Ваше мнение о Новостройке?

  • Отлично

    Голосов: 4 25.0%
  • Хорошо

    Голосов: 0 0.0%
  • Нормально

    Голосов: 2 12.5%
  • Плохо

    Голосов: 1 6.3%
  • Ужасно

    Голосов: 9 56.3%

  • Всего проголосовало
    16

Nelli

Новостройки Украины
Ход строительства Жилого Комплекса
07.12.2018
А тим часом у будинку «Брістоль»продовжується влаштування монолітного поясу на покрівлі 1-ї секції. У цій самій секції триває мурування перегородок, будівельники продовжують працювати з 13-го до 15-го поверху, у 2-й та 3-й секції триває монтаж електропостачання. У 3-ій секції йде до завершення чорнове оздоблення стін МЗК, крім того, у цій секції розпочався монтаж дверей на холодних переходах, наразі встановлюються двері з 14-го до 5-го поверху, після чого будівельники зможуть виконувати чорнові та чистові оздоблювальні роботи у холодний період. На іншій ділянці, а саме на даху будинку, йдуть роботи з мурування приміщення під газову котельню. Готуються будівельники до проведення штукатурних робіт у технічних приміщеннях.

Хочемо поділилися з вами цікавим фактом про місто Брістоль, на честь якого названо будинок у «Новій Англії». Це – знаменитий морський порт, який не стоїть на морі. Місто розташоване на березі річки Ейвон, яка з’єднує його з Брістольською затокою, що має вихід до Атлантичного океану.

У будинку «Бірмінгем» зводиться 10-й поверх, наразі вже змонтовані стінові модулі Royal House у 1-й та 2-й секції. Працюють будівельники над муруванням перегородок з 3-го до 7-го поверху в 3-й та 2-й секції, а в 1-й секції – 3-го поверху. Завершується влаштування зовнішніх сходів, виконання складає – 85%.

У «Честері» триває монтаж плит перекриття 1-го поверху 1-ї секції, наразі виконання складає – 90%. Завершено влаштування утеплення та гідроізоляції цоколю у цій секції. У другій секції завершено бетонування стін підвалу, а в третій – будівельники працюють над армуванням стін цоколя, об’єм виконаних робіт складає – 25%.
 

Nelli

Новостройки Украины
Ход строительства Жилого Комплекса
14.12.2018
14 грудня, розпочався монтаж 11-го поверху будинку «Бірмінгем» та ось-ось завершиться влаштування зовнішніх сходів, виконання наразі складає – 90%. Продовжується мурування перегородок у 3-й та 2-й секції, роботи тривають до 7-го поверху, а в 1-й секції – до 3-го поверху.

Змінюється й будинок «Честер». Вже завершено бетонування перекриття підвалу другої секції та приступили до влаштування утеплення й гідроізоляції цоколю у цій секції, наразі виконання складає – 10%. У третій секції проводиться бетонування стін підвалу, виконання складає – 25% та завершується армування стін цоколя – 95% виконання.
 
Новая Англия -полная бутафория.

ПРИОБРЕЛИ КВАРТИРУ В ДОМЕ ЛИВЕРПУЛЬ. К СОЖАЛЕНИЮ ЖИТЬ В НЕЙ НЕ ВОЗМОЖНО. ДОМ ДАВНО СДАН.ЛИФТ В БЛИЖАЙШЕМ БУДУЩЕМ НИКТО НЕ БУДЕТ ПОДКЛЮЧАТЬ.В КВАРТИРАХ ОЧЕНЬ ХОЛОДНО 10-12 ГРАДУСОВ.
ВСЕ ДВЕРИ МЕЖДУ ЭТАЖАМИ ОТКРЫТЫ (НЕКОТОРЫЕ УЖЕ НЕ ЗАКРЫВАЮТСЯ).А УПРАВЛЯЮЩАЯ КОМПАНИЯ НАРЯЖАЕТ ЕЛКИ,
ВЕШАЕТ ГИРЛЯНДЫ,СДЕЛАЛИ ПОДСВЕТКУ ФАСАДОВ(ЗА КОТОРУЮ ПЛАТИТЬ НАМ).,И ПИШУТ ЛЖИВЫЕ СТАТЬИ О ХОДЕ СТРОИТЕЛЬСТВА.
Проблемный сам комплекс, первые дома "британский квартал", застройщик сдал на 1-2 года позже, плиты трескали, сейчас частично с кривыми документами навалили панельных домов с такими же ошибками, зачем вообще в наше время покупать квартиру в панельном доме в новой англии, по такой завышенной цене?
вы когда покупали?
 

Olya_Lya

Новенький
Новая Англия -полная бутафория.

ПРИОБРЕЛИ КВАРТИРУ В ДОМЕ ЛИВЕРПУЛЬ. К СОЖАЛЕНИЮ ЖИТЬ В НЕЙ НЕ ВОЗМОЖНО. ДОМ ДАВНО СДАН.ЛИФТ В БЛИЖАЙШЕМ БУДУЩЕМ НИКТО НЕ БУДЕТ ПОДКЛЮЧАТЬ.В КВАРТИРАХ ОЧЕНЬ ХОЛОДНО 10-12 ГРАДУСОВ.
ВСЕ ДВЕРИ МЕЖДУ ЭТАЖАМИ ОТКРЫТЫ (НЕКОТОРЫЕ УЖЕ НЕ ЗАКРЫВАЮТСЯ).А УПРАВЛЯЮЩАЯ КОМПАНИЯ НАРЯЖАЕТ ЕЛКИ,
ВЕШАЕТ ГИРЛЯНДЫ,СДЕЛАЛИ ПОДСВЕТКУ ФАСАДОВ(ЗА КОТОРУЮ ПЛАТИТЬ НАМ).,И ПИШУТ ЛЖИВЫЕ СТАТЬИ О ХОДЕ СТРОИТЕЛЬСТВА.
Не знаю, заходила в гости к соседям, у них тепло. Может проблема у вас в квартире? А то что наряжают елки, так праздник ведь, это нормально, мне нравится, как украсили, компекс берет своей красотой и это надо поддерживать.
 

Ирма

Новенький
Не знаю, заходила в гости к соседям, у них тепло. Может проблема у вас в квартире? А то что наряжают елки, так праздник ведь, это нормально, мне нравится, как украсили, компекс берет своей красотой и это надо поддерживать.
Красота красотой,но людям в нем жить.Да и красота понятие относительное. Вот я и говорю что полная бутафория.
 

Nelli

Новостройки Украины
Ход строительства Жилого Комплекса
29.12.2018
У будинку «Брістоль» завершується влаштування стяжки 15-го поверху в 3-й та 2-й секції, триває мурування стін котельні, продовжуються роботи з монтажу дверей холодних переходів, наразі двері у 3-й секції вже встановлені. У 2-й секції будинку майже завершено стяжку підлог (фінальні роботи йдуть на 15-му поверсі), встановлюються двері на холодних переходах й проводиться чорнове оздоблення стін. У 1-й секції завершено розводку водопостачання та опалення, триває чорнове оздоблення стін МЗК, наразі роботи проводяться з 5-го до 10-го поверху.

У «Бірмінгемі» змонтовано 11 поверхів стінових модулів Royal House в усіх секціях будівлі. Наразі тривають роботи з мурування перегородок, працюють будівельники з 3-го до 9-го поверху, також в будинку завершено влаштування монолітних колон зовнішніх сходів. На заводі Royal House, що знаходиться у Київській області завершено виготовлення усіх стінових модулів для цього будинку.

У будинку «Честер» розпочато монтаж 2-го поверху першої секції. У другій секції проводяться роботи з утеплення та гідроізоляції цоколю, наразі виконання робіт складає 50%. У третій секції будинку завершено бетонування стін підвалу та іще тривають роботи з бетонування плити перекриття цоколя роботи тут виконані на 70%. На заводі Royal House для цього будинку стінові модулі іще виготовляються, наразі два поверхи вже готово. До речі, для одного поверху будинку «Честер» необхідно 111 стінових модулів.

Триває й будівництво дитячого садка і школи у «Новій Англії», вже завершено бетонування фундаментів школи та бетонування вертикальних стін підвалу. Станом на 28 грудня продовжуються роботи з бетонування вертикальних колон для будівлі школи та ведеться розкопка траншей під влаштування комунікацій, виконання цих робіт складає – 80%.
 

Nelli

Новостройки Украины
Ход строительства Жилого Комплекса
11.01.2019
У будинку «Брістоль» активно встановлюються квартирні двері у третій секції та триває монтаж електропостачання. У другій секції будинку також працюють електрики над електропостачанням і встановлюються двері на холодних переходах для виконання внутрішніх робіт. У першій секції приступили до влаштування стяжки, наразі будівельники працюють на нижніх поверхах, також з 5-го до 10-го поверху працюють над чорновим оздобленням стін. Тривають роботи й над приміщенням для газової котельної, наразі продовжується мурування стін.

У будинку «Бірмінгем» завершено монтаж стінових модулів Royal House 12-го поверху 1-ї та 2-секції та будівельники вже готуються до виконання робіт у третій секції. Всередині будинку працюють над муруванням перегородок з 3-го до 9-го поверху в усіх секціях.

А в «Честері», третьому будинку другої черги, завершено монтаж стінових модулів 2-го поверху в першій секції та завершуються роботи з влаштування плит перекриття. У другій секції завершено роботи з влаштування утеплення та гідроізоляції цоколю, як і в попередній секції працюють також на влаштуванням плит перекриття, наразі виконання даних робіт складає 50%. У третій секції будинку завершено бетонування плити перекриття цоколя.
 

Nelli

Новостройки Украины
Акция Жилого Комплекса
17.01.2019
Придбати власну квартиру, покращити свої житлові умови або нарешті жити у Києві – усе це можливо реалізувати в Жилом Комплексе «Нова Англія», що у Голосіївському районі столиці!

Адже придбати тут квартиру відтепер можна у кредит без першого внеску. Завітайте до відділу продажу «Нової Англії», обирайте будинок в якому ви хочете мешкати: «Брістоль», «Бірмінгем» або «Честер», виберіть зручне планування та скористайтеся вигідними кредитними умовами від Укргазбанку.

Кредит з першим внеском 0% від Укргазбанку надається строком до 20 років із можливістю дострокового погашення, річна ставка по кредиту складає 20,99% річних у гривні.
Kredyt_0perc_jan19.jpg
 

Nelli

Новостройки Украины
Ход строительства Жилого Комплекса
18.01.2019
У будинку «Бірмінгем», що другій черзі «Нової Англії» немає музеїв, але, ми впевнені, що там мешкатиме багато шанувальників шоколаду. А наразі будинок будується, нещодавно було завершено 12-й поверх в усіх трьох секціях, вже проводяться підготовчі роботи для монтажу 13-го поверху стінових модулів Royal House. У будинку триває мурування перегородок, роботи йдуть з 3-го до 9-го поверху.

У «Брістолі» в першій секції проводяться активні роботи зі стяжки підлог, наразі на 2-му поверсі роботи завершені у квартирах та іще тривають у МЗК (місяця загального користування), поступово будівельники підніматимуться поверх за поверхом. У цій же секції триває чорнове оздоблення стін в МЗК. У 2-й секції завершено стяжку підлог та чорнове оздоблення стін, так само, які в 3-й секції. У 3-й секції триває монтаж квартирних дверей та установка дверей на холодних переходах (територія між МЗК та сходовим маршем). Роботи ведуться й на даху будинку, наразі триває мурування стін котельної, невдовзі роботи будуть завершені.

У «Честері» приступили до зведення першого поверху 3-ї секції. У 2-ій секції будинку триває монтаж 1-го поверху, роботи на цій ділянці виконані на 50%. У 1-ій секції – завершено монтаж стінових модулів Royal House другого поверху.
 

Nelli

Новостройки Украины
Ход строительства Жилого Комплекса
25.01.2019
У будинку «Брістоль» продовжуються роботи всередині будинку: у 1-й секції продовжується стяжка підлог та триває чорнове оздоблення стін МЗК, наразі тут будівельники працюють з 5-го до 10-го поверху. У 2-й секції також триває стяжка підлог, завершується монтаж дверей на холодних переходах та закінчено чорнове оздоблення стін в МЗК й прокладання комунікацій у квартирах (водопостачання та опалення). У 3-й секції будинку повністю завершено стяжку підлог в квартирах та МЗК, чорнове оздоблення стін в МЗК, як ми звітували раніше, встановлено двері на холодних переходах та квартирні двері. Також завершено роботи з прокладання комунікацій у квартирах (водопостачання та опалення). Наразі у цій секції будівельники готуються до чистового оздоблення стін в МЗК, щоб невдовзі приступити до ремонтно-оздоблювальних робіт. Мурування стін котельної вже на фінальній стадії, виконання по цьому виду робіт складає 80%.

А тим часом у «Бірмінгемі» зводиться 13-й поверх: аразі у 1-й та 2-й секціях стінові модулі Royal House змонтовано, а у 3-й монтаж розпочнеться за кілька днів. Вже готуються будівельники до влаштування комунікацій, наразі вони прибирають території МЗК для рівного та акуратного прокладання труб.

У «Честері» також зводяться поверхи: у 1-й секції змонтовано два поверхи, у другій – завершено перший поверх, а в третій секції зведення першого поверху на завершальній стадії. Наступним кроком стане перекриття поверхів на монтаж наступних стінових модулів. У 1-й та 2-й секції будинку на цокольному поверсі завершено влаштування монолітних сходів, у 3-й секції роботи іще тривають.
 
Красота красотой,но людям в нем жить.Да и красота понятие относительное. Вот я и говорю что полная бутафория.
Так люди в нем уже живут. Теперь главное, чтобы люди сами себе эту красоту не испортили своими же действиями. Потому как предпосылки к этому уже есть - то от охраны норовят отказаться, то кто-то предлагает фонари по вечерам не включать, чтобы сэкономить, то строительный мусор кто-то из соседей решает не выносить, верит, наверное, что он сам по себе допрыгает до контейнера. Я надеюсь, что со временем все у нас устаканится и мы действительно будем в красоте жить.
 
Тут выше писали, что в квартирах холодно. Могу сказать за свою - у меня было тепло. Еще знаю, что у некоторых соседей температура в квартирах поднималась на несколько градусов даже после того, как в соседних квартирах окна закрывали, которые открытыми еще с лета стояли.
 
Вопрос к владельцам квартир с ремонтом - как вам качество? Стоит ли заказывать у застройщика? Планирую сдавать, хотелось бы быстрее привести ее в жилое состояние. На картинках выглядит достойно, а как на деле?
 
Если брали под аренду, то это самый разумный вариант. Понятно, что раз вы не можете постоянно контролировать бригаду, ремонт не будет идеальным, но он вполне годится для жизни. На эти деньги сам супер-ремонт не сделаешь, конечно, зато нервы и время точно потратишь. Так что я бы заказывал, наверное.
 
Пранируете делать ремонт? Ищете хорошую бригаду?
Обращайтесь к этим ребатям. Качественно и в срок выполнят ремонт под ключ квартир, домов и офисов. В штате есть дизайнер, который поможет вам с проектом. Бесплатный выезд прораба и просчёт стоимости. Обязательно подписание договора!! Есть свои поставщики стройматериалов и мебели по ценам ниже эпицентр. Показ работ вживую! Обращайтесь по номеру 093 965 23 92(есть Вайбер) и менеджер свяжется с вами в удобное для вас время!
 

Вложения

Проблемный сам комплекс, первые дома "британский квартал", застройщик сдал на 1-2 года позже, плиты трескали, сейчас частично с кривыми документами навалили панельных домов с такими же ошибками, зачем вообще в наше время покупать квартиру в панельном доме в новой англии, по такой завышенной цене?
видели трещину в стене панельной, говорят так бывает,нормально. Не удивлен что затягивают и халатно делают.
 
видели трещину в стене панельной, говорят так бывает,нормально. Не удивлен что затягивают и халатно делают.
Трещины действительно могут быть. Как и трещины в кирпичах бывают. И это действительно нормально.
 
Сверху