Програма енергоефективності

Останнім часом усе більше захоплююсь темою енергоефективності й зрозумів, що для малого бізнесу це не просто тренд, а майже вимога часу. Але як розібратись, з чого почати? Цікавлять конкретні програми, особливо ті, де є співфінансування або пільги. Також думаю про сонячні панелі, але не знаю, чи варто вкладатись зараз може, хтось вже рахував, як швидко воно себе окупає? Дуже цікаво почути реальні історії.

В нашій установі завжди було складно з енергоносіями — старі підстанції, часті відключення, високі тарифи. Тому програма енергоефективності 2025 стала як ковток свіжого повітря. ТОВ "Солар-Макс" взяли на себе весь процес — від документації до монтажу. Наш внесок, лише бажання долучитися. Електрика тепер надходить стабільно, з передбачуваною вартістю, а колектив навіть став більш мотивованим, бо бачить, що керівництво дбає про енергоефективність. Сонячна енергія - це вже не фантастика, а реальність, яка працює на тебе. Особисто я не очікував таких результатів, але тепер сміливо раджу знайомим керівникам теж спробувати. Тим паче, що через кілька років станція стане повністю нашою, і ми отримаємо незалежність від зовнішніх постачальників.

Сверху