Доброго дня! Мене звинувачують у порушенні правил дорожнього руху за статтею 286 ККУ, що робити в такій ситуації? Які мої права і чи варто звертатись до адвоката?
Доброго дня! Мене звинувачують у порушенні правил дорожнього руху за статтею 286 ККУ, що робити в такій ситуації? Які мої права і чи варто звертатись до адвоката?
Я мала справу з адвокатами https://criminal-advocate.com.ua/se...-osobamy-yaki-keruyut-transportnymy-zasobamy/ після того, як мене звинуватили в порушенні правил безпеки дорожнього руху. Виявилось, що ситуація була досить складною, адже правоохоронці намагались інтерпретувати події на свою користь. Однак адвокати ретельно проаналізували всі обставини, вивчили відео з камер спостереження, а також всі інші докази, що могли б допомогти в моїй справі. Вони змогли розібратись у всіх деталях і знайти варіанти для зниження покарання або навіть доведення моєї невинуватості. Завдяки їхній кваліфікації я змогла уникнути серйозних наслідків. Рекомендую звертатися до адвоката одразу, якщо ви потрапили в таку ситуацію – це дійсно може змінити результат справи!