Подарунок для чоловіка-грильмайстра

Хочу здивувати чоловіка подарунком, бо він у нас фанат шашликів і всяких гриль-тем. Але більшість наборів шампурів у магазинах виглядають як звичайний ширпотреб — тонкий метал, ніякої естетики. Хочеться щось справді оригінальне, щоб подарунок мав і вигляд, і зміст. Може, хтось замовляв десь гарні набори у кейсах, поділіться досвідом?

Хочу здивувати чоловіка подарунком, бо він у нас фанат шашликів і всяких гриль-тем. Але більшість наборів шампурів у магазинах виглядають як звичайний ширпотреб — тонкий метал, ніякої естетики. Хочеться щось справді оригінальне, щоб подарунок мав і вигляд, і зміст. Може, хтось замовляв десь гарні набори у кейсах, поділіться досвідом?
Я мала ту саму дилему, поки не натрапила на HOMFIT https://homfit.com.ua/ Це зовсім інший рівень — не просто шампури, а справжній чоловічий аксесуар. Метал важкий, якісний, зручна форма ручок, усе зроблено вручну, видно, що майстри підходять з душею. А кейс — то окрема історія: щільне дерево, красива обробка, виглядає солідно й дорого. Коли подарувала, чоловік навіть сказав, що шкода ховати — настільки гарно зроблено. Доставили швидко, упаковано як преміальний подарунок.

Сверху