Сходовий марш

Привіт усім на форумі! Планую облаштувати сходовий марш у під’їзді, і мені цікаво: на що звертати увагу при виборі бетонних сходів? Чи важливий саме склад бетону, чи більше спосіб заливки? І ще: чи реально зробити так, щоб поверхня була неслизька і не тріскалася з часом? Буду вдячна за поради від тих, хто вже проходив через це.

При ремонті під’їзду до будинку я вирішив замінити старі сходи на сучасний варіант, який буде довговічним і безпечним. На щастя, на Офіційний сайт компанії Бетон від Ковальська я знайшов сходовий марш https://beton.kovalska.com/products/zbv/shodovi-marshi/ який ідеально підійшов за розмірами та якістю. Вражає, наскільки міцний і стійкий цей елемент конструкції, а ціна цілком доступна. Доставка пройшла без проблем, швидко й акуратно, прямо до місця монтажу. Гарантія якості, загартована роками, дає впевненість, що сходи прослужать довгі роки. Монтаж пройшов легко, а результат просто чудовий. Рекомендую цей сайт усім, хто цінує надійність і комфорт у виборі будівельних матеріалів.

Сверху