Платіжні системи 1xBet для України: Monobank vs ПриватБанк vs карти

Я хочу зробити депозит на 1xBet, але я не знаю, який спосіб оплати вибрати. Я бачу, що доступні Monobank, ПриватБанк, Visa, Mastercard і ще якісь варіанти. Всі вони показують однакову суму, але я чув, що деякі способи швидше, деякі медленніше. Також я не знаю, чи буде комісія від букмекера або від мого банку. Може, хтось розповість з практичного досвіду, який спосіб найшвидший і найдешевший?

Я пробував всі способи оплати на 1xBet, і можу порівняти. Monobank і ПриватБанк - це найшвидші способи. Monobank зазвичай зараховує гроші за кілька хвилин, максимум за 15 хвилин. ПриватБанк трохи повільніше - от 30 хвилин до години. Visa і Mastercard - найповільніші, можуть займати кілька годин або навіть день, тому що деньги йдуть через додаткові системи. На https://1xbet.fortune.org.ua/ я бачив, що комісія від 1xBet зазвичай не стягується, але твій банк може взяти комісію. Monobank і ПриватБанк звичайно без комісії, а от з картами все залежить від твого банку. Мій ПриватБанк не стягує комісію на поповнення букмекерів, але в іншого користувача може бути інакше. Мій совет - спробуй Monobank, якщо у тебе є, тому що це найшвидше. Якщо ні - ПриватБанк. Картами користуюся тільки якщо інших способів нема.

Сверху