Какой и где сыну-футболисту подарок подарить?

Здравствуйте. Хочу порадовать сына на День рождение очень красивым и нужным ему подарком. Он у меня футболом увлекается. Вот я и подумал о том, что презент должен быть связан с его хобби. Но, вот что ему и где купить, не подскажете?

Так вы еще и не определились в том, что именно дарить будете? А с сыном посоветоваться не желаете?

Автор, возможно, вам будет интересно заглянуть в этот онлайн футбольный магазин https://4football.com.ua/ ? Я, когда футболом увлекался, много себе чего тут брал. Теперь мой друг сыну покупает как ни мячи. то обувь для футбола. Ну так и вы, как я понимаю, так же подарок и ищите своего сорванцу?

Ну и правильно, что подбираете подарок сыну соответственно его увлечению. Купите ему хороший дорогой футбольный мяч. Такому подарку он будет долго радоваться.

IgnatTerih

Новенький
Також шукаю подаруноксину. Він у мене вже великий, але все одно моя дитина. Хочу знайти щось цікаве та оригінальне.

MarInKa

Квартирант
Коли потрібно вигадати оригінальний і цікавий подарунок, завжди шукаю різні варіанти в інтернеті, там можна знайти багато чого. Зараз починаю думати наперед за новорічні свята, у мене багато хрещеників маленьких, тож шукаю недорогі, але цікаві для діток подарунки. Ввела у пошуку що подарувати на новий рік дітям, знайшла сайт із різними пропозиціями. Як там написано: для дітей головне – це гра. Тому вибиратиму щось із конструкторів та настільних ігор.

Сверху