Посоветуйте-ка дизайнера интерьера

#61
Даже не знаю стоит ли вообще к таким спецам обращаться. Можно и самому всё отлично придумать
 
#62
Мы просто в интернете нашли ребят, понравились их условия и заказали у них ремонт. Все сделали отлично, в сроки вложились и по финансам не очень дорого получилось. Теперь советуем всем знакомым) Компания называется NSDgroup
 
#63
Колеги, може хтось планує встановлювати натяжні стелі? Я хочу порекомендувати вам чудову компанію «Яскрава Лінія», яка має представництва майже по всій країні. Тут можуть виконати монтаж стель із матеріалів власного виробництва, попередньо знявши заміри в містах України. Дивіться у каталогах приклади встановлення з фото.
 

Vov

Знающий инвестор
#65
Вони та у Хмельницькому встановлюють натяжні стелі?

У Хмельницькому краще звертатися до компанії "Briton" https://www.briton.com.ua/ Це вже перевірена фірма – самі виготовляють із якісних матеріалів класні стелі, та установку роблять сумлінно. Можете сміливо скористатися послугами цих спеціалістів.
 
#66
Привіт усім! Я шукаю гарні шпалери для своєї вітальні. Хтось може порадити надійний сайт із широким вибором?
Оновлювала інтер'єр і замовляла шпалери на сайті https://spalerna.com.ua/ . Дуже задоволена вибором і якістю. Вони пропонують багато стилів і кольорів. Ціни приємно здивували. Вони пропонують різні цінові категорії, і є чудові акції. До того ж, якість матеріалів справедливо співвідноситься з ціною. Я вважаю, що це чудовий варіант у плані співвідношення ціни та якості.
 
Сверху