Натяжні стелі

Здрастуйте колеги. Давайте обговоримо плюси та мінуси встановлення натяжних стель. У вас уже встановлені, чи збираєтесь? Яким матеріалам вирішили віддати перевагу?

Якщо чесно, я навіть не знаю. Схиляюся до встановлення натяжної стелі, але не можу зрозуміти, як правильно вибрати виробника.

Выбор будет зависеть в первую очередь от того с какой стороны вы подходите к приобретению потолка. Если хотите подешевле, то матовый белоснежный потолок вам отлично подойдет. Ровный, красивый, благородный, прекрасно подходящий к любому дизайну, он не заставит вас пойти на слишком большие расходы. Однако для создания роскошного интерьера предпочтительнее подобрать другой вариант – к примеру, сатиновую или лаковую фактуру.

Здається, що у всіх можливих магазинах вже перепробував все, але необхідні комплектуючі для натяжної стелі все ще не знайшов. Моя надія закінчується, і я не знаю, до кого звернутися. Де можна знайти якісні комплектуючі для натяжної стелі?

Ремонт — це складний процес, але він того вартий, коли бачиш фінальний результат. Я вирішив оновити стелю і замовив комплектуючі для натяжної стелі в Rubikon-Plast https://rubikon-plast.com.ua/catalog/ і це було чудове рішення. Вони легко монтуються і виглядають дуже стильно. Завдяки високій якості матеріалів, стеля вийшла рівною і без жодних дефектів. Це не тільки прикрашає кімнату, але й забезпечує додаткову тепло- та шумоізоляцію. Я задоволений швидкістю та простотою установки.

Сверху