Корпусні та вбудовані меблі на замовлення

LadyM

Инвестор
#1
Меблі на замовлення.
Погодьтесь дуже зручно!
Кожний господар бажає, щоб дома було комфортно та затишно, тому важливо купити меблі найкращої якості. Ми віримо, що якісні меблі можна виготовити тільки на замовлення. Адже особистий простір повинен існувати в гармонії з людиною, а меблі повинні робити наше життя більш комфортним.
Виготовлені по індивідуальному проекту сучасні меблі, будь то меблі комплект, чи окремий елемент меблів, вони завжди відмінно впишуться у будь-який інтер’єр приміщення. В компанії Lady Mebel для Вас виготовлять меблі, які відрізняються високою якістю та надійністю.
Lady Mebel - меблі, які дивують, створюють позитивний настрій і добавляють кожному дню тільки задоволення.
У нас Ви можете замовити меблі для кухні, меблі в спальню, меблі в гардеробну, меблі у вітальню, меблі у прихожу, дитячі меблі, меблі для балкону, та ін.
---
Lady Mebel - з любов’ю до Вашого дому!
Наші студії меблів відкриті:
- бульвар Дружби народів, 3А салон Lady-Mebel,
- вул. Родини Крістерів, 20А салон Lady-Mebel,
097-351-02-97, 073-165-02-53

220523.jpg
 

LadyM

Инвестор
#2
Ви вирішили розпочати ремонт в приміщенні, то, бажано, в першу чергу створити дизайн-проект меблів, котрий у подальшому полегшить Вам вибір всіх деталей (особливо стосується кухні). Так Ви уникнете таких неприємних моментів, як неправильне розміщення кахельної плитки на стінах, недолік розеток, або розміщення їх в непідходящому місці (над мийкою, варильною поверхнею, за посудомийкою, далеко від столу та ін.). Особливі варіанти планування кухонь з газовим устаткуванням - треба враховувати багато дрібниць.
Тож викликайте дизайнера меблів на стадії ремонту. Заміри по проекту потрібно буде оновити після закінчення ремонтних робіт.
Хай Ваш дім буде місцем гармонії та затишку.
Lady Mebel
бульвар М. Міхновського, 3А,
(073)165-02-53
вул. Сім’ї Крістерів, 20А
(063)060-22-63
Ласкаво просимо!
180124_33.jpg
 
Сверху