Мене дуже зацікавили їхні топи

Привіт усім! Я тут нещодавно натрапила на бренд LuForu, який спеціалізується на концептуальному жіночому одязі. Мене дуже зацікавили їхні топи. Зазвичай я намагаюся вибирати щось оригінальне і стильне, але водночас комфортне. Я шукаю гарний топ на літо, але переживаю, що не підійде розмір або не буде зручним у носці. Хтось уже носив їхні топи? Як вони сидять на фігурі? Чи варто їх купувати, чи краще знайти щось інше? Буду вдячна за поради!

Я також нещодавно придбала кілька топів від https://luforu.com/katalog/verh/topy/, і можу поділитися своїми враженнями. Якщо чесно, для мене це був абсолютно новий досвід, бо я раніше не купувала одяг цього бренду. Спочатку мене зацікавила концептуальність їхніх моделей — ці топи дійсно виглядають не як звичайні речі, а як частина великого стильного образу. Вони досить оригінальні, і я вважаю, що такі речі дуже важливі, якщо хочеш виділитися серед інших. Щодо посадки — я теж спочатку переживала, адже я маю певні проблеми з підбором розміру. Я завжди маю труднощі з вибором, бо моя фігура не зовсім стандартна, тому часто не можу знайти підходящий одяг. Але LuForu мене приємно здивували. Коли я зверталася до їхньої підтримки за допомогою в виборі розміру, вони дуже детально пояснили, який варіант краще підходить для моєї фігури. Я вибрала топ, що трохи вільніший, і він виявився дуже зручним — тканина м'яка, не тисне, не обмежує рухи, і в ньому дійсно комфортно навіть в жарку погоду. Що мені сподобалося в їхніх топах — це якість матеріалів. У мене були моделі з натуральних тканин, як льон та бавовна, і це, безумовно, плюс для літа. Тканина не парить, вона дозволяє шкірі дихати. Та й загалом, одяг справляє враження дорогого і продуманого, як наче кожен елемент створений з великою увагою до деталей. До того ж, мені дуже подобаються їхні кольори і принти — все дуже стильне і сучасне, з елементами мінімалізму, які я люблю.

Я ще не купувала одяг цього бренду, але вже давно слідкую за ними. Ідея концептуального одягу завжди мене приваблювала, і я також шукаю щось цікаве і оригінальне. Особливо сподобалося, що LuForu звертають увагу на натуральні тканини, адже це дуже важливо для мене.

Сверху