Моніторинг пожеж

fflot

Новенький
Мені потрібна ваша порада, у нас постала проблема з моніторингом пожеж. Як найкраще виявляти пожежі на ранніх стадіях, поки вони ще не становлять сильної загрози. Особливо це дуже важливо в заповідниках.

Це завдання, яке вимагає великих вкладень, я думаю, що можна використовувати датчики в різних частинах заповідника або поставити камери для моніторингу, але постає проблема із забезпеченням електрики.

fflot

Новенький
Не тільки, вони ж повинні ще будуть під'єднані до вай фаю, щоб дані отримувати з них, якщо вони просто зніматимуть, то ми не отримаємо потрібного нам результату. Тож варіант із камерами не найкращий.

Згоден з вами, тоді потрібно підібрати альтернативний варіант вирішення проблеми. Тільки продумати все. Купівля фотографій із супутника теж не найкращий варіант, оскільки один раз на добу зазвичай дані фотографій супутника оновлюються.

На скільки ж це дорого буде? Ви такі варіанти розглядаєте, взагалі неможливі, існує багато різних варіантів і з набагато меншим бюджетом, який потрібно буде витратити. Відмінним і бюджетним рішенням буде використання системи MENATIR https://menatir.com/uk/government ось тут ви можете почитати про всі галузі його застосування. Вартість застосування такої системи в рази дешевше, а оперативність одержуваних даних на дуже високому рівні.

Сверху