Пошук якісного димоходу з нержавійки – чи все таки «міцна сталь»?

Добрий день! Ми в процесі активного будівництва баньки і вийшли на етап, коли потрібно купити димохід з нержавійки. Розумію, що це та деталь, на якій точно не можна економити, адже від неї залежить безпека. Вивчаю інформацію і бачу, що є різна товщина металу, різні марки сталі (AISI 304, 316...), сендвіч-конструкції. Зізнаюся, в тонкощах не дуже розуміюся. Тому шукаю поради від тих, хто вже пройшов цей шлях: де ви знайшли оптимальне співвідношення ціни та якості? Чи обирали через інтернет-магазин, чи їздили на склад виробника? На що обов'язково звернути увагу при огляді? І ще питання: чи варто одразу купувати всі аксесуари (грибки, ревізії, перехідники) в одному місці? Буду рада будь-яким практичним порадам і, можливо, назвам місць, де вас обслуговували якісно. Хочу, щоб у нас все вийшло надійно і на довгі роки! Заздалегідь дякую за вашу допомогу.

Безпека – це перше, про що я думав, плануючи модернізацію димаря у своїй бані. Тому вирішив однозначно купити димохід з нержавійки https://svitsaun.com.ua/ua/dymohody-ua/iz-nerzhavejushhej-stali-ua адже цей матеріал не боїться корозії, високих температур і конденсату. У "Світі Саун" мені запропонували відмінний варіант: двоконтурну систему з якісної кислотостійкої сталі, з усіма необхідними переходами, трійниками та ковпаком. Збірка виявилася дуже простою, всі елементи ідеально підігнані. Після півроку експлуатации я бачу, що димохід залишається абсолютно чистим всередині, жодних слідів прогорання чи нальоту. Відчуття надійності та спокою за свою сім'ю під час банних процедур – безцінне. Величезне спасибі за якісний продукт і чітку логістику! Тепер я впевнений, що все зроблено на совість.

Сверху