Перший вивід з Melbet: чому краще пройти верифікацію ще до заявки на виплату

Хлопці, хто вже робив перший вивід з Melbet, розкажіть, як у вас це пройшло. Я от трохи лошпетнув: спочатку награв певну суму, подав заявку на виплату, а вже потім побачив, що в мене профіль не до кінця заповнений і документи не завантажені. Заявка зависла “в обробці”, а в кабінеті з’явився запит на верифікацію. Документи вже відправив, але тепер сижу й думаю, чи не наробив собі зайвих затримок тим, що не пройшов усе це ще на старті. Як у вас було: спочатку вериф, потім вивід, чи теж робили все навпаки?

Я якраз з тих, хто один раз “налетів” на затримку, а потім уже став мудріший. Перший вивід теж подав без повної верифікації, і мені заявку просто притримали до моменту, поки не надіслав нормальні фото документа. Після того вирішив діяти інакше: щойно зареєструвався, спокійно заповнив усі дані, завантажив паспорт і селфі, дочекався підтвердження, а вже потім грав так, щоб не нервувати в момент виплати. Коли розбирався, що вони взагалі там перевіряють, почитав поради на melbet — там якраз наголошують, що краще не тягнути з підтвердженням особи до моменту, коли гроші вже “на кону”. Зараз у мене правило: спочатку порядок у профілі, а потім будь-які заявки на вивід, тоді максимум, що трапляється, — це стандартний час обробки, без додаткових питань.

Сверху