Ваше мнение о Новостройке?

  • Отлично

    Голосов: 4 25.0%
  • Хорошо

    Голосов: 0 0.0%
  • Нормально

    Голосов: 2 12.5%
  • Плохо

    Голосов: 1 6.3%
  • Ужасно

    Голосов: 9 56.3%

  • Всего проголосовало
    16

Nelli

Новостройки Украины
Ход строительства Жилого Комплекса

17.08.2018
У другій черзі будівництва «Нової Англії» будинок «Брістоль» виріс іще на 1 поверх. Наразі у першій секції будинку зведено 8 поверхів і розпочато монтаж 9-го. У цій же секції проводиться мурування перегородок 4-го поверху. У 2-й та 3-й секції також йде мурування перегородок, роботи ведуться на 12-му і 13-му поверсі. Тут також триває влаштування водопостачання та опалення, а з 1-го до 4-го поверху вже проводяться штукатурні роботи.

З усіх куточків «Нової Англії» видніється «Бірмінгем». У будинку завершено влаштування стінових модулів Royal House 3-го поверху 3-ї секції, також на завершальній стадії монтаж модулів 3-го поверху 2-ї секції. Готуються будівельники до зведення 3-го поверху 1-ї секції будинку.

«Честер» також не відстає від своїх «колег». Вже 238 паль влаштовано на пальовому полі, даний об’єм робіт підходить до завершення, і наступним кроком стане влаштування фундаменту.
 

Nelli

Новостройки Украины
Ход строительства Жилого Комплекса

23.08.2018
У першій черзі будівництва продовжуються роботи з благоустрою території у дворі, на зелених острівках зовсім скоро з’явиться трава і буде висаджено дерева, наразі вздовж будинку «Ліверпуль» і «Кембрідж» влаштована бруківка, а біля «Оксфорду» роботи іще тривають. Електрики вже розпочали роботи над влаштуванням вуличних ліхтарів, і зовсім скоро у дворі першої черги «Нової Англії» стане затишніше.

У «Ліверпулі» тривають ремонтно-оздоблювальні роботи в приміщенні лоббі, будівельники наразі оздоблюють стелю декоративним багетом, наступним кроком стане влаштування плитки на підлозі. Загалом у будинку завершено усі ремонтно-оздоблювальні роботи, змонтовано освітлення, як на поверхах, так і на холодних переходах.

У «Кембріджі» також працюють над фасадом, залишилося фарбування балясин та декоративних елементів на будинку. Ремонтно-оздоблювальні роботи в МЗК іще тривають, також продовжуються роботи в приміщенні лоббі.

В «Оксфорді» завершується монтаж колон вхідної групи та вже закінчилися роботи з поклейки рустів на фасаді будинку. Всередині будівлі роботи іще тривають: завершується влаштування плитки на сходах холодних переходів й продовжуються ремонтно-оздоблювальні роботи в МЗК.

Друга черга «Нової Англії» змінюється щодня. Так, будинок «Брістоль» виріс до 9-го поверху, та вже монтуються стінові модулі 10-го поверху в першій секції. У другій та третій секції йде влаштування стяжки 8-го поверху та розпочато штукатурні роботи стін МЗК з 1-го до 5-го поверху 3-ї секції.

У «Бірмінгемі» завершено монтаж 3-го поверху всіх секцій та проводяться підготовчі роботи до монтажу 4-го поверху.





 
Последнее редактирование модератором:

Nelli

Новостройки Украины
Ход строительства Жилого Комплекса

30.08.2018
Наразі завершено роботи з випробування паль.
Нова школа і дитячий садочок в «Новій Англії» розраховані не менше, ніж на 500 дітей, загальна площа закладів складатиме близько 7000 кв.м. Приміщення школи — це чотириповерхова будівля, а дитячий садок налічуватиме 3 поверхи.
Проект школи та дитячого садка девелопер Royal House розробив в тісній співпраці з представниками «Європейського колегіуму», які виступають інвесторами будівництва навчального закладу, адже дуже важливо, щоб приміщення школи відповідало сучасним вимогам до навчального процесу та було зручним і безпечним для школярів й малечі.
 

Nelli

Новостройки Украины
Ход строительства Жилого Комплекса

31.08.2018
У будинку «Брістоль» зведено 10 поверхів стінових модулів Royal House у першій секції будівлі. У цій же секції йде мурування перегородок на 5-му поверсі. У третій та другій секціях змонтовано усі 15 поверхів, наразі йде мурування перегородок з 12-го до 14-го поверху, а з 10-го до 12-го – триває монтаж водопостачання та опалення. Паралельно будівельники працюють над влаштуванням стяжки на підлогах, роботи проводяться на 10-му поверсі. Крім того стартували роботи на даху будинку, наразі у третій секції розпочалося влаштування парапетів під покрівлю.
В будинку «Бірмінгем» вже зводиться 4-й поверх третьої секції, а в першій та другій секціях завершено монтаж стінових модулів 3-го поверху.
«Честер» також поспішає та щодня змінює свій вигляд. Наразі у першій секції триває влаштування пальового поля, а в другій – роботи вже завершено, а в третій секції будівельники приступили до влаштування бетонної підготовки.
У першій черзі «Нової Англії» тривають роботи з благоустрою території та поступового підключення будинків до мереж. Так, у будинку «Ліверпуль»завершено: оздоблення стін МЗК, оздоблення стін та стель сходових маршів і монтаж освітлення. Наразі на завершальній стадії роботи з благоустрою території двору і тривають ремонтно-оздоблювальні роботи приміщення лоббі.
У «Кембріджі» завершуються ремонтно-оздоблювальні роботи МЗК, а саме: влаштування плитки на сходах у першому під’їзді, монтаж підвісних стель та ремонтні роботи в МЗК. Також завершуються фасадні роботи зі сторони двору.

В «Оксфорді» завершено велику частину внутрішніх робіт: влаштування електрощитових в МЗК, встановлено лічильники електроенергії, змонтовано каналізаційну та ливневу мережу. На завершальній стадії влаштування плитки на підлогах холодних переходів, монтаж ревізійних та пожежних ящиків та системи пожежної безпеки. Іще тривають ремонтно-оздоблювальні роботи та вже завершуються фасадні зі сторони двору.
 
Последнее редактирование модератором:

Nelli

Новостройки Украины
Ход строительства Жилого Комплекса

07.09.2018
У будинку «Брістоль» звели 11 поверхів у першій секції. Вже можна побачити змонтовані огородження на балконах третьої секції. Загалом у третій та другій секції триває мурування перегородок, наразі будівельники працюють вже на 15-му поверсі. На даних ділянках йде монтаж водопостачання та опалення з 11-го до 13-го поверху.
У «Бірмінгемі»
змонтували 4 поверхи енергоефективних стінових модулів Royal House у третій та другій секції, а в першій щойно приступили до монтажу 4-го поверху.
В будинку «Честер»
завершилися роботи з влаштування пальового поля, будівельники вже працюють над армуванням ростверку в третій секції.
У першій черзі «Нової Англії» тривають фасадні роботи зі сторони двору та на завершальній стадії влаштування бруківки вздовж будинків, загалом виконання робіт на даній ділянці складає біля 85%.
У будинку «Ліверпуль»
завершено фарбування рустів і декорів. На 90% завершено влаштування гранітних вставок на рустах, наразі проводяться роботи з облицювання вхідних груп плиткою. Ремонтно-оздоблювальні роботи у будинку завершено. У «Кембріджі» триває монтаж лічильників водопостачання, проводяться ремонтно-оздоблювальні роботи у другому під’їзді, у першому – роботи завершено. Біля будинку «Оксфорд» вже розпочали встановлювати обладнання для вуличних ліхтарів. Також працюють будівельники над фасадом, вони вже завершують монтаж гранітних вставок на рустах. На завершальній стадії влаштування бруківки по периметру будівлі. Всередині готуються до фінішних ремонтно-оздоблювальних робіт.
 
Последнее редактирование модератором:

Nelli

Новостройки Украины
Ход строительства Жилого Комплекса

14.09.2018
Будівельники теж поспішають, аби встигнути до холодів завершити фасадні роботи і роботи з озеленення та благоустрою території. Так, вже розпочато висадження кущів самшиту у дворі будинку «Ліверпуль», і вже за кілька тижнів двір першої черги перетвориться у затишний зелений куточок.

Газова котельня, яка розташована на даху будинку «Кембрідж» технічно готова до підключення та вже заключено договір з Київгазом про постачання газу. Зовсім скоро розпочнеться тестування котельної та підготовка до опалювального сезону трьох будинків першої черги «Нової Англії».

Окрім вищевказаного у будинку «Ліверпуль»проводяться ремонтно-оздоблювальні роботи лоббі у 2-му під’їзді. Вже викладено клінкерну плитку, виконано декоративне оздоблення стін і стелі. Наразі залишилися роботи з укладання плитки на підлозі, оздоблення стін декоративною штукатуркою та монтаж світильників. Такі ж роботи проводяться й в 1-му під’їзді будинку. Окрім озеленення території йде підготовка до монтажу воріт зі сторони другого під’їзду будинку.

У «Кембріджі» тривають фасадні роботи, а саме фарбування декорів. Окрім того, завершується монтаж підвісних стель, виконання складає 90%, більш ніж наполовину виконані роботи з влаштування плитки на підлогах холодних переходів та триває монтаж лічильників водопостачання.

У будинку «Оксфорд» закінчено поклейку рустів на фасаді будинку, на 95% виконані роботи з фарбування рустів. Продовжується установка обладнання під вуличні ліхтарі, наразі роботи виконані наполовину. Продовжується монтаж лічильників холодного та гарячого водопостачання, лічильники електроенергії вже встановлено. Завершено влаштування плитки на підлозі усіх поверхів. В МЗК продовжуються ремонтно-оздоблювальні роботи на поверхах у двох під’їздах, загалом роботи виконано на 70%.

У другій черзі «Нової Англії» триває зведення поверхів. Так у «Брістолі» вже змонтовано 12 поверхів стінових модулів Royal House першої секції будинку. У другій і третій секціях будівельники приступили до влаштування технічних приміщень під ліфтову шахту. Продовжується влаштування стяжки, станом на 14 вересня роботи ведуться на 11-му поверсі. А мурування перегородок на даній ділянці вже проводиться на 15-му поверсі.

У «Бірмінгемі» цього тижня увага приділена монтажу 4-го поверху 1-ї секції, наразі роботи завершено, вже перекрито поверх та йдуть підготовчі роботи для монтажу 5-го поверху.

А в «Честері» завершується армування ростверку першої секції, наразі виконання робіт складає 75%. У другій секції триває влаштування бетонної підготовки, нагадаємо, що у першій секції роботи з влаштування бетонної підготовки вже завершені.
 
Последнее редактирование модератором:

Nelli

Новостройки Украины
Ход строительства Жилого Комплекса

21.09.2018
В першій черзі проводяться роботи з благоустрою та озеленення території внутрішнього двору. Наразі біля будинку «Ліверпуль» і «Кембрідж» висаджено кущі самшиту, завершено влаштування бруківки.

У будинку «Ліверпуль» тривають ремонтно-оздоблювальні роботи лоббі, як у першому, так і в другому під’їзді. Залишилося завершити фарбування елементів фасаду. У будинку виконуються пуско-налагоджувальні роботи ліфтів, резиденти активно проводять ремонти у свої квартирах.

У «Кембріджі» встановлено лічильники водопостачання. Завершено облицювання плиткою холодних переходів другого під’їзду та закінчуються такі ж роботи у першому. Тривають ремонтно оздоблювальні й фасадні роботи у будинку.

В «Оксфорді» завершено наступні роботи: шумоізоляція міжквартирних стін, влаштування електрощитових в МЗК та облицювання на поверхах й холодних переходах. Фасадні роботи виконані на 80%, залишився монтаж балясин на деяких балконах, фарбування та встановлення колон вхідної групи – дані роботи виконані на 90%.

У другій черзі «Нової Англії» теж не відстають з будівельними роботами. Так, у «Брістолі»зводиться 13-й поверх першої секції, паралельно йде мурування перегородок 6-го поверху. У другій та третій секції проводяться роботи з мурування перегородо 15-го поверху, також триває монтаж водопостачання та опалення. У третій секції завершилися роботи з влаштування парапетів під покрівлю, у цій же секції працюють над чорновим оздобленням стін МЗК, наразі роботи проводяться на 6-му і 7-му поверхах.

А в «Бірмінгемі» з енергоефективних стінових модулів Royal House вже зводять 5-й поверх у першій секції. У «Честері» завершено армування ростверку першої секції та вже працюють будівельники над монтажем опалубки. У другій секції завершено влаштування бетонної підготовки та розпочалося армування ростверку, наразі виконання даних робіт складає 20%.
 
Последнее редактирование модератором:

Nelli

Новостройки Украины
Ход строительства Жилого Комплекса

28.09.2018
В першій черзі «Нової Англії» завершена врізка газу та підведена вода в будинки, наразі ведуться роботи підключення поквартирно та поофісно.

У будинку «Ліверпуль» фарбують декоративні елементи фасаду й русти зі сторони 2-го під’їзду, приступили будівельники до демонтажу риштувань (будівельних лісів), а це означає, що фасадні роботи підходять до завершення. Нагадаємо, що у двох під’їздах будинку змонтовано ліфтове обладнання та встановлено ліфтові кабіни, наразі проводяться пуско-налагоджувальні роботи. У під’їздах продовжуються ремонтно-оздоблювальні роботи лоббі, які знаходяться на стадії завершення.

У «Кембріджі» також проводяться фасадні роботи, наразі ще триває влаштування граніту на вхідних групах. Завершено облицювання плиткою холодних переходів (площа між МЗК та сходовими маршами) у першому під’їзді, у цьому ж під’їзді завершується облицювання плиткою підлог сходових маршів. Вже розпочато ремонтно-оздоблювальні роботи лоббі. У другому під’їзді стартували передпускові роботи постачання води на будинок.

В «Оксфорді», як і в «Ліверпулі», змонтовано обладнання ліфтів та вже встановлено кабіни. Завершено чорнове оздоблення стін й незабаром розпочнуться ремонтно-оздоблювальні роботи на 1-му поверсі де буде розміщено лоббі.

У другій черзі будівництва в будинку «Брістоль» розпочався монтаж 14-го поверху 1-ї секції. Також триває мурування перегородок 15-го поверху третьої та другої секції, на 14-му й 15-му поверсі йде монтаж водопостачання та опалення. У третій секції проводиться чорнове оздоблення стін МЗК, також працюють будівельники над влаштуванням покрівлі й гідроізоляцією фасаду.

У «Бірмінгемі» зі стінових модулів Royal House зводиться 5-й поверх другої секції. На власному заводі, який знаходиться у Київській області, для цього будинку вже виготовлено 14 поверхів енергоефективних стінових модулів.

У «Честері» теж не відстають – вже завершено бетонування ростверку першої секції. У другій секції проводяться роботи з армування ростверку, роботи виконані на 30%, а в третій – влаштування бетонної підготовки.
 
Последнее редактирование модератором:

Nelli

Новостройки Украины
Ход строительства Жилого Комплекса

05.10.2018
У «Новій Англії» резиденти першої черги продовжують робити ремонти. Більше того, до будинків підведена вода, розпочато перевірку системи водопостачання й підключення квартир, наразі роботи проводяться у будинку «Ліверпуль» і «Кембрідж», згодом сантехніки приступлять й до «Оксфорду». Минулого тижня відбулася врізка газу, і зовсім скоро у першій черзі з’явиться опалення. А ми нагадаємо, що тепло у «Новій Англії» забезпечується власною газовою даховою котельнею, що робить резидентів незалежними від міських мереж.
Чудові новини приходять і з будівельного майданчика дитячого садочка, який будується на території комплексу – станом на 5 жовтня вже влаштовано більше 100 паль пальового поля.

Окрім того, в «Ліверпулі» ось-ось завершаться ремонтно-оздоблювальні роботи в лоббі першого (70%) й другого під’їзду (90%). Виконано влаштування підвісних стель в МЗК 13-го поверху, як в 1-му, так і в 2-му під’їзді. Іще працюють будівельники над фасадом будівлі: завершено влаштування гранітних вставок на рустах зі сторони 2-го під’їзду, а також облицювання вхідних груп гранітом зі сторони 1-го під’їзду.

У «Кембриджі» в першому під’їзді завершено влаштування плитки на холодних переходах, а також на сходових маршах. У другому під’їзді такі роботи іще тривають, але вже на завершальній стадії: плитка на холодних переходах – більше половини, плитка на сходових маршах – виконано 75%. Тривають ремонтно-оздоблювальні роботи в лоббі, тут виконання складає – 70%. Йдуть підготовчі роботи з пробного запуску газової дахової котельні, яка забезпечить теплом та гарячою водою три будинки першої черги «Нової Англії».

В «Оксфорді» також проводяться активні ремонтно-оздоблювальні роботи у лоббі в обох під’їздах. Завершено гідроізоляцію балконів та на фінальній стадії влаштування плитки на підлозі. Продовжуються роботи з облицювання плиткою сходових маршів у двох під’їздах. Також проводяться фасадні роботи зі сторони двору, підключено вуличне освітлення у дворі та змонтовано ліхтарі.

У другій черзі будівництва «Нової Англії» триває зведення поверхів.

У будинку «Брістоль» йде монтаж стінових модулів Royal House останнього, 15-го, поверху будинку 1-ї секції. У цій самій секції триває мурування перегородок, роботи проводяться на 8-му і 9-му поверсі. У другій та третій секції йде мурування перегородок 15-го поверху, а також монтаж водопостачання та опалення на 14-му та 15-му поверсі. Продовжуються роботи з гідроізоляції фасаду та утеплення швів стінових модулів Royal House.

У «Бірмінгемі» завершується монтаж модулів 5-го поверху, наразі проводиться монтаж перегородок та йде підготовка до влаштування наступного поверху.

А в «Честері» завершено армування ростверку другої секції та йде монтаж опалубки ростверку, тут роботи виконано на 40%. У третій секції тривають роботи з армування ростверку, тут виконання робіт складає – 65%. А в першій секції приступили до влаштування гідроізоляції ростверку.
 
Последнее редактирование модератором:

Nelli

Новостройки Украины
Ход строительства Жилого Комплекса

18.10.2018
У першій черзі «Нової Англії»тривають роботи з благоустрою території внутрішнього двору, встановлюються бокові ковані ворота та паркан зі сторони 2-го під’їзду будинку «Ліверпуль» й першого під’їзду будинку «Кембрідж». Встановлюються вуличні ліхтарі, деякі вже працюють й освітлюють вулицю.

Іще тривають фасадні роботи по трьом будинкам першої черги, а також ремонтно-оздоблювальні роботи МЗК та лоббі. На завершальній стадії облицювання балконів плиткою у «Ліверпулі», виконання складає – 90%. У «Кембріджі»завершується облицювання плиткою сходів у другому під’їзді, виконання складає – 80%. Влаштування плитки на холодних переходах 2-го під’їзду теж на завершальній стадії – роботи виконано на 80%. В «Оксфорді» завершується влаштування бруківки, виконання складає 85%, йде укладання граніту по вхідних групах. Працюють будівельники над влаштуванням плитки, наразі у 1-му під’їзді плитка на холодних переходах влаштована на 80%, на сходових маршах – на 90%. У другому під’їзді плитка на сходових маршах влаштована на 30%, плитка на консольних балконах – на 95%.

У другій черзі в будинку «Брістоль» триває влаштування покрівлі 3-ї секції. У цій же секції йде монтаж електропостачання та чорнове оздоблення стін МЗК, наразі роботи тривають на 8-9 поверхах. У 3-й та 2-й секції йде монтаж водопостачання та опалення, наразі будівельники працюють вже на 14-му й 15-му поверсі, а також ведуться роботи з мурування перегородок 15-го поверху. У 1-й секції триває мурування перегородок з 8-го до 10-го поверху.

У будинку «Бірмінгем» завершено монтаж стінових модулів Royal House 6-го поверху 1-ї та 2-ї секції. У будинку вже приступили до мурування перегородок 2-го поверху 3-ї секції.

В останньому будинку другої черги – «Честері» вже завершено бетонування ростверку 3-ї секції та бетонування підлог 1-ї секції. Наразі по цьому будинку будівельники працюють над влаштуванням гідроізоляції ростверку в другій секції.
 
Последнее редактирование модератором:

Nelli

Новостройки Украины
Ход строительства Жилого Комплекса

02.11.2018
А в «Новій Англії» стартував перший «теплий» сезон. У «Ліверпулі» та «Кембріджі» квартири вже підключено до тепла, а в «Оксфорді» – роботи у самому розпалі. Нагадаємо, що в «Новій Англії» будинки опалюються завдяки власній газовій котельні.

Тим часом у будинках першої черги тривають ремонтно-оздоблювальні роботи в лоббі, у «Ліверпулі» (2-й під’їзд) роботи завершено. У «Кембріджі» завершаються роботи з влаштування граніту на вхідних групах, виконання робіт складає 90%, ремонтно-оздоблювальні роботи в лоббі у цьому будинку виконано на 70%, будинок підключено до електропостачання за постійною схемою. «Оксфорд» підключено до тепла, й наразі згідно з графіком, підключаються квартири та проводиться монтаж теплових лічильників. Ззовні будинку проводяться фінальні фасадні роботи, загалом виконання робіт складає 70%. Всередині будинку йдуть роботи з влаштування декоративної штукатурки МЗК, роботи проводяться з 2-го до 13-го поверху (2-й під’їзд), незабаром будівельники розпочнуть такі ж роботи й у 1-му під’їзді.

У другій черзі будівництва міста в місті «Нова Англія» будинки ростуть поверх за поверхом. У будинку «Брістоль» продовжуються роботи з влаштування гідроізоляції фасаду та утеплення швів стінових модулів, у першій секції проводиться мурування перегородок з 8-го до 10-го поверху. Триває чорнове оздоблення стін МЗК 8-го і 9-го поверху 3-ї секції, а також влаштування покрівлі у цій секції. У 3-й та 2-й секції йде монтаж електропостачання.

У будинку «Бірмінгем» завершується монтаж стінових модулів Royal House 7-го поверху в усіх трьох секціях. Вже проводиться мурування перегородок 4-го поверху 3-ї секції, а також розпочато роботи з влаштування зовнішніх сходів.

У «Честері» проводяться роботи з бетонування стін підвалу першої секції, наразі виконання складає 55%. Крім того, триває монтаж опалубки перекриття підвалу.
 
Последнее редактирование модератором:

Nelli

Новостройки Украины
Ход строительства Жилого Комплекса

06.11.2018
Чудові новини для інвесторів будинку «Честер» 2-ї черги будівництва міста в місті «Нова Англія»!
6 листопада, розпочато монтаж енергоефективних стінових модулів Royal House у першій секції будинку.
FOto.jpg
 
Последнее редактирование модератором:

Nelli

Новостройки Украины
Ход строительства Жилого Комплекса

09.11.2018
У будинку «Честер», 2-га черга будівництва, вже розпочато монтаж енергоефективних стінових модулів Royal House, станом на 9 листопада роботи проводяться на першому поверсі першої секції. Окрім того, роботи тривають й у підвальній частині будівлі. Так, проводиться бетонування перекриття підвалу, виконання роботи складає 50%.

У будинку «Бірмінгем» (також 2-го черга будівництва) завершено монтаж стінових модулів 8-го поверху другої та першої секції, станом на 9 листопада роботи вже проводяться у третій секції. Окрім зведення поверхів у будинку йде монтаж зовнішніх сходів, а також проводиться мурування перегородок 3-4 поверху в 2-й та 3-й секції.

У «Брістолі», де змонтовано усі 15 поверхів, продовжується влаштування покрівлі, наразі роботи проводяться у 3-й секції. Також тривають роботи з гідроізоляції фасаду та утеплення швів стінових модулів. Будівельники працюють над муруванням перегородок з 10-го до 12-го поверху в 1-й секції. А в 3-й – працюють над чорновим оздобленням стін МЗК з 9-го до 11-го поверху та монтажем електропостачання.

Цікаво дізнатися батькам про стадію будівництва дитячого садка і школи «Європейський колегіум». Наразі у дитячому садочку та школі вже завершено влаштування паль. Також у майбутній будівлі дитсадка забетоновано фундаменти під колони. А у майбутній школі тривають роботи з влаштування вертикальних колон та фундаментів під колони, окрім того будівельники працюють над влаштуванням монолітного підвалу школи та прокладанням мереж каналізації.

У першій черзі будівництва будинки вже підключені до водопостачання, електропостачання та опалення. Наразі головна увага приділена фасадним роботам та благоустрою території. Також резиденти разом із представниками Управляючої компанії підключають воду та опалення у квартирах й підписують прямі договори з Київенерго. У будинку «Ліверпуль» у 2-му під’їзді завершено ремонтно-оздоблювальні роботи лоббі та завершуються ці ж роботи у 1-му під’їзді, встановлено поштові скриньки, тож резиденти вже можуть отримувати листи за своєю новою адресою. У будинку «Кембрідж» ремонтно-оздоблювальні роботи у лоббі іще тривають в обох під’їздах, наразі загалом виконання робіт складає 70%, на 90% завершено фасадні роботи. У будинку «Оксфорд» також проводяться фасадні роботи. Завершується монтаж теплових лічильників в обох під’їздах будинку. У першому під’їзді також завершено облицювання кахелем території сходових маршів та холодних переходів. У другому під’їзді – роботи іще тривають.
 
Последнее редактирование модератором:

Nelli

Новостройки Украины
Ход строительства Жилого Комплекса

16.11.2018
У «Брістолі» йдуть підготовчі роботи до монтажу дверей на холодних переходах, щоб утримувати тепло у будинку, й тим самим виконувати ремонтно-оздоблювальні роботи в зимовий період. Загалом у третій секції будинку завершено оздоблення стін фінішною штукатуркою, в інших секція завершується чорнове оздоблення стін МЗК та встановлено поручні на сходових маршах. У першій секції ведуться роботи з мурування перегородок на 10-му, 12-му поверхах. У другій секції йде мурування технічних приміщень та монтаж електропостачання.

У будинку «Бірмінгем» завершено монтаж стінових модулів 8-го поверху в усіх секціях будинку. Наразі триває влаштування зовнішніх сходів. У 3-й та 2-й секції будівельники працюють над муруванням перегородок 3-го й 4-го поверху.

А в «Честері» завершено бетонування стін підвалу першої секції та бетонування перекриття підвалу в будинку. Проводяться роботи з монтажу стінових модулів Royal House, станом на 16 листопада йде установка модулів 1-го поверху 1-ї секції.

В першій черзі будівництва «Нової Англії» у будинку «Ліверпуль» завершено ремонтно-оздоблювальні роботи лоббі в обох під’їздах. Наразі тривають роботи з оздоблення балконів кахлем, роботи в обох під’їздах виконані на 90%. Завершуються роботи з монтажу обрамлень ліфтів, тут виконання складає 95%. У «Кембріджі»встановлюються лічильники на опалення, завершуються роботи з влаштування граніту на вхідних групах. Іще тривають ремонтно-оздоблювальні роботи лоббі, які йдуть до завершення. Також тривають фінальні оздоблювальні роботи на холодних переходах будинку.
В «Оксфорді» приступили до монтажу обрамлення ліфтів та працюють над налагодженням комп’ютерних шаф контролю ліфтів. Паралельно тривають роботи з укладання граніту на вхідних групах, встановлюються вуличні ліхтарі та проводяться роботи з озеленення території. Як і в попередньому будинку, в «Оксфорді» більш ніж на половину виконано ремонтно-оздоблювальні роботи в лоббі.


Будується й школа в «Новій Англії», наразі триває влаштування вертикальних колон і фундаментів під колони будівлі школи, також продовжується влаштування монолітного підвалу школи та прокладаються мережі каналізації.
 
Последнее редактирование модератором:

Nelli

Новостройки Украины
Ход строительства Жилого Комплекса

23.11.2018
У будинку «Ліверпуль» (1 черга)завершені ремонтно-оздоблювальні роботи в лоббі. Нещодавно завершила свою роботу клінінгова компанія, працівники ретельно прибрали МЗК та лоббі, щоб резидентам після будівельних та ремонтних робіт завжди було приємно повертатися додому. У «Кембріджі» клінінгова компанія іще працює, прибираючи на поверхах. Також продовжуються роботи в приміщенні лоббі та завершується оздоблення стін холодних переходів (територія між МЗК та сходовими маршами). У будинку «Оксфорд» продовжується монтаж обрамлення ліфтів та налагодження комп’ютерних шаф контролю. Також проводяться ремонтно-оздоблювальні роботи в лоббі, загалом виконання робіт в обох секціях складає близько 80%. Завершено влаштування декоративної штукатурки в МЗК у 2-му під’їзді та завершується у 1-му.

Будівельників, які будують другу чергу «Нової Англії» морози також не лякають. У будинку «Брістоль» працюють над влаштуванням покрівлі у 3-й секції: виконані роботи з пароізоляції та утеплення, наразі будівельники працюють над влаштуванням гідроізоляції – виконання по цьому виду робіт складає – 70%. У першій секції будинку продовжується мурування перегородок з 13-го до 14-го поверху, а також влаштування стяжки, даний вид робіт проводиться паралельно в усіх секціях, роботи вже йдуть на 14-му поверсі. У другій секції будинку проводяться роботи з мурування технічних приміщень, також триває монтаж електропостачання. У третій секції завершується чорнове оздоблення стін МЗК, будівельники піднімаються все вище, і станом на п’ятницю 23.11.2018 вони працюють вже на 11-му поверсі. Загалом по будинку тривають роботи з влаштування гідроізоляції фасаду та утеплення швів стінових модулів TM Royal House.

У «Бірмінгемі» – зведено 9 поверхів у 1-й та 2-й секції, станом на п’ятницю йде монтаж 9-го поверху в 3-й секції та продовжуються роботи з мурування перегородок 3-го й 4-го поверху у 2 та 3-й секції. Також влаштовуються зовнішні сходи у будинку в усіх секціях.

У будинку «Честер» увага прикута до 2-ї секції. На даній ділянці йдуть роботи з бетонування стін підвалу. Також продовжується монтаж стінових модулів та перегородок у першій секції.

Нагадаємо, що на території Міста в місті «Нова Англія» будується школа і дитячий садок «Європейський колегіум». Наразі під будівлю школи влаштовують монолітний підвал та прокладають каналізаційні мережі.
 
Последнее редактирование модератором:

Nelli

Новостройки Украины
Ход строительства Жилого Комплекса

30.11.2018
У «Ліверпулі» зовнішні й ремонтно-оздоблювальні роботи завершені на 99%. У «Кембріджі» фасадні роботи завершені на 90%, внутрішні – на 95%. А в «Оксфорді» на 99% виконані внутрішні роботи, лоббі: 1 секція – роботи завершено, 2 секція – 90% готовності.

Резиденти першої черги будинків вже активно роблять ремонти, дехто вже переїхав до «Нової Англії» та планує новосілля, а хтось вже готується до Нового року, щоб зустріти його в новій оселі.

А тим часом, незважаючи на морозну погоду, будівництво другої черги триває активними темпами. Так у будинку «Брістоль»продовжуються роботи з влаштування покрівлі у 1-й секції, наразі йде влаштування монолітного поясу. Паралельно триває мурування та гідроізоляція приміщення під газову котельню, до речі, незабаром до будинку буде доставлено газові котли, про що ми сповістимо згодом. Також будівельники працюють над влаштуванням гідроізоляції фасаду та утепленням швів стінових модулів, щоб майбутнім мешканцям було затишно і тепло вдома. Завершується влаштування стяжки у 3-й секції, зараз робітники вже на 15-му поверсі, у 2-секції завершено мурування технічних приміщень, а в 1-й – йде мурування перегородок з 13-го до 15-го поверху. Сантехніки наразі працюють у підвальній частині будинку, монтуючи каналізаційні труби.

В усіх секціях будинку «Бірмінгем» завершено монтаж стінових модулів Royal House 9-го поверху. Зараз вся увага будівельників зосереджена на муруванні перегородок. Так, у 1-й секції продовжується мурування перегородок 3-го поверху, а 2-й та 3-й секціях – мурування перегородок з 3-го до 6-го поверху. Як і минулого тижня в будинку триває влаштування зовнішніх сходів, наразі виконання складає – 75%.

В останньому будинку другої черги – «Честері»завершується бетонування стін підвалу 2-ї секції, виконання по цьому виду робіт складає – 75%. У 1-й секції працюють будівельники над монтажем плит перекриття 1-го поверху, виконання робіт складає – 50%, у тій самій секції йде влаштування утеплення та гідроізоляції цоколю, тут виконання складає – 90%. У 3-й секції працюють над армування стін цоколя роботи виконано на чверть.
 
Последнее редактирование модератором:

АКа

Новенький
Сегодня 7 декабря 2018.

Ливерпуль и Оксфорд лифт не работает вообще! И никто не может сказать когда же он заработает!
В Кембридже лифта нет, шахта по прежнему пустая!
В Оксфорде все еще завершаются работы в лобби, хотя крайний срок был 3 ноября.

Работы по фасадам не закончены. Плитка на балконах не везде уложена. Соседи у кого квартиры под балконами без плитки будут иметь мокрые потолки, а далее и грибок.

Каждая новая встреча инвесторов с застройщиком заканчивается обещаниями со сроками, по истечению которых обещания так и не выполняются.

Из-за постоянно открытых дверей на холодные переходы, а также отсутствия дверей на некоторых этажах в квартире стабильно +8 градусов при полностью включенном отоплении!!!!
Как можно жить в таких условиях? О каком комфорте идет речь?
30.11.2018
У «Ліверпулі» зовнішні й ремонтно-оздоблювальні роботи завершені на 99%. У «Кембріджі» фасадні роботи завершені на 90%, внутрішні – на 95%. А в «Оксфорді» на 99% виконані внутрішні роботи, лоббі: 1 секція – роботи завершено, 2 секція – 90% готовності.

Резиденти першої черги будинків вже активно роблять ремонти, дехто вже переїхав до «Нової Англії» та планує новосілля, а хтось вже готується до Нового року, щоб зустріти його в новій оселі.

А тим часом, незважаючи на морозну погоду, будівництво другої черги триває активними темпами. Так у будинку «Брістоль»продовжуються роботи з влаштування покрівлі у 1-й секції, наразі йде влаштування монолітного поясу. Паралельно триває мурування та гідроізоляція приміщення під газову котельню, до речі, незабаром до будинку буде доставлено газові котли, про що ми сповістимо згодом. Також будівельники працюють над влаштуванням гідроізоляції фасаду та утепленням швів стінових модулів, щоб майбутнім мешканцям було затишно і тепло вдома. Завершується влаштування стяжки у 3-й секції, зараз робітники вже на 15-му поверсі, у 2-секції завершено мурування технічних приміщень, а в 1-й – йде мурування перегородок з 13-го до 15-го поверху. Сантехніки наразі працюють у підвальній частині будинку, монтуючи каналізаційні труби.

В усіх секціях будинку «Бірмінгем» завершено монтаж стінових модулів Royal House 9-го поверху. Зараз вся увага будівельників зосереджена на муруванні перегородок. Так, у 1-й секції продовжується мурування перегородок 3-го поверху, а 2-й та 3-й секціях – мурування перегородок з 3-го до 6-го поверху. Як і минулого тижня в будинку триває влаштування зовнішніх сходів, наразі виконання складає – 75%.

В останньому будинку другої черги – «Честері»завершується бетонування стін підвалу 2-ї секції, виконання по цьому виду робіт складає – 75%. У 1-й секції працюють будівельники над монтажем плит перекриття 1-го поверху, виконання робіт складає – 50%, у тій самій секції йде влаштування утеплення та гідроізоляції цоколю, тут виконання складає – 90%. У 3-й секції працюють над армування стін цоколя роботи виконано на чверть.
 

Ирма

Новенький
Новая Англия -полная бутафория.

ПРИОБРЕЛИ КВАРТИРУ В ДОМЕ ЛИВЕРПУЛЬ. К СОЖАЛЕНИЮ ЖИТЬ В НЕЙ НЕ ВОЗМОЖНО. ДОМ ДАВНО СДАН.ЛИФТ В БЛИЖАЙШЕМ БУДУЩЕМ НИКТО НЕ БУДЕТ ПОДКЛЮЧАТЬ.В КВАРТИРАХ ОЧЕНЬ ХОЛОДНО 10-12 ГРАДУСОВ.
ВСЕ ДВЕРИ МЕЖДУ ЭТАЖАМИ ОТКРЫТЫ (НЕКОТОРЫЕ УЖЕ НЕ ЗАКРЫВАЮТСЯ).А УПРАВЛЯЮЩАЯ КОМПАНИЯ НАРЯЖАЕТ ЕЛКИ,
ВЕШАЕТ ГИРЛЯНДЫ,СДЕЛАЛИ ПОДСВЕТКУ ФАСАДОВ(ЗА КОТОРУЮ ПЛАТИТЬ НАМ).,И ПИШУТ ЛЖИВЫЕ СТАТЬИ О ХОДЕ СТРОИТЕЛЬСТВА.
 

Goblin

Квартирант
Проблемный сам комплекс, первые дома "британский квартал", застройщик сдал на 1-2 года позже, плиты трескали, сейчас частично с кривыми документами навалили панельных домов с такими же ошибками, зачем вообще в наше время покупать квартиру в панельном доме в новой англии, по такой завышенной цене?
 
Сверху