Пластична хірургія — ділимось досвідом, порадами та результатами

Привіт усім!
Пропоную створити окрему тему для обговорення всього, що стосується пластичної хірургії. Тут можна ділитися особистим досвідом, ставити запитання, порівнювати клініки, обговорювати підготовку, реабілітацію та результати.

🔹 Які операції ви робили (ринопластика, блефаропластика, мамопластика, ліпосакція тощо)?
🔹 Чому вирішили зважитися?
🔹 Як проходив період відновлення?
🔹 Чи були ускладнення або щось несподіване?
🔹 Поради тим, хто тільки планує?

Також буде корисно, якщо хтось порекомендує хорошого хірурга або клініку (з особистого досвіду).

Класна ідея створити окрему тему про пластичну хірургію — таких обговорень реально не вистачає, особливо з живими відгуками та чесними історіями. Це може дуже допомогти тим, хто лише планує або вагається.

Я б також хочу багато всього в собі змінити після того, як прочитала про сучасні можливості пластичної хірургії . В наш час можна не лише покращити зовнішність, а й повернути впевненість у собі, відкоригувати те, що давно турбувало. Здивувалась, наскільки розвинуті зараз технології та підходи — все робиться з урахуванням індивідуальних особливостей і бажань. Вирішую, що я хочу змінити — не тільки зовні, а й всередині.

Сверху