Функція "Запам'ятати мене": безпека чи ризик

При вході в акаунт Melbet завжди бачу галочку "Запам'ятати мене" і ніколи не ставлю її бо боюся що хтось зможе зайти в мій акаунт. Користуюся комп'ютером вдома один, але все одно якось не по собі залишати автоматичний вхід. З іншого боку друзі кажуть що це зручно, не треба кожен раз вводити логін і пароль особливо якщо часто заходиш робити ставки. Тепер думаю може дарма параную і можна цю функцію використовувати якщо впевнений що ніхто крім мене не має доступу до пристрою. Як ви вважаєте, це більше зручність чи ризик для безпеки акаунта?

Функція автологіну зручна але тільки якщо використовуєш особистий пристрій до якого ніхто не має доступу. Я на домашньому комп'ютері ставлю "Запам'ятати мене" бо живу один і впевнений що ніхто не залізе. На робочому комп'ютері або якщо користуєшся публічним Wi-Fi у кафе - ні в якому разі не треба залишати автовхід. Ще важливо що якщо втратиш телефон або ноутбук де збережений логін то хтось зможе отримати доступ до твого балансу. Тому на melbet раджу використовувати двоетапну авторизацію через СМС навіть якщо ввімкнений автовхід - так буде додатковий рівень захисту. В налаштуваннях акаунта можна побачити історію входів з різних пристроїв і якщо бачиш підозрілу активність то одразу міняй пароль та відключай автологін скрізь.

Сверху