Помилки новачків у ставках: на чому ви “обпеклися”?

Пам’ятаю свій перший місяць у ставках — це був просто хаос. Залетів без будь-якого плану, накидав експресів по 5–6 подій, орієнтувався більше на коефіцієнти, ніж на реальний аналіз. Найсмішніше, що один раз “зайшло”, і я вирішив, що так буде завжди. А потім за пару днів злив майже весь банк, бо намагався відігратися. Зараз розумію, що головна моя помилка — повний нуль по банкрол-менеджменту та емоційні рішення. На чому ви найбільше “горіли” на старті і як потім виправляли свої косяки?

У мене було дуже схоже: спочатку здається, що все просто — бачиш великий коеф і думаєш “а раптом”. Найбільша помилка — ставити суму “з голови”, а не відсоток від банку, плюс лізти в ліги, про які взагалі нічого не знаєш. Я для себе зробив паузу, зайшов на mostbet, спокійно перечитав базову інфу про лайв, прематч, типи ставок, ліміти та відповідальну гру, і тільки потім повернувся до ставок з новою схемою. Зараз не ставлю більше 3–5% від банку на одну подію, експреси максимум з 2–3 матчів і ніколи не намагаюся відігратись того ж дня. Дуже допомагає вести просту табличку з результатами — після тижня записів відразу видно, де саме ти регулярно робиш дурниці.

Сверху