Скільки коштує доставка товарів з США?

Хотів би дізнатися, чи може хтось мені пояснити, як відбувається доставка товарів з США до України? Я чув, що є багато різних тарифів та умов, але не зовсім розумію, на що звертати увагу при виборі способу доставки. Чи є важливі особливості страхування або збір додаткових зборів? Як вибрати між авіа та морською доставкою?

Доставка з США може бути досить складною, але я постараюсь пояснити основні моменти. По-перше, вибір між авіа та морською доставкою залежить від того, як швидко вам потрібна посилка. Авіа доставка швидша, але й дорожча. Морські відправлення займають більше часу, але коштують дешевше. Що стосується страхування, зазвичай вам пропонують стандартне страхування за $10 на кг або додаткове страхування, яке становить 3% від вартості товару.

Також цікаво, як обраховують вартість доставки, коли вага посилки об'ємна, а не фактична? Чув про якісь коефіцієнти для авіа і морської доставки, але не зовсім розумію, як це працює. І які комісії можуть нараховувати за певні види товарів, наприклад, електроніку або комерційні партії?

Також цікаво, як обраховують вартість доставки, коли вага посилки об'ємна, а не фактична? Чув про якісь коефіцієнти для авіа і морської доставки, але не зовсім розумію, як це працює. І які комісії можуть нараховувати за певні види товарів, наприклад, електроніку або комерційні партії?
Що ж, коли мова йде про вибір доставки, завжди варто розглядати надійні компанії, як наприклад Vector USA. Компанія Vector USA має багато гарних тарифів для доставки з США в Україну, що включає обидва варіанти: авіа та морську доставку. Наприклад, звичайний авіа тариф становить 7.8 доларів за кг, а морський — всього 3.5 долара за кг. Вони також пропонують додаткові послуги, як перевірка трекінг-кодів і можливість повернення треку перед відправленням.

Особливо варто зазначити можливість фіксованої доплати за габаритні посилки і додаткове страхування, що робить їх сервіс більш привабливим. Зверніть увагу на їх великий досвід у галузі і спектр послуг, включаючи автоматичний кешбек та пошук товарів для викупу.

Сверху