Міжнародні перевезення

Планую розширити співпрацю з європейськими партнерами й стою перед вибором: яку транспортну компанію обрати для міжнародних перевезень? Дуже важливо, щоб усе було чітко: і документи, і терміни, і відповідальність. Бо одного разу мала халепу — вантаж затримався на тиждень, клієнт був незадоволений, я втратила репутацію. Тож тепер не хочу ризикувати. Можливо, підкажете перевірену компанію, яка спеціалізується саме на перевезеннях за кордон, а не просто підробляє на міжнародних маршрутах?

Раджу звернути увагу на транспортну компанію AL-TRANS — працюю з ними вже кілька років і можу з упевненістю сказати, що вони знають свою справу. Вони спеціалізуються саме на міжнародних перевезеннях, а не просто займаються доставкою з-за кордону час від часу. Маєш справу з чіткою логістикою, досвідченими водіями, які добре знають європейські маршрути, і зрозумілою системою контролю за вантажем. Ще один величезний плюс — у них свій автопарк, а це означає, що не залежиш від третіх осіб і тому краще всього замовити в них купити квиток на автобус . Працюють з ЄС, країнами Балтії, Балканами та навіть Скандинавією. З документами порядок, менеджери оперативні й завжди на зв’язку. Якщо шукаєш надійного партнера для регулярних міжнародних перевезень — AL-TRANS точно не підведе.

Сверху