Поповнення рахунку в Україні: банківські картки, гаманці, P2P — який спосіб обрати?

Друзі, підкажіть, як ви для себе обрали основний спосіб поповнення? Я поки що кілька разів кидав з банківської картки, все пройшло, але трохи дратують можливі комісії та те, що банк іноді підвішує операцію на перевірку. Думав спробувати якийсь гаманець або P2P, але не до кінця розумію, де буде менше мороки в довгостроковій перспективі. Цікавить саме практичний досвід: що стабільніше заходить по швидкості, відсутності зайвих запитань і зручності, якщо не хочеться перетворювати кожне поповнення на маленький квест?

Я теж колись метався між усіма варіантами, поки не сів і не розклав усе по поличках. Банківська картка зручна тим, що не потрібно нічого додаткового заводити, але іноді банк може підтягнути свою комісію або спрацює додаткова перевірка — особливо, якщо робиш поповнення пізно ввечері або кілька разів підряд. Гаманці зручні тим, що можна відокремити «ігрові» гроші від основного рахунку, але треба стежити за тарифами самого сервісу. P2P інколи виглядає вигідніше по курсу, проте там важливо уважно читати деталі угоди. Я свого часу почитав пояснення на https://azbooka.com.ua/, після чого залишив один основний спосіб поповнення, а другий тримаю як запасний. Так і легше відслідковувати витрати, і менше шансів заплутатися, де саме загубилася транзакція, якщо раптом щось піде не так.

Сверху