Мы покупаем иногда. Но не часто и стараемся покупать самые качественные и хорошие по составу.
Но все равно это не фреши, понятно ) Большой пользы от них, скорей всего нет.
Мы покупаем иногда. Но не часто и стараемся покупать самые качественные и хорошие по составу. Но все равно это не фреши, понятно ) Большой пользы от них, скорей всего нет.
Ну из вредного там могут быть сахар, консерванты. А что ещё? Не думаю, что так уж много вредного там. Это всё таки лучше каких то лимонадов газированных. Вчера вот жена заказала, вместе с продуктами, соки https://zakaz.atbmarket.com/ru/catalog/1154/531 детям в АТБ. Дети довольны. Стараемся покупать нормальных производителей. По типу Галиция любят дети. Они действительно по вкусовым качеством хорошие. Просто часто покупать их не желательно, много сахара там.
Як батько, я завжди шукаю найкраще для своєї дитини. І ось я знайшов ідеальні варіанти на сайті. Вода для дітей "Малиш" - завжди під рукою, і я впевнений у її якості. Молочні каші "Малютка" - мій малюк просто обожнює їх смак. А молочні суміші "Малиш" - це те, що дійсно допомагає нам забезпечити малюка всім необхідним. І знаєте, малиш гречаний з 4 місяців відгуки на який теж виявивилися дуже добрими! Щасливий, що знайшов цей вибір на сайті, це зекономило мені час і впевненість у тому, що я вибрав найкраще для свого малюка.