Отдых

Ми приїхали до готелю https://sonperl.com/ за рекомендацією друзів, і тепер самі готові рекомендувати цей готель іншим. Усе на вищому рівні: від чистоти номерів до роботи персоналу. Ми проживали в просторому номері з панорамним видом на гори. Ресторан став приємним відкриттям — смачно, різноманітно й завжди свіже. Персонал завжди усміхнений, і видно, що тут цінують кожного гостя.

Kostja

Квартирант
Ось моя незабутня подорож, яка відкрила мені нові горизонти культури та історії-Львів за 24 години. Тур був сповнений дивовижних моментів, кожен з яких розкривав багатство традицій та сучасного життя міста. Відвідини знакових пам’яток, невеличких затишних вуличок та аутентичних ресторанів дозволили відчути справжню душу Львова. Програма була підібрана з великою увагою до деталей, що гарантувало незабутній досвід для кожного мандрівника. Завдяки професійному підходу організаторів, я змогла побачити місто з різних сторін, насолодитися його атмосферою та відчути пульс історії, що переповнює кожен його куточок.

Захватывающий тур в Перу предлагает компания "Экстрим Гид" https://extremeguide.pro/turu-v-peru/
Это приключение для тех, кто желает соединить эстетические и культурные впечатления, открыть древний мир, получить новые знания.
Они предлагают легкие и средние туры по сложности, цены приятные и бесплатная консультация.

Плануємо відпочити на вихідних за Києвом. Потрібно знайти місце, де є ресторан з гарною кухнею, можливість насолодитися природою чи видом на водойму, а також провести час з родиною чи друзями. Можливо, хтось був у ресторані біля Київського моря? Поділіться враженнями!

Я нещодавно був у ресторані комплексу Morewell, що знаходиться в селі Толокунь, на березі Київського моря. Атмосфера дуже затишна, інтер'єр сучасний, а з вікон відкривається чудовий пейзаж. У меню є страви чорноморської та європейської кухні. Також є кілька банкетних залів різної місткості, альтанки та літня тераса. Якщо хочеш дізнатися більше або забронювати столик, ось посилання на їхній сайт morewell.com.ua/restoran/. Одним словом, рекомендую.

Сверху