Жилой комплекс "Obolon Residences" (Оболонь Резиденс), просп. Оболонский, 26

Ваше мнение о Новостройке?

  • Отлично

    Голосов: 0 0.0%
  • Хорошо

    Голосов: 2 100.0%
  • Нормально

    Голосов: 0 0.0%
  • Плохо

    Голосов: 0 0.0%
  • Отвратительно

    Голосов: 0 0.0%

  • Всего проголосовало
    2
#21
Жилой комплекс Obolon Residences получил престижную Премию EEA Awards в номинации «Проект года в жилой недвижимости».

EEA Awards (Премия в сфере недвижимости стран Восточной Европы и Азии) – премия, в рамках которой экспертное жюри определяет лучшие проекты региона Восточной Европы и Азии в сфере офисной, торговой, индустриальной, гостиничной и жилой недвижимости. В Премии участвуют проекты из Азербайджана, Беларуси, Грузии, Казахстана и Украины.

Награждение победителей EEA Awards состоялось 26 ноября в Киеве в отеле Fairmont Grand Hotel Kyiv. Организаторы – Ukrainian Real Estate Club и EuropaProperty.com.

565d5882a6428.jpg
 
#22
УНИКАЛЬНОЕ ПРЕДЛОЖЕНИЕ: -20% НА КВАРТИРЫ В ГОТОВОМ ДОМЕ!

ЖК Obolon Residences объявляет новогоднюю акцию -20% на все квартиры в уже готовой 1-й Секции.

Акция продлится до 31 декабря 2015г.

На все вопросы с радостью ответит отдел продаж!
 
#23
УНИКАЛЬНОЕ ПРЕДЛОЖЕНИЕ: -20% НА КВАРТИРЫ В ГОТОВОМ ДОМЕ!

ЖК Obolon Residences объявляет новогоднюю акцию -20% на все квартиры в уже готовой 1-й Секции.

567d28131ea0e.jpg
 
#24
СТАТУС СТРОИТЕЛЬСТВА: ОФОРМЛЯЕМ ОТНОШЕНИЯ

Во второй очереди Obolon Residences продолжаются фасадные работы. Полностью выполнен монолит здания, также возведены внутренние простенки и заложены вертикальные инженерные сети.

Первая очередь введена в эксплуатацию в октябре 2015 года. В данный момент проводится первичная регистрация объектов недвижимости и запущен процесс оформления договоров на право собственности.

Оформляем нашу лаунж-зону на крыше. Вот как она будет выглядеть.

56b09f227ca93.jpg 56b09f0cd9aac.jpg
 
#25
СТАТУС СТРОИТЕЛЬСТВА (ФЕВРАЛЬ 2016 Г.)


Во второй очереди ЖК Obolon Residences продолжаются фасадныеработы. На сегодня мы завершили утепление фасада минеральной ватой и выполняемоблицовку керамогранитной плиткой. Возведены внутренние простенки квартир,проложены вертикальные инженерные сети, подключена газовая котельная.


Первая очередь комплекса введена в эксплуатацию в октябре 2015года. В данный момент запущен процесс оформления договоров на правособственности; уже в 90 квартирах жильцы начинают делать ремонт. Почти 600кв.м. коммерческих помещений первой очереди уже эксплуатируются арендаторами.Еще на 1800 кв.м коммерческих площадей арендаторы ведут ремонтные работы.

56c5dc5707111.jpg 56c5dc658a467.jpg 56c5dfc6e622c.jpg
 

Sheriff

Познавший Дзен новостроек
#26
Новость от ЖК "Оболонь" от 08.04.2016

Повідомляємо, що в першій вже зданій секції нашого комплексу залишилася тільки одна квартира за ціною 1920 $/м2.

На квартири в другій секції діє безвідсоткова розстрочка до 3-х років.
 

Sheriff

Познавший Дзен новостроек
#27
Новости жилого комплекса "Оболонь" от 13.09.2016

Із початком нового бізнес-сезону, ми пропонуємо нові умови придбання квартири – безпроцентна розстрочка до п’яти років на покупку апартаментів у другій секції. Нагадаємо, що завершення будівництва заплановано на кінець 2016 року.

«Ми вирішили подовжити термін розстрочки, аби майбутнім жителям нашого комплексу було ще комфортніше планувати придбання нового житла або покращення існуючих житлових умов. Починаючи з вересня, кожен покупець матиме можливість сплатити за квартиру частинами протягом 60 місяців без жодних процентів», – прокоментував Володимир Тимочко, керуючий директор Dragon Capital.

Кожна квартира у другій секції Obolon Residences спланована таким чином, щоб домогтися максимального комфорту і функціональності.
 

Nelli

Новостройки Украины
#29
Акция Жилого комплекса "Оболонь" (Obolon Residences) 15.12.2016

В очікуванні новорічних свят житловий комплекс Obolon Residences заграв яскравими вогнями гірлянд і вуличної ілюмінації.
Атмосфера свят, що наближаються, відчувається на кожному кроці: екстер'єр комплексу та вхідна група прикрашені спеціальним освітленням, в лобі жителів і гостей зустрічають Санта Клауси і мерехтіння гірлянд на ялинках, а унікальні поштові осередку витончено доповнюють загальну новорічну композицію. Але і це ще не все: напередодні наступаючих свят Obolon Residences дарує 17% знижки на квартири!

 

Nelli

Новостройки Украины
#31
Новости Жилого комплекса "Оболонь" (Obolon Residences) 20.01.2017

У житловому комплексі Obolon Residences в першій і другій секціях у сукупності залишилося 19% вільних квартир, а вакантних комерційних площ – 2%.
За інформацією відділу продажу, станом на початок 2017 року в Секції 1 продано 88% квартир і 100% комерційних площ, в Секції 2 – 74% і 95% відповідно.
Будівництво Секції 2 повністю завершено, ведеться активний процес введення будівлі в експлуатацію.
Нагадаємо, Секція 1 була введена в експлуатацію в жовтні 2015 року та з того часу мешканці комплексу вже встигли оцінити вишукане лобі, елегантні інтер'єри поверхів, переваги власної закритої території, ексклюзивну інфраструктуру виключно для резидентів! Кожен прожитий день в Obolon Residences надихає більше 30 сімей, які вже заїхали в свої нові квартири!

 

Nelli

Новостройки Украины
#32
Акция Жилого комплекса "Оболонь" (Obolon Residences) с 01.02.2017 до 28.02.2017

Із задоволенням оголошуємо про спеціальну пропозицію до Дня усіх закоханих: даруємо 14 кв.м. при купівлі нової квартири у житловому комплексі Obolon Residences.
За умовами святкової пропозиції, протягом лютого 2017 року покупець квартири площею понад 90 кв.м. може скористатися правом придбати 14 кв.м. із загальної площі квартири за пільговою ціною 1 грн (одна гривня). Спеціальні умови діють з 30 січня по 28 лютого 2017 року і розповсюджуються на купівлю нових квартир у 1-ій та 2-ій Секціях ЖК Obolon Residences.
Зробіть цінний подарунок собі та коханій людині: оберіть омріяні апартаменти зі значною вигодою до 1 млн.грн, а у разі придбання пентхаусу – до 1,3 млн. грн!

58918f3479fa9.jpg
 

Maryperevoznyk

Познавший Дзен новостроек
#33
Акция Жилого комплекса "Оболонь" (Obolon Residences) с 21.02.2017

БЕЗПРЕЦЕДЕНТНА ПРОПОЗИЦІЯ ВІД OBOLON RESIDENCES: КВАРТИРА З РЕМОНТОМ!
Скористайтеся нагодою та придбайте повністю готову до заселення квартиру із дизайнерським ремонтом та ексклюзивними меблями у житловому комплексі преміум класу Obolon Residences.
Дві просторі спальні, гардеробна, розкішна кухня з їдальнею та велика вітальня створюють ідеальний житловий простір та вражають вишуканістю інтер’єрів. Площа квартири складає 106 кв.м, вартість кв.м. – $3 600.
Obolon Residences – це сучасний житловий комплекс закритого типу з ексклюзивною інфраструктурою: лаунж-тераса на даху з джакузі, спортзал, дитяча кімната, конференц-зал, пральня, консьєрж-сервіс. Західний дизайн, розкішні інтер'єри, різноманітність планувальних рішень, система «Централізований Розумний Будинок», дворівневий паркінг.
Дізнатися про наявність цієї та інших квартир можна в офісі продажу за телефоном (044) 498 26 26.
 

Maryperevoznyk

Познавший Дзен новостроек
#34
Новости Жилого комплекса "Оболонь" (Obolon Residences) с 03.03.2017

OBOLON RESIDENCES ВІДКРИВАЄ НОВУ ШОУ-КВАРТИРУ

У Obolon Residences з'явилася нова демонстраційна квартира у сучасному стилі. Квартира розташована на 23 поверсі Секції 1, її площа становить 88,8 кв.м.
Правильні форми кімнат в поєднанні з сучасними напрямами у дизайні інтер'єрів утворюють закінчений і оригінальний інтер'єр нової шоу-квартири.
Завдяки вікнам, що виходять на всі сторони будівлі, ця квартира сподобається справжнім візуалам, адже кожна кімната – це нове враження.
Володарі тонкого смаку і шанувальники скандинавського стилю в інтер'єрах безсумнівно оцінять гармонію кольорів, текстилю, яскравих деталей і аксесуарів. Ефектним акцентом даної квартири є стіна з декоративного моху, що разом із привабливим зовнішнім виглядом забезпечує ще й звукоїзоляцію.

Дизайн нової демонстраційної квартири реалізувало архітектурне бюро Capital Construction. Більше фотографій шоу квартири дивиться в фотогалереї. Записатися на перегляд Ви можете за телефоном офісу продажів: 044 498 26 26.
 

Maryperevoznyk

Познавший Дзен новостроек
#35
Новости Жилого комплекса "Оболонь" (Obolon Residences) с 06.03.2017

ДРУГА СЕКЦІЯ ЖК OBOLON RESIDENCES ВВЕДЕНА В ЕКСПЛУАТАЦІЮ


Інвестиційна компанія Dragon-Ukrainian Properties & Development (DUPD) повідомляє про введення в експлуатацію 2-ої секції ЖК Obolon Residences
Obolon Residences – це сучасний житловий комплекс преміум класу, що знаходиться в самому серці Оболоні за адресою пр-кт Оболонський 26. Комплекс складається з трьох секцій заввишки від 24 до 26 поверхів, об'єднаних масштабним загальним подіумом. Загальна будівельна площа перевищує 68 000 кв.м.
Минулого тижня Державна архітектурно-будівельна інспекція України засвідчила відповідність проектній документації та готовність до експлуатації другої секції житлового комплексу Obolon Residences.
«Ми докладаємо багато зусиль та ретельно слідкуємо за якістю наших об’єктів, зокрема в такому вимогливому секторі будівництва, як преміум клас. Після введення в експлуатацію першої секції, ми помітили значне підвищення інтересу покупців до нашого комплексу. Крім того, жителі заселеної секції самі активно заохочують своїх друзів та знайомих до життя в комплексі, і це вже стає хорошим трендом. Згідно зі статистикою продажів: на сьогодні в Секції 2 – 14 % вільних квартир, Секції 1 – у два рази менше 7%, комерційні приміщення повністю розпродані в обох секціях», – прокоментував подію Володимир Тимочко, керуючий директор Dragon Capital.
У Секції 2 представлені різноманітні планування: від однокімнатних квартир-студіо до представницьких пентхаусів із власною лаунж-терасою на даху, загалом – 112 квартир. В усіх квартирах комплексу кухні об'єднані з зоною вітальні, кімнати правильної форми, адже усі планування були детально опрацьовані командою міжнародних архітекторів. Відповідність західним стандартам відчувається й в упорядкованій території навколо комплексу: дитячий та спортивний майданчики, декоративне озеленення, пішохідні доріжки, урни і садове освітлення.
Нагадаємо, що Секція 1 була введена в експлуатацію в жовтні 2015 року та з того часу жителі вже встигли оцінити якість будівництва, елегантні інтер'єри поверхів, переваги власної закритої території, сервіс та ексклюзивну інфраструктуру: лаунж-тераса на даху, спортзал, конференц-кімната, пральня, дитяча кімната. Наразі ведеться будівництво Секції 3, його завершення заплановано на 2019 рік.

Ознайомитися із переліком квартир та плануваннями Ви можете у розділі Секція 2, подивитися фотографії житлового комплексу та інфраструктури – у фотогалереї, а також запрошуємо відвідати Obolon Residences: офіс продажів знаходиться в житловому комплексі та працює з понеділка по суботу, про час візиту, будь ласка, попередьте заздалегідь за телефоном (044) 498 26 26.
Довідка.
Obolon Residences – сучасний житловий комплекс преміум класу,
переможець престижної європейської премії European Property Awards 2014-2015 в категорії «Висотні житлові будинки» та European Property Awards 2016-2017 в категорії «Архітектура висотних будинків».
Dragon-Ukrainian Properties & Development (DUPD) – міжнародний девелопер, акції якого котируються на Лондонській фондовій біржі, а обсяг інвестицій в нерухомість України складає більше $250 млн. DUPD спеціалізується на житловій та торговельній нерухомості. Портфоліо фонду включає одні з найуспішніших у Києві проектів житлової нерухомості, серед яких житловий комплекс Obolon Residences, клубне містечко
Riviera Villas і котеджне містечко Green Hills.

 

Nelli

Новостройки Украины
#36
Акция Жилого комплексу "Оболонь" (Obolon Residences)

23.05.2017
Безпрецедентна 0%-розстрочка на останні квартири у житловому комплексі преміум класу Obolon Residences у введених секціях 1 та 2. За більш детальними умовами звертайтесь до відділу продажу.
18581842_645821745605711_3795014890823882933_n.jpg
 

Nelli

Новостройки Украины
#37
Новости Жилого Комплекса

30.10.2017
Житловий комплекс преміум класу Obolon Residences втретє став переможцем престижної міжнародної премії European Property Awards, цьогоріч у номінації «Дизайн інтер’єру шоу-квартири» (Interior Design Show Home Ukraine).
Проект було виконано архітектурним бюро Capital Construction на замовлення компанії девелопера – британського фонду Dragon-Ukrainian Properties & Development (DUPD). Дизайн шоу-квартири реалізований для двокімнатних апартаментів загальною площею 87 кв.м. розташованих на 23 поверсі Секції 1 житлового комплексу Obolon Residences.

59f7176e37d7f.jpg 59f7177c3567f.jpg 59f717752fb59.jpg
 
Последнее редактирование модератором:

Nelli

Новостройки Украины
#38
Новости Жилого Комплекса

17.11.2017
У житловому комплексі преміум класу Obolon Residences розпочато продаж квартир Секції 3.
Остання чергa комплексу складається з 26 поверхів і 157 сучасних апартаментів площею від 60 кв.м до 600 кв.м., включаючи розкішні одно- і дворівневі пентхауси з виходом на власний експлуатований дах. Планування апартаментів були детально опрацьовані, щоб домогтися максимального комфорту і функціональності.
Будівельна команда Obolon Residences проводить підготовчі та демонтажні роботи на ділянці забудови третьої секції. Перші палі пальового фундаменту вже виконані. Частина комерційних приміщень вже здана в експлуатацію та з 8 листопада розпочав функціонувати сучасний ресторан Макдональдс. Будівництво 3-ої секції планується до завершення в 2019 році.
Відкриваючи завісу скажемо, що в третій секції тільки для резидентів буде влаштований власний міні-кінотеатр із сучасним екраном, якісним акустичним звуком і зручними м'якими кріслами. У комплексі вже функціонує власний конференц-зал, пральня, дитяча кімната, власний спортивний зал, частина цих об'єктів буде продубльована в новій секції. Кожна секція має виходи через ліфти як у підземний дворівневий паркінг, так і до лаунж зон на даху, на висоті близько 80 м, з чудовими краєвидами на Дніпро.
Obolon Residences пропонує вигідні умови розстрочки на квартири. Ви можете придбати квартиру в безпроцентну розстрочку на 3 роки! Поспішайте вибрати краще!
 

Nelli

Новостройки Украины
#39
Новости Жилого Комплекса

20.02.2018
Зі старту продажів Секції 3 у листопаді 2017 року в Obolon Residences вже продано 3 з 5-ти найбільших дворівневих пентхаусів!
«Ринок чекав виходу третьої секції: наші існуючі клієнти і нові покупці активно цікавилися Секцією 3 ще задовго до офіційного старту продажів, який був більш ніж успішним! Але ми не очікували, що найбільший пентхаус буде придбаний першим – це безпрецедентний випадок за час продажу трьох секцій нашого комплексу, – коментує керівник відділу продажів Оксана Забуруєва. – На сьогодні у нас в продажу залишилося тільки 2 дворівневих пентхауса в новій секції. В цілому в комплексі передбачено13 таких пентхаусів і залишилося всього 4.
Апартаменти такого рівня купують успішні люди, які хочуть жити в місті та вибирають для себе аналог будинку у вигляді дворівневого, а фактично – трирівневого пентхауса (враховуючи приватні лаунж-тераси і зимові сади на даху комплексу). І безперечно, великий вплив на вибір клієнтів має репутація компанії-девелопера і рекомендації жителів, які вже оцінили переваги комплексу. Саме тому кращі квартири йдуть вже зі старту продажів».

5a8bfb3b3d63a.jpg 5a8bfb1594f65.jpg 5a8bfb22660a9.jpg 5a8bfb1dd84a5.jpg
 

Nelli

Новостройки Украины
#40
Новости Жилого Комплекса

01.03.2018
Житловий комплекс Obolon Residences обслуговує власна сервісна компанія «Комфорт Резиденсис». Про особливості роботи і плани на 2018 рік ми запитали у її директора – Марії Коміренко.
Чим «Комфорт Резиденсис» відрізняється від інших сервісних компаній на ринку?
Житловий комплекс преміум-класу, такий як Obolon Residences, вимагає відповідного висококласного обслуговування. У 2016 році ми вирішили створити власну сервісну компанію «Комфорт Резиденсис», яка відповідає за безпеку і комфорт жителів комплексу, догляд за унікальною внутрішньою інфраструктурою (лаунж-терасами на даху, спортзалом, конференц-кімнатою, дитячою ігровою кімнатою, дворівневим підземним паркінгом), обслуговування інженерних систем (власної газової котельні, електричної котельні, внутрішньої системи енергопостачання, системи протипожежної автоматики і пожежогасіння та інших), прибирання внутрішньої і зовнішньої території.
Загалом СК обслуговує 20 000 кв.м комплексу та виконує близько 170 різних робіт і послуг. Це вимагає «повного занурення» в життя комплексу та потреби резидентів. Саме це і забезпечує «Комфорт Резиденсис».

5a981787c51bc.jpg
 
Сверху