Ярмарок»).

prv_3141.jpg diplom_t_m.jpg diplom_t_m.jpg
 

Дарья

Познавший Дзен новостроек
#3
ЖК «ПАРКОВА ВЕЖА» ВІД ПБГ «КОВАЛЬСЬКА»: БЕЗДОГАННО І НАДІЙНО

DSC_7820_1500 (4).jpg

Рейтингове агентство IBI-Rating спільно з Конфедерацією будівельників України підтвердило офіційним сертифікатом «Відмінну надійність» будівництва житлового комплексу «Паркова вежа», що зводиться ПБГ «Ковальська».

DSC_7820_1500.jpg

Перший рівень надійності – це найвища оцінка за рейтинговою шкалою IBI-Rating для житлових комплексів. Це максимальний захист капіталовкладень для інвесторів та повне дотримання зобов’язань забудовника відповідно будівельному проекту.

Дослідження об’єкту на відповідність будівельним нормам відбувається за методологією, розробленою рейтинговим агентством та базується на аналізі трьох основних показників: репутація забудовника і генерального підрядника, фінансові показники компанії і переваги житлового комплексу.

У рейтинговому агентстві IBI-Rating, відзначили, що протягом усього часу будівельні роботи на території ЖК «Паркова вежа» ведуться згідно затвердженого графіку. Крім того, ціна квадратного метру в житловому комплексі є об’єктивною та відповідає ситуації на ринку. Важливим також є надання компанією гарантій для інвесторів щодо повернення коштів у разі виникнення непередбачуваних обставин.

Це вже вдруге ЖК «Паркова вежа» проходить оцінку і отримує найвищі показники надійності, за що по праву може вважатися найкращим комплексом з відмінною якістю будівельних робіт і матеріалів.

Довідка

Будівництво «Паркової вежі» було розпочато у листопаді 2013 року, станом на кінець грудня 2014 року обсяг фінансування перевищив 70% від кошторисної вартості.

ПАТ «ЗЗБК ім. С. Ковальської» є генеральним підрядником у будівництві комплексу, у той час як забудовником виступає ТОВ «Компанія Елонг», яке з 2003 року входить до Промислово-будівельної групи «Ковальська».

Введення об’єкта в експлуатацію заплановано на ІІІ квартал 2015 року.

За ходом будівництва можна слідкувати в режимі реального часу завдяки он-лайн трансляції.
 

Шамиль

Новенький
#4
Компания, которая занималась постройкой, завоевала доверие давно в своей области, поэтому качеству ее работ можно доверять. Поскольку в строительных работах использовались передовые технологии, то и строительство объекта было завершено в срок. Радует то, что можно выбрать любое помещение по приемлемой стоимости.
 
#5
Компания, которая занималась постройкой, завоевала доверие давно в своей области, поэтому качеству ее работ можно доверять. Поскольку в строительных работах использовались передовые технологии, то и строительство объекта было завершено в срок. Радует то, что можно выбрать любое помещение по приемлемой стоимости.
Цена и еще раз цена. С такими условиями землю в том районе просто не найти. Участков кстати осталось не так много. Так что, рекомендую поспешить немного)
 
#6
27 августа 2013 года получены сертификаты готовности к вводу в эксплуатацию сразу двух завершенных новостроек - дома № 2 ЖК «Зеленый остров» (162 квартиры, начало строительства - март 2012 г.) и жилого комплекса «Юбилейный» (264 квартиры, начало строительства - апрель 2012 г .)

Таким образом, достижение компании насчитывает уже 20 завершенных зданий и 5406 квартир общей площадью более 440 тыс. кв. г. cert_ZO_D2_600.jpg cert_yuvileyniy_600.jpg
 
Сверху