Порадьте смачний зефір у Дніпрі, щоб без «хімозного» присмаку

Привіт! Я нещодавно почала шукати смачний зефір без «хімозного» присмаку, але не можу знайти хороші варіанти. Підкажіть, де можна купити такий зефір у Дніпрі або, може, є якісь бренди, які не мають сильно вираженого запаху? Зазначте, будь ласка, які саме спробували.

Я також стикалася з цією проблемою, коли хочеш насолодитися зефіром, а він на смак як «пластик» 😩. Але я знайшла кілька варіантів! Наприклад, є чудові марки, які використовують натуральні інгредієнти, і вони не мають «хімії»! В Дніпрі можна знайти органічний зефір, наприклад, від «Щедрий Вік» або інші марки з натуральними добавками. Це, звісно, дорожче, але смак набагато приємніший і чистіший. Та й текстура в них легка та повітряна, без будь-яких синтетичних добавок.

Дякую за поради! Я дійсно намагалася знайти щось натуральне, але часто стикаюсь з тим, що або смак не дуже, або запах занадто сильний. Ти пробувала щось конкретне з цих брендів? Можливо, є варіанти, які не так сильно коштують, але все ж таки мають хорошу якість? Які ще смаки, на твою думку, найбільш природні?

Звісно! Я пробувала кілька варіантів зефіру у Дніпрі https://maudau.com.ua/dnipro/category/zefir-ta-marshmelou від Жако — він реально один з кращих , і не має оцього хімозного смаку. Звичайно, є й дешевші варіанти, але важливо звертати увагу на склад. Справжній зефір не має занадто солодкого або штучного присмаку. Що стосується смаків, то мені особисто дуже подобається зефір із натуральними фруктовими наповнювачами — яблуко, вишня або полуниця. Вони не перебивають основний смак зефіру і додають йому легкості. Ще класний варіант — ванільний або навіть з медом. Кожен з них відчувається натурально, без ніяких зайвих добавок. Відмінний вибір для тих, хто хоче насолоджуватися смачним зефіром без «хімії».

Сверху