Захист та зволоження для шкіри

Я шукаю ефективний комплекс засобів для захисту та зволоження моєї шкіри. Останнім часом вона стала дуже сухою, особливо на обличчі, і я просто не знаю, що мені з нею робити. Які ваші рекомендації? Які засоби слід використовувати і як вони впливають на шкіру?

Привіт! Мені допомагають різні народні засоби для захисту і зволоження шкіри. Наприклад, масло кокоса - чудовий зволожувач, який швидко поглинається та не залишає жирної плівки. Також корисно використовувати натуральні маски на основі олії шипшини або авокадо, вони дуже добре живлять та зволожують шкіру. А ще треба вживати достатню кількість води.

Дякую за відповіді. Дуже цікаві поради. Обов'язково спробую. Особливо мені подобається варіант з маслом кокоса - я його люблю ) . А можете порадити не тільки народні засоби, але й більш ефективну доказову косметику?

Я шукаю ефективний комплекс засобів для захисту та зволоження моєї шкіри. Останнім часом вона стала дуже сухою, особливо на обличчі, і я просто не знаю, що мені з нею робити. Які ваші рекомендації? Які засоби слід використовувати і як вони впливають на шкіру?
Щодо професійних засобів для захисту і зволоження шкіри, можу порекомендувати ось такий комплекс: захист і зволоження для нормальної та комбінованої шкіри https://ua.pielcosmetics.com/catalo...zhnenie-dlya-normalnoy-kombinirovannoy-kozhi/
У цей комплекс входить тонік для зволоження, денний крем c матуючим ефектом та дуже крута антиоксидантна сироватка з екстрактом плаценти і вітамінами С і Е. Сироватка мені, до речі, найбільш подобається.
Якщо правильно все це використовувати, то ефект ви помітите вже через тиждень.

Сверху